Poate că 2017 nu a fost până acum un an deosebit de norocos pentru zodia Taurului, dar lucrurile se vor schimba în favoarea ei. De la începutul verii, Taurii vor beneficia de influența unor astre care formează un triunghi norocos: Jupiter, Soarele şi Mercur.

Ce aduce Soarele nativilor Tauri

Aprilie – luna care promovează cariera

Din 21 aprilie, până pe 21 mai, Taurii vor avea parte de câteva evenimente deosebite, iar Soarele le va oferi ocazia să facă o alegere inspirată pentru viitorul lor. În preajma zilei de 26 aprilie, când va fi Lună nouă în zodia Taurului, nativii acestui semn trebuie să facă un efort și să își consolideze cariera. Este foarte important pentru ei să aleagă cu grijă postul, contractul sau proiectele la care vor lucra pe viitor. Dacă au o situație materială modestă, trebuie să fie atenți cu economiile lor și să nu plece la un alt loc de muncă până nu primesc un contract ferm. Orice schimbare este binevenită în aprilie și le aduce mult noroc, dar trebuie analizată cu atenție.

Alte perioade norocoase pentru zodia Taurului

Iunie – luna iubirii și a împlinirilor

Din luna iunie, Taurii se vor bucura de mai multă liniște și de mai multă dragoste. Problemele financiare vor fi mult mai mici sau se vor rezolva treptat. Din iunie, zodia Taurului va fi vizitată de Venus care aduce câștiguri mai consistente și mai multă afecțiune în relația de cuplu. Iar Taurii care sunt singuri, dar vor să își găsească un partener, se vor simți încrezători și vor cuceri dragostea în cea de a doua jumătate a lunii iunie.

Noiembrie – luna beneficiilor

O altă perioadă benefică pentru Tauri începe cu Luna plină din 4 noiembrie, când au cele mai mari șanse să adune o sumă semnificativă de bani. Primesc anumite avantaje și la serviciu, un bonus mai mare decât în alți ani, o asigurare de sănătate mai bună sau chiar mașină de serviciu. Nu este exclus nici o delegație de serviciu de lungă durată din care vor avea de profitat atât în plan profesional, cât și personal.