Horoscopul zilei 9 iunie – zodia Berbec

Vei descoperi că ai făcut o greșeală care îți aduce multe prejudicii. Nu trebuie să dai raportul nimănui, dar ar fi bine să schimbi lucrurile în așa fel încât să ieși în câștig.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Taur

Venus îți va aduce și şansa să închei cu bine câteva situaţii dificile la locul de muncă. Colegii care te susțin vor fi alături de tine și vor munci peste program să rezolve totul.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Gemeni

Distrează-te, dacă ai mai mult timp liber și prietenii te invită la evenimentele din viața lor. La mijlocul săptămânii este binevenită o seară la terasă cu o prietenă bună.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Rac

Găseşti tot felul de soluţii şi motive să reduci cheltuielile şi îţi convingi partenerul să facă economii. Cert este că în buzunarul tău vor rămâne mai mulţi bani.

Horoscopul zilei 9 iunie – zodia Leu

Începi să te ocupi de prea multe lucruri în acelaşi timp şi nu mai faci faţă. Ar fi bine să te odihnești câteva ore la prânz și să o iei de la capăt, dar să îți faci altă listă de priorități.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Fecioară

Este momentul să te ocupi de problemele din relația intimă, oricât de mici și neînsemnate ți se par. Partenerul de cuplu așteaptă o schimbare din partea ta sau un răspuns important.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Balanță

Trebuie să faci și tu un efort financiar, dar vei reuși să rezolvi definitiv o situație încâlcită. Se pare că vei scăpa de o corvoadă sau că vei repara ceva scump în casă.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Scorpion

Treburile mărunte îți ocupă mult timp, dar vei reuși să te ocupi de ele înainte să se complice lucrurile. Este foarte important să îți plătești datoriile, fie că este vorba de bani sau de servicii pe care le datorezi altora.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Săgetător

În carieră, lucrurile evoluează, dacă ești dispusă să accepți o schimbare și să înveți ceva nou. Se pare că se deschide o ușă pe care nu trebuie să o ratezi!

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Capricorn

Nu îți pierde vremea cu treburile mărunte. Ocupă-te doar de planurile cele mai importante. Așa vei reuși să te impui la serviciu, mai ales dacă ai o funcție de conducere.

Horoscopul zilei 9 iunie – zodia Vărsător

Vei avea noroc să găseşti oferte de muncă în domeniile care te interesează. Lasă celelalte treburi deoparte şi ocupă-te de cariera ta, deoarece vei avea şanse mari să avansezi.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Pești

Astrele îţi pot aduce bani, dacă aştepţi o plată restantă, o despăgubire sau un credit. Dacă ai nevoie de o sumă de bani pe care o poți returna ușor, nu sta pe gânduri să contactezi o bancă.