Zodia Berbec

O relație cu un nativ din zodia Racului ar putea fi romantică, tandră și plină de momente pasionale, dar nu va dura prea mult. Diferențele dintre zodiile voastre sunt atât de mari, că nu aveți prea multe șanse să rămâneți împreună pentru toată viața. Toanele și pretențiile Racului te vor enerva la un moment dat și îți vei da seama că nu este partenerul cel mai potrivit pentru tine.

Zodia Taur

La început te va atrage nonconformismul Vărsătorului, modul în care știe să te distreze și să transforme fiecare întâlnire într-o aventură. Dar tu ai nevoie de stabilitate, ceea ce nativul din Vărsător nu va înțelege în ruptul capului. În viața lui, totul trebuie să se schimbe de la o zi la alta și nu te poți baza prea mult pe sentimentele lui. Încearcă să găsești pe cineva mai echilibrat!

Zodia Gemeni

Un partener din semnul Peștilor ți-ar putea oferi, pentru o vreme, dragostea romantică după care tânjești uneori. Dar vor lipsi aventura și imprevizibilul, serile pline de pasiune și dialogurile pline de idei. Alături de un nativ din zodia Peștilor nu poți lua nicio decizie ad-hoc, fără să îi dai toate explicațiile și fără să plănuiești totul în detaliu, ceea ce nu se potrivește deloc cu stilul tău de viață.

Zodia Rac

Stai departe de bărbații din Balanță, dacă ești în căutarea unui partener stabil, capabil să te susțină și să fie alături de tine în orice moment. Balanțele sunt ambițioase și tipicare, se concentrează prea mult asupra carierei sau activităților lor preferate și prea puțin asupra relației de cuplu. Amândoi aveți nevoia să fiți în centrul atenției, iar nepotrivirile dintre voi vor ieși imediat la suprafață.

Zodia Leu

Compatibilitățile astrale arată că nu te vei potrivi niciodată cu un Taur. Firi puternice și ambițioase, dar cu priorități și preferințe diferite, veți fi mereu în opoziție. Oricât de mult te-ar atrage nativul din Taur, vei descoperi că este prea încăpățânat și fixist ca să poți trăi cu el o viață întreagă. Și nici nu vei fi niciodată în centrul universului său, așa cum ți-ai dori.

Zodia Fecioară

Ai nevoie de un partener grijuliu, atent, conștiincios și ordonat, ca să vă fie bine împreună. Dacă te-ai îndrăgostit de un Săgetător, totul va fi minunat la început, te va cuceri cu șarmul lui, dar nu vei reuși să ții pasul cu stilul lui de viață aventuros și dezordonat. Pe de altă parte, Săgetătorul are un spirit rebel și va simți nevoia să te contrazică, ori de câte ori se simte încătușat de regulile tale.

Zodia Balanță

Nici un astrolog nu vede cu ochi buni o relație de dragoste între zodia ta și semnul Capricornului. Pentru tine familia este cea mai importantă, copiii și fericirea în cuplu. Pentru bărbatul Capricorn, pe primul loc este cariera sau meseria lui, câștigurile și afacerile. Se spune despre el că nu reușește decât rareori să fie un tată afectuos și că nu îi place să petreacă prea mult timp în doi.

Zodia Scorpion

Preocupat de imaginea sa, bărbatul Leu nu este nici pe departe partenerul ideal pentru tine, chiar dacă te îndrăgostești de el. Pasiunea dintre voi doi ar putea fi intensă și magică, dar numai pentru o vreme. Nativul Leu este ca o carte deschisă, iar tu ai nevoie de mister și imprevizibil pentru a ține pasiunea aprinsă. Când vei știi totul despre el și despre planurile lui de viață, este posibil să te plictisești.

Zodia Săgetător

Cuceritoarea rebelă a zodiacului, așa cum este caracterizată zodia ta, are și ea ”nașul” ei. Bărbatul din Gemeni nu te va face niciodată fericită, chiar dacă, la prima vedere, vă potriviți atât de bine. Amatori de petreceri, sclipitori în societate și cuceritori, când veți fi doar voi doi, acasă, veți găsi cu greu o modalitate de a vă distra. Veți simți nevoia să evadați și gelozia își va face apariția între voi.

Zodia Capricorn

Este greu să găsești o compatibilitate între semnul de Pământ al zodiei tale și semnul de Foc al Berbecului. Dacă tu pui accentul pe detalii, proiecte și valori, Berbecul este înclinat să risipească tot ce adună, ceea ce nu îți va fi pe plac. Nici pasiunea nu va sta prea mult în relația voastră, pentru că fiecare își dorește altceva de la un partener de cuplu, iar dorințele voastre nu se potrivesc.

Zodia Vărsător

Ferește-te să te îndrăgostești de un Scorpion sau să îți pui prea multe speranțe în relația dintre voi. Nativul Scorpion este impulsiv și dominator, alunecos și ascuns, ceea ce va genera multe momente tensionate între voi și chiar dispute fără rost. Chiar dacă te simți iubită și crezi că tu ești cea mai importantă pentru el, va veni o vreme în care te va surprinde neplăcut și vei suferi.

Zodia Pești

Pe harta zodiacului, semnul Fecioarei este diametral opus zodiei tale, iar acest lucru nu este întâmplător. Astrologii spun că dragostea dintre voi doi fie se termină prea repede, fie prea dureros. Nativul Fecioară va încerca să impună prea multe reguli pentru stilul tău de viață și nu va fi deloc partenerul romantic și aventuros după care tânjești în secret.

sursa foto: 123rf.com