Berbec: Investește în confort și sănătate!

Cariera ta, șansele profesionale sau stabilitatea la locul de muncă au fost pe primul loc în prima parte a anului. Din vară, însă, conjunctura astrală te ajută să te bucuri mai mult de timpul liber, să călătoreşti şi să împarţi clipe fericite cu cei dragi, arată horoscopul verii 2021.

În primele zile din iunie, Mercur retrograd te îndeamnă să stai mai mult pe acasă și să faci câteva investiţii în locuință. Dar cea mai mare parte a banilor este bine să fie păstrată pentru vacanţe şi pentru călătoriile frumoase care vor veni în iulie şi august. De asemenea, investeşte banii în sănătatea şi frumuseţea ta. Venus arată că în luna august vei avea parte de un eveniment deosebit, poate o nuntă sau un botez. Totodată, ea te îndeamnă să îţi iei un concediu cât mai lung în august și să te relaxezi din plin. Vei avea nevoie de o perioadă de odihnă la jumătatea acestui an.  

Taur: Te ocupi mai mult de căsnicie și de casă

Conjunctura astrală din această vară arată că familia și locuința vor fi prioritare, iar călătoriile vor fi pe ultimul loc. De-a lungul verii, vei fi preocupată în mod deosebit de problemele copiilor, de modernizările necesare în locuinţă sau de cumpărarea unei case noi. Luna iunie începe promiţător şi te ajută să rezolvi o parte din aceste probleme, să îţi construieşti un univers confortabil pentru tine și cei dragi. Din iulie, atenţia ta se îndreaptă asupra dorinţelor proprii, asupra visurilor neîmplinite pe care Jupiter le aduce la suprafaţă. În ultima decadă a lui iulie, Jupiter și Venus vor avea surprize frumoase pentru tine în ceea ce privește șansele unei noi iubiri sau consolidarea relației de cuplu, dacă aceasta a început să fie fragilă. Dacă ești singură, Venus poate aduce o schimbare semnificativă, în iulie, aducând în viaţa ta un nou prieten.

Gemeni: Compromisuri în dragoste

Te așteaptă schimbări și situații destul de complicate, mai ales la începutul verii, în primele două decade ale lunii iunie. Din cauza eclipsei de Soare și a lui Mercur retrograd, zodia ta va întâmpina obstacole care vor afecta și situația financiară, și stabilitatea în cuplu. Nativii Gemeni singuri vor reuși să își schimbe stilul de viață și să descopere activități noi, care să le ofere satisfacție în timpul liber. Dar, nativii căsătoriți sau implicați în relații solide vor face multe compromisuri pentru persoana iubită. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal de la jumătatea lunii iulie, când Mercur va traversa zodia Racului și îți va oferi o perioadă lungă de liniște, de dragoste și echilibru. Ar fi bine să faci mai mult sport în această vară și să nu neglijezi să te vaccinezi.

Rac: Cheltuieli mari, dar și beneficii neașteptate

Vei avea mult de lucru în această vară și perioade scurte de odihnă și relaxare. Iunie este o lună aglomerată, cu multe probleme la serviciu. În familie, vor fi momente în care trebuie să fii generoasă şi să te gândeşti la nevoile părinților sau ale rudelor care nu se descurcă. Situaţia se va îmbunătăţi după Luna nouă din data de 9 iulie, când astrele vor risipi micile necazuri. În lunile iulie și august, energia lui Jupiter transformă toate lucrurile din jurul tău, aduce optimism şi îţi dă puterea să treci peste obstacole. Ia-ţi concediu oricând, în iulie, călătoreşte cu familia şi oferă copiilor o vacanţă cât mai frumoasă. Situaţia financiară este stabilă la început de iulie şi va rămâne constantă până la sfârşitul verii, deoarece cheltuielile vacanţei se compensează prin alte beneficii.

Leu: Provocări noi în carieră

Vara aceasta, zodia ta va fi vizitată de Marte, începând de la jumătatea lunii iunie. Acest astru tranzitează Casa personalităţii şi a reuşitelor și va aduce o perioadă provocatoare. Vei fi preocupată tot mai mult de aspectul tău fizic sau de problemele de sănătate pe care nu ai reuşit să le rezolvi. Pe de altă parte, la serviciu apar cerinţe noi şi trebuie să te conformezi şi să lucrezi după programul şefilor ambiţioşi. Îţi va prinde bine schimbarea, pentru că vei avea ocazia să demonstrezi câtă experienţă ai acumulat în ultimii ani. Seria schimbărilor continuă în iulie şi august, dar va fi legată mai mult de viaţa personală, de visurile tale ascunse sau de planurile făcute încă de la începutul anului. Este posibil să fii nevoită să renunţi la o parte din ele, dar vei avea parte de dragoste.

Fecioară: Proiecte vechi îți vor aduce beneficii

Vara va aduce o perioadă lungă de stabilitate pentru zodia ta. Dacă ai probleme legate de serviciu, nu trebuie să îți mai faci griji pentru că vei găsi de lucru, chiar dacă va fi ceva temporar. În iunie, influenţa lui Jupiter îţi va aduce o perioadă lungă de acumulare şi aşezare a lucrurilor care păreau haotice. Este o lună bună din punct de vedere financiar, fără cheltuieli neaşteptate, dar veştile cele mai bune vor fi legate de relaţiile pe care ţi le vei face cu oameni influenţi. Mai târziu, sfatul acestor persoane sau sprijinul lor direct îţi va fi de folos. În iulie şi august, viaţa este mai senină şi mai echilibrată. Te bucuri de concediu, de zile frumoase alături de familie şi de multă dragoste. Proiectele vechi pe care le-ai discutat adesea cu partenerul de viaţă vor prinde contur.

Balanță: Împliniri de suflet!

Începutul verii îți va aduce șansa de a face progrese în profesie. Conjunctura astrală arată că poți să te afirmi sau să obţii un loc de muncă mult mai potrivit cu stilul tău de viaţă, arată horoscopul verii 2021. În luna iunie vei munci mult, dar eforturile tale vor fi răsplătite şi condiţiile de muncă se pot îmbunătăţi pe parcurs. De-a lungul verii, astrele te vor feri de probleme sau te vor ajuta să le depăşeşti fără să faci sacrificii mari. În special Mercur, astrul care veghează relaţiile şi beneficiile materiale, va fi de partea ta într-o situaţie delicată şi îi va pune capăt fără să te afecteze prea mult. Vara aceasta este lipsită de schimbări majore, astfel că planurile tale de cuplu sau dorinţele personale se pot împlini mai ușor. A doua jumătate a lunii august va fi perioada cea mai norocoasă, cu multe împliniri.

Scorpion: Un proiect de viitor prinde contur

Viața ta se desfășoară într-un ritm mai alert în luna iunie și zilele tale vor fi pline cu tot felul de activități. Se întrevăd posibile schimbări la serviciu, cu proiecte mai complicate, și prea puține momente libere. Dar astrele aduc și vești bune, mai ales că te vei bucura de mai multă stabilitate în cuplu. După Luna nouă din data de 9 iulie, astrele te vor ajuta să îţi sporeşti veniturile. Spre sfârşitul lunii iulie vei avea şansa să pui nişte bani deoparte şi să îi foloseşti fie pentru călătorii şi distracţie, fie pentru confortul familiei. Norocosul Jupiter marchează o perioadă de schimbări lente, dar benefice în viaţa de cuplu. Cu banii economisiţi sau cu un sprijin din familie poţi face o achiziţie importantă pentru siguranţa voastră pe viitor. Iar, în august, vei putea să te relaxezi cu activități mai plăcute.  

Săgetător: Momente fericite și călătorii

Astrele te ajută să pui ordine într-o situaţie complicată, care te-a împiedicat să îți mai faci planuri de viitor. La începutul verii vei vedea tot mai clar direcția în care trebuie să mergi, iar astrele îţi oferă câte un dar în fiecare lună. Iunie, după un început furtunos, se încheie într-o notă veselă datorită lui Venus care aduce multă dragoste. Se pare că vei avea parte de un eveniment fericit sau de o veste care te va bucura peste măsură. În iulie, marile surprize vin din partea lui Saturn care se arată tot mai generos cu proiectele tale de viaţă. Te învaţă să te fereşti de obstacole şi de profitori şi să închei o situaţie delicată în favoarea ta. La jumătatea lunii august, este timpul pentru odihnă şi relaxare. Ia-ţi un concediu cât mai lung pentru călătorii, pentru că ele îți vor menține tonusul ridicat.

Capricorn: Șanse mari să aduni bani!

Îți merge mai bine din punct de vedere financiar în această vară. Te vei bucura de beneficii materiale care vor veni din căsnicie sau din contractele pe care le vei finaliza la serviciu. Astrele arată şanse mari ca familia ta să obţină o moştenire. Pe de altă parte, este posibil ca oamenii cu care colaborezi la locul de muncă să îţi ofere un post mai bine plătit. Până la jumătatea lunii iulie, bugetul familiei şi investiţiile de care aveţi nevoie vor fi în centrul atenţiei. La început de august, este posibil să apară unele probleme de sănătate, dar vei reuşi să treci cu bine peste această încercare. În rest, bucură-te de vacanţă sau relaxează-te acasă în concediu, în special în a doua jumătate a lunii august, când Venus traversează zodia Fecioarei și îți aduce o perioadă liniștită și prosperă.

Vărsător: O vară tihnită, fără griji!

Te vei bucura de o vară plină, cu multe evenimente frumoase și clipe împlinite, în special în prima parte. Totul va culmina cu Luna plină care va ajunge în zodia ta pe 23 iulie, arată horoscopul verii 2021. Până atunci, vei avea o perioadă norocoasă cum nu ai mai avut de multă vreme. În afară de zilele încărcate de la începutul lunii iunie, te bucuri de linişte şi de plenitudine de-a lungul întregului sezon. Problemele te ocolesc, programul de lucru este echilibrat și te descurci tot mai bine cu banii. Îţi poţi face planuri pe termen lung, te poţi gândi la vacanţe, inclusiv în străinătate, sau la schimbări benefice pentru familie. După Luna plină din 23 iulie, ar fi bine să încetinești ritmul și să te ocupi mai mult de sănătatea ta și de copii. În luna august, odihna și sănătatea trebuie să fie prioritare.

Pești: O schimbare care te poate ajuta!

Vara aceasta ai nevoie de o schimbare, fie în plan profesional, fie în activitățile de zi cu zi. Ai nevoie de ceva nou, care să te echilibreze și să te stimuleze. Ține cont de faptul că Jupiter și Neptun își vor începe mersul retrograd în zodia ta, în a doua jumătate a lunii iunie, iar această conjunctură astrală poate aduce și situații mai puțin plăcute. Ai grijă să pui deoparte bani pentru orice eventualitate și ai mare grijă să nu complici situațiile care pot fi rezolvate ușor. Dacă nu eşti mulţumită de meseria ta, încearcă să te orientezi spre un alt domeniu şi mergi la cursuri de recalificare. Dacă nu ești mulțumită de relația de cuplu, încearcă să te descurci o vreme pe cont propriu și să te bucuri de libertatea ta. Dacă faci alegerile corecte, în vara aceasta poți face un pas uriaș pentru tine.