Cea mai bună veste din punct de vedere astrologic pentru luna septembrie este legată de marele Jupiter, astrul șanselor și al norocului. Jupiter ne poartă noroc luna aceasta și va fi generos cu multe zodii. Află când se va simți influența lui benefică.

Marele Jupiter, astrul care ne ghidează întotdeauna spre cele mai bune șanse, își încheie mișcarea retrogradă în luna septembrie și va fi mult mai generos cu zodiile. Jupiter ne poartă noroc în a doua jumătate a lunii septembrie, mai precis după data de 12 septembrie, când revine la mersul direct în zodia Capricornului.

Ce influențe are marele Jupiter asupra zodiilor

Marele benefic este supranumit Jupiter în astrologie, pentru că Jupiter ne poartă noroc adesea în viață, atunci când se află într-o conjunctură astrală bună pentru zodia noastră.

El influențează norocul trecător, șansele, ocaziile bune, oportunitățile și aduce bunăstare. Când Jupiter este retrograd, așa cum s-a întâmplat în vara acestui an, multe zodii au de suferit și pierd mai ales pe partea materială și profesională. Lucrurile stagnează, se pot aduna datorii, cheltuim fără discernământ și luăm decizii proaste.

Când Jupiter revine la mersul lui direct, așa cum se va întâmpla după data de 12 septembrie, lucrurile se îndreaptă treptat, apar oportunități, ne corectăm greșelile, începem să vedem mai limpede care sunt prioritățile noastre și în ce sectoare ale vieții există potențial să ne dezvoltăm.

Ce aduce Jupiter în luna septembrie

După o lungă perioadă de retrogradare în zodia dificilă a Capricornului, Jupiter începe să ne mai aducă și lucruri bune. Înainte de toate, la nivel social, încep să se limpezească situațiile dificile, se conturează mai bine direcția pe care trebuie să se dezvolte societatea și sperăm să fie o conjunctură bună pentru alegerile locale.

La nivel individual, Jupiter ne arată încotro să ne îndreptăm, pentru ce merită să muncim și să ne zbatem, ce proiecte merită începute, deoarece putem calcula mai bine beneficiile și riscurile lor.

Datorită lui, nu vom mai munci în zadar, iar micile sacrificii pe care le facem ne vor aduce profit și beneficii mai mari în viitorul apropiat.

Citește și horoscopul lunii septembrie, realizat de Medeea.

Jupiter ne poartă noroc în funcție de zodie

Iată ce zodii sunt favorizate de Jupiter în luna septembrie:

Taurul are de câștigat în plan material pentru că va reuși să scape de obiceiuri costisitoare, de datorii, de situațiile complexe, care necesitau fonduri mari. În a doua jumătate a lunii septembrie începe o perioadă de acumulare pentru Tauri.  

Capricornul este o zodie favorizată de Jupiter și va avea parte de noi oportunități profesionale, după o perioadă lungă în care cei mai mulți nativi au stagnat. Cei care sunt serioși, muncitori și ordonați au șanse mari să avanseze.

Leul va avea partea leului în septembrie datorită lui Jupiter care favorizează proiectele bine gândite. Jupiter ne poartă noroc dacă suntem în zodia Leului și vrem să începem să lucrăm la ceva cu totul deosebit.  

Săgetătorul este o altă zodie favorizată de marele Jupiter și va avea parte și de aventuri, și de dragoste, și de proiecte noi. Săgetătorul va avea o perioadă așa cum îi place lui, cu multe provocări, să nu se plictisească, dar și cu multe realizări.    

Ești interesat de planete? Află curiozități despre planeta roșie – Marte, Venus (denumită Steaua Ciobanului, micuța Pluto, Mercur sau inelele lui Saturn!