Luna iulie a început sub semnul Lunii pline din Capricorn, pe data de 1, și se încheie sub influența Lunii pline din Vărsător în noaptea aceasta. Trecerea de la elementul Pământ la cel de Aer este o tranziție dramatică din punct de vedere astrologic, iar Luna albastră este considerată punctul culminant al unor evenimente sau acțiuni pe care le așteptăm de multă vreme. Conectată cu Venus retrograd, aflată acum în semnul de Foc al Leului, Luna albastră va avea și o influență deosebită asupra relațiilor noastre intime și ne poate dezvălui unde se află dragostea adevărată. Citește cum te influențează Luna albastră în funcție de semnul zodiei tale și află ce secret ascunde mesajul ei.

Luna albastră și semnele de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Dacă te-ai născut sub un semn de Aer, zodia ta va fi cea mai puternic influențată de Luna albastră. Prin veștile și situațiile neprevăzute pe care le va declanșa în următoarele trei zile, Luna plină din Vărsător îți va arăta ce greșeli faci în dragoste și cum le poți îndrepta, dacă îți dorești ca relația ta să aibă un viitor. Partenerul tău de viață va încerca să îți vorbească despre nemulțumirile lui și ar fi bine să îi acorzi atenția ta, chiar dacă nu ești de accord cu el întru totul. Dacă ești singură, Luna albastră te poate ajuta să iei legătura cu un prieten din trecut și să descoperi că a fost cândva îndrăgostit de tine, pasiune pe care o poți reînvia în aceste zile.

Luna albastră și semnele de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Uneori, cele mei grele încercări din viața noastră pot fi transformate în oportunități, iar acesta este rolul Lunii pline din 31 iulie. Dacă ai pierdut ceva de preț, te vei convinge că nu are niciun rost să suferi, pentru că poți câștiga alte lucruri frumoase în schimb. Dacă ai trecut printr-o încercare grea la serviciu, în curând vei descoperi că se deschide o ușă spre o nouă oportunitate. Discuțiile cu superiorii tăi îți vor arăta tocmai lucrul care îți lipsește cu adevărat și pe care îl poți obține mai ușor decât sperai.

Luna albastră și semnele de Foc: Leu, Săgetător, Berbec

Ambiția ta va fi pusă la încercare, pentru că vei fi foarte aproape de țelul pe care ți l-ai propus în această vară, dar trebuie să mai faci un ultim efort. Luna albastră îți va arăta într-o lumină nouă lucrul de care te temi și totodată, îți va arăta calea cea mai scurtă prin care îl poți ocoli. Fii atentă la mesajele subtile din jurul tău și fii deschisă cu cei care vor să te ajute, pentru că cei care privesc lucrurile din afară pot avea mai multe soluții decât tine.

Luna albastră și semnele de Pământ: Fecioară, Capricorn, Taur

Luna plină din Vărsător te provoacă să privești relația de dragoste și cele mai importante aspecte din viața ta într-o lumină nouă. Fiind conectată cu Luna plină de la începutul lunii, care a traversat semnul Capricornului, Luna albastră din 31 iulie te sfătuiește să ții cont de sfaturile celor cu mai multă experiență și să încerci să vezi lucrurile și din perspectiva lor. Nu există momentul perfect pentru încercările grele, dar atunci când te simți pregătită trebuie să acționezi. Luna albastră este unul din acele momente în care zodia ta are noroc și poate vei găsi exact ceea ce cauți.