Zodiile care nu suferă niciodată din dragoste sunt zodiile care au cea mai mare încredere în ele, în viață și în oameni. Ele sunt puternice, știu să facă față oricărui eșec și nu regretă niciodată deciziile pe care le iau. Sunt puține astfel de zodii, dar atitudinea lor față de dragoste este surprinzătoare.

Scorpionul nu își oferă niciodată inima cu totul

Nu vei vedea niciodată un nativ Scorpion să sufere din dragoste. Ori va știi să își ascundă atât de bine durerea, încât să păcălească pe toată lumea, ori va întoarce spatele iubirii pentru totdeauna. Scorpionii nu suferă din dragoste pentru că nici nu iubesc la extrem. Ei își împart sentimentele cu multă grijă și sunt precauți cu inima lor.

Scorpionii își calculează bine viața, sunt ambițioși, sunt interesați de bani și de carieră, iar problemele din dragoste sunt întotdeauna pe locul doi. El trece ușor peste orice despărțire pentru că nu este niciodată convins că era cel mai potrivit partener. Va căuta imediat pe altcineva care să corespundă mai bine exigențelor lui.

Berbecul, prea superficial să iubească deplin

Pentru Berbeci, relația de cuplu este o relație despre cine poate să domine și cine se lasă dominat. Dragostea este un joc de forță, este o aventură și o călătorie. Dacă lucrurile se complică, preferă să plece mai departe singur.

Majoritatea Berbecilor renunță ușor la relațiile de dragoste pe care le au, când apar probleme. De multe ori, nici nu știu cum să le rezolve și cum să se împace cu partenerii lor. Numai cei care iubesc sincer și profund, rămân fideli pe viață. Ceilalți abordează dragostea superficial, mai ales în tinerețe.

Zodiile care nu suferă niciodată din dragoste

Balanța rămâne echilibrată și când pierde

La cât sunt de echilibrate și răbdătoare, Balanțele știu să își țină durerea în frâu și refuză să sufere din dragoste, atunci când sunt dezamăgite. Ele vor lăsa în urmă partenerii infideli sau impulsivi pentru că știu că merită ceva mai bun. Au mare încredere că viața le poate aduce din nou iubirea, dacă au suficientă răbdare să aștepte.

Ele știu că nu are rost să suferi și își îmbogățesc viața cu tot felul de activități și experiențe frumoase. Balanțele sunt creative și descoperă câte un hobby interesant, fac sport, își relansează cariera sau călătoresc și astfel trec mai ușor peste despărțiri.

Gemenii sunt oamenii momentului

Chiar dacă nu se numără printre zodiile puternice, cu siguranță se numără printre zodiile care nu suferă niciodată din dragoste. Mulți Gemeni nu cred nici în dragostea la prima vedere, nici în dragostea de-o viață. Ei profită de tot ceea ce li se oferă la momentul oportun. Fac tot posibilul ca o relație să fie cât mai colorată, cât mai pasională și profundă, dar dacă nu are viitor, pleacă fără regrete.

Gemenii fac tot posibilul să nu sufere și nu acordă nimănui încredere deplină. Pot face multe sacrificii în dragoste, se pot îndrăgosti până peste urechi, dar nu își oferă niciodată inima cu totul. Lasă mereu o portiță de scăpare, să fie singurii stăpâni pe destinul lor.

foto: Shutterstock