Taurul, Racul sau Scorpionul apar cel mai des în topurile cu cele mai posesive femei din zodiac. Nu toate femeile care se nasc în aceste semne astrale sunt la fel de posesive și dominatoare, dar unele împing lucrurile la extrem. Și iată ce e bine să știi despre ele.

 

Femeia Taur, foarte teritorială

Dorința puternică de a controla un iubit, vine la femeia Taur din necesitatea ei de a controla tot ceea ce are și de a nu pierde nimic. Este o femeie foarte teritorială, este geloasă, ambițioasă  și foarte posesivă când vine vorba despre tot ce are bărbatul ei. Viața lui, planurile lui, visurile lui trebuie să fie toate ale ei și nu îl lasă să facă niciun pas, decât dacă îi dă ea voie. Femeile Taur posesive sunt foarte insistente și riscă să devină certărețe și agresive, dacă sunt ținute la distanță.

Femeia Scorpion, teama de abandon

Unele native din zodia Scorpionului pot fi deosebit de posesive și geloase de teamă să nu fie trădate și abandonate. Și atunci își urmăresc bărbații pas cu pas, deși nu fac decât să complice lucrurile și să distrugă încrederea dintre ei. Se spune despre femeile Scorpion că sunt amante pasionale, dar latura lor întunecată se vede chiar de la începutul relației de dragoste, când își manifestă gelozia extremă. Scorpionii geloși sunt foarte greu de tolerat, te urmăresc și te sună tot timpul, încearcă să fie pas cu pas lângă tine, să știe tot ce faci și să te determine să îți petreci tot timpul doar cu ei.

Femeia Rac, în topul cu cele mai posesive femei din zodiac

Semn astral introvertit, emotiv și schimbător, femeia Rac trăiește intens sentimentele și emoțiile pe care i le dă partenerul ei. Majoritatea devin astfel dependente de bărbatul pe care îl iubesc. Ele au tendința de a domina și de a-i bloca partenerului orice inițiativă tocmai pentru a-l avea tot timpul sub control. Pentru ea este foarte important ca iubitul ei să nu fie doar fidel, ci subjugat, fermecat și vrăjit de ea. Trebuie să o adore și să o alinte!

Femeia Leu și obsesia pentru control

Se spune despre nativii Lei că devin posesivi în dragoste numai atunci când iubesc profund și când sunt cu adevărat loiali celuilalt. În schimbul iubirii ei, femeia Leu așteaptă ca el să îi ofere totul și să fie cu adevărat supus, să nu îi iasă din cuvânt și să facă numai ce dorește ea. Ea simte nevoia mereu să controleze, să dea ordine, să conducă relația așa cum își dorește, ținând prea puțin cont de celălalt, pentru că este foarte individualistă și egoistă, în comparație cu alte zodii.

Femeia Pești investește multă încredere!

Când iubește profund, femeia Pești oferă totul, dragoste și încredere absolută și are pretenția ca partenerul ei să îi răspundă cu aceleași sentimente puternice. Unele native din semnul Peștilor pot deveni astfel posesive, pentru că oferă tot, dar vor totul și nu suportă ideea să nu primească totul din partea bărbatului iubit. De teama că lucrurile pot scăpa de sub control și că vor fi rănite, ele pot deveni geloase și foarte posesive.

foto: 123rf.com