Previziunile pentru vara acestui an sunt dificile. Tabloul astrologic, în care Venus și Mercur par să ne fie favorabile, promite echilibru pe mai multe planuri. Dar ne vom confrunta cu situații imprevizibile, tocmai atunci când speram că drumul merge drept înainte, arată horoscopul verii 2022.

Zodia Berbec. Horoscopul verii 2022

Luna august poate fi dificilă!

Ambiţia ta va fi pusă la încercare în vara lui 2022. Viaţa profesională va fi plină de evenimente şi trebuie să profiți de ele. Fă tot posibilul să nu îți pierzi locul de muncă!

Vor veni zile tensionate în relaţia de dragoste, mai ales în luna august, când Jupiter este retrograd în Berbec. Nu poţi face presiuni mari asupra persoanei iubite. Trebuie să faci compromisuri pentru a fi amândoi fericiţi. În lunile iunie și iulie te vei bucura de o anumită stabilitate materială. Mare atenție în luna august, când este posibil să apară pierderi.

Zodia Taur

Atenție la sănătatea copiilor!

Astrele vor fi generoase cu zodia ta, chiar dacă nu vei mai avea câștigurile bune din alți ani. Vara aceasta, proiectele tale legate de carieră vor aduce venituri consistente în luna iunie. Dar, în iulie sau august, vei fi pusă în situaţia de a folosi sume mari de bani pentru vacanțe, călătorii sau pentru situații imprevizibile în familie. Venus te avertizează și asupra unor probleme de sănătate care îți vor răpi liniștea, timpul liber și te vor obliga la cheltuieli mai mari. Copiii vor fi afectați cel mai mult și vei fi nevoită să îți iei concediu pentru îngrijirea lor.

Zodia Gemeni

Investițiile mici sunt cele mai sigure

Mercur se întoarce în zodia ta din luna iunie și te va proteja financiar. Chiar dacă vei face mici investiții în casă, vei reuși să te descurci cu sume rezonabile și să îți asiguri un confort mai mare. Luna iulie este perioada în care te vei bucura de vești mai bune, dar trebuie să eviți călătoriile costisitoare. Vara aceasta vacanțele extravagante nu vor aduce decât pierderi şi risipă de bani. În luna august, ar fi bine să încerci să te ocupi mai mult de familie și de nevoile copiilor. 

Zodia Rac. Horoscopul verii 2022

Protejează-ți dragostea!

Vara aceasta ar putea fi o perioadă dificilă pentru relația de cuplu. Este posibil să vină și momente atât de grele încât să te gândeşti la despărţire. Ar fi bine să cauţi soluţii să reînvii pasiunea dintre voi doi, pentru ca vara aceasta să se încheie într-o notă optimistă. Orice călătorie și orice activitate în doi vă ajută. În cazul în care sunt probleme vechi între voi doi, în vara aceasta este posibil ca ele să se adâncească și să vă gândiți amândoi mai des la despărțire.  

Zodia Leu

Relațiile de familie, mai tensionate!

Începutul verii, în luna iunie, poate fi o perioadă mai dificil nu numai în relaţia personală, în căsnicie, dar şi în relaţia cu rudele şi cu părinţii tăi. Petreceţi mai puţin timp împreună, ai impresia că nu te înţeleg şi că nu vor să te susţină în anumite situaţii, dar trebuie şi tu să dai dovadă de răbdare. Situația materială va fi mai puțin bună decât în alți ani și apar cheltuieli neprevăzute destul de mari. Ai grijă să pui niște bani deoparte încă din iunie pentru celelalte luni de vară când vrei să călătorești.

Zodia Fecioară

Proiectele de casă sunt cele mai sigure!

Calculată și bine organizată așa cum ești tu, vara aceasta vei reuși să îți stabilești noi obiective și să te descurci bine cu banii, chiar dacă scumpirile te împiedică să faci tot ce îți dorești. Marte te ajută în carieră, iar influenţa lui se va menţine destul de puternică şi îţi va aduce avantaje în relaţia cu superiorii tăi. În lunile iulie şi august, Marte și Mercur îţi pot aduce beneficii în carieră, de pe urma unor colaborări. Banii nu vor lipsi, chiar dacă nu vor mai fi la fel de mulți.  

Zodia Balanță

Evită planurile mari în luna iunie!

Vara aceasta poate fi mai dificilă pentru tine, obişnuită să obţii aproape tot ce îți dorești. Încă de la începutul lunii iunie apar probleme și vei avea senzaţia că obstacolele de care te loveşti nu pot fi înlăturate. Planurile tale par să fie blocate din diverse motive, fie din lipsa banilor, fie din cauza soțului. Este posibil ca partenerul de viaţă să te împiedice să realizezi anumite lucruri pentru că nu le vede utilitatea. Dar zilele dificile vor trece, iar august trebuie să fie luna ta de relaxare și odihnă.

Zodia Scorpion   

Mai multă dedicare la serviciu!

Începutul lunii iunie este mai dificil, dar lucrurile se pot îndrepta din mers. Este posibil să apară necazuri la serviciu, probleme fără soluţii şi chiar conflicte cu cei care au funcție de conducere. În cazuri extreme, poate fi vorba şi de concedieri. Dar, dacă reuşeşti să te achiţi de obligaţii la timp şi să le demonstrezi celor din jur că poţi avea rezultate excelente, nimeni nu va avea ce să îţi reproşeze. În familie, bucură-te de mici plimbări alături de copii sau de nepoți și nu risipi banii pe vacanțe scumpe!

Zodia Săgetător

Mai multă mișcare pentru sănătate!

Din punct de vedere financiar, prima lună de vară pare să fie mai dificilă, dacă nu ai niște economii puse deoparte. Nu trebuie să îți faci planuri mari de călătorii până la finalul lunii iulie. Prima jumătate a verii ar trebui să fie o perioadă de acumulare, dar de banii pe care îi strângi te vei folosi mai mult în luna august. Amână investițiile în casă și cumpărăturile scumpe, dar ocupă-te mai mult de sănătatea ta, grădinărește, plimbă-te cu bicicleta sau alege o activitate care să te mențină în formă.   

Zodia Capricorn

Merită să mergi în vacanță în luna august

Astrele te sfătuiesc să anticipezi orice nemulţumire în relaţia de cuplu şi să preîntâmpini conflictele. În luna iunie, este posibil să apară neînţelegeri între voi doi, din cauza lipsei banilor sau din cauza problemelor de la serviciu. Este posibil să traversezi o perioadă delicată, în care vei fi nevoită să iei decizii de compromis. Momentele tensionate vor trece și te vei bucura de zile mai bune de la jumătatea lunii iulie. Ba chiar te poți gândi la o vacanță în străinătate la început de august.

Zodia Vărsător

Atenție la sănătatea celor dragi!

Lunile iunie și iulie sunt cele mai bune luni ale verii pentru proiecte noi, pentru mici investiții și achiziții. Vei avea parte de multă muncă, dar şi de obstacole, astfel că va fi o perioadă solicitantă. Cu tenacitate şi ambiţie, vei trece peste toate şi te vei bucura, din luna august, de o perioadă mult mai relaxată sau de o vacanță mai lungă. Doar o problemă poate persista de-a lungul verii, şi anume problemele de sănătate ale unei persoane foarte dragi.

Zodia Pești

Concediul cel mai frumos, în luna august

Viaţa ta, atât în plan personal, cât şi în plan profesional pare să se aşeze pe o linie dreaptă, chiar dacă apar mici probleme la muncă. Dacă îți schimbi serviciul din luna iunie, te vei bucura de stabilitate mulți ani de acum încolo. Faţă de anii trecuţi, cariera ta va fi stabilă în 2022. Din iunie, vin şi primele succese, însoţite adesea de bonusuri sau chiar de o avansare. Iar în luna august ar fi bine să îți planifici un concediu mai lung pentru odihnă și pentru activități relaxante.