Berbec. Bani pentru proiecte personale

Drumul tău profesional va trece, de-a lungul verii, peste două mari momente de cotitută. Prima şansă să îţi găseşti o slujbă mai bună va apărea spre sfârșitul lunii iunie, când Marte poate declanșa o serie de schimbări în mediul tău profesional. Multe ocazii bune vor veni atunci de la cunoştinţe, prieteni sau rude, se arată în horoscopul verii 2020.

Dacă nu vrei să te îndatorezi faţă de ei şi vrei să răzbaţi prin propriile forţe, abia în august îţi surâde din nou norocul. Până atunci, vara trebuie să economisești bani sau să îi folosești doar pentru relaxare sau pentru persoana iubită.

Taur. Siguranța materială și emoțională

Indiferent de problemele care există în relația de cuplu sau în căsnicie, indiferent că ești căsătorită sau singură, în viața ta intimă se pot schimba multe lucruri din luna august. Datorită lui Venus, vei descoperi că dragostea poate fi frumoasă și armonioasă, iar încrederea deplină în persoana iubită va fi răsplătită.

Până în august, ai timp să îți faci puțină ordine în viață, să te ocupi mai mult de tine, să cauți o nouă slujbă sau o sursă de bani suplimentară, deoarece siguranța materială este foarte importantă în acest an.

Gemeni. Vara începe cu vești mai bune!

A doua jumătate a lunii iunie începe să aducă și lucruri bune în viața ta, după o perioadă mai lungă de probleme și piedici, Venus, un astru al succesului şi al împlinirilor, are grijă nu numai să îţi îmbogăţească stilul de viaţă, dar şi viaţa sentimentală.

Tranzitul marelui astru va fi benefic în special pentru nativii Gemeni care sunt singuri, dar care doresc să renunțe la burlăcie și să își asume o relație pe termen lung. În plus, de la jumătatea lunii iulie, Mercur își încheie perioada de retrogradare și începe să te ajute dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Horoscopul verii 2020

Rac. Un sezon bun pentru proiecte personale

Chiar de la începutul verii este posibil să descoperi câteva probleme de sănătate, dacă ai un organism mai fragil, şi vei fi nevoită să urmezi un tratament de lungă durată. Problemele nu vor fi atât de grave încât să îţi răpească pofta de viaţă.

Este posibil să te simţi lipsită de energie o perioadă la început de iunie, dar un concediu prelungit ar face minuni. Ultima decadă a lunii iunie, influențată de eclipsa de Soare va fi de bun augur și îți va aduce energia de care ai nevoie pentru proiectele personale.

Leu. Schimbarea, cea mai bună soluție dacă ești nemulțumită

Vara acestui an va fi o perioadă cu multe constrângeri și din cauza pandemiei de coronavirus, dar și din cauza eclipselor dificile care ne limitează opțiunile. Cu toate acestea, vei avea șansa să schimbi lucruri importante în viața ta, meseria, cariera sau poate chiar partenerul sau partenera de viață.

Vei ajunge în punctul în care trebuie neapărat să cauți altceva, dacă nemulțumirile cresc. Greutăţile şi presiunea la care te va supune Jupiter retrograd te vor determina să fii mai ambiţioasă și să ceri mai multe de la viață pentru tine, se arată în horoscopul verii 2020.

Fecioară. Răbdare să treci puntea!

Începutul lunii iunie poate fi o perioadă la fel de dificilă ca lunile aprilie și mai și vei face un pas înapoi tocmai când credeai că poți avansa. Vei încerca să controlezi lucrurile într-o manieră mai drastică decât înainte și vei impune anumite reguli care ţi se par necesare în perioadele dificile din punct de vedere financiar.

Cea mai dificilă perioadă pentru relația de cuplu pare să fie cea de a doua decadă a lunii iunie, când vei avea de ales între confortul personal și dorințele partenerului tău. Din iulie și mai ales din august, lucrurile încep să revină la normal și îți merge mai bine.

Balanță. Faci ceva special pentru tine!

Viața ta poate lua altă turnură încă spre sfârșitul lunii iunie, când Marte va provoca tot felul de schimbări și te va face să te întrebi ce nu merge și ce trebuie îmbunătățit. În lunile iulie și august ai toate şansele să faci ceva deosebit pentru tine, să îţi croieşti alt drum şi să îi ambiţionezi şi pe cei din jurul tău. Pentru asta, vei avea nevoie de libertate de acţiune.

La un moment dat, ai putea descoperi că o activitate considerată inutilă poate deveni o nouă sursă de câştig. Este momentul să acţionezi, să îţi sacrifici timpul şi poate economiile adunate în ultimii ani şi să îţi încerci norocul.

Horoscopul verii 2020

Scorpion. Speranțe de mai bine din august

Vestea bună cu care începe vara vine odată cu eclipsa de Lună plină care poate aduce evenimente deosebite. Vei fi mai ocupată, mai aglomerată, dar vei avea și satisfacții. Marte va influența puternic starea ta de sănătate și tonusul general, cel puțin în prima jumătate a lunii iunie. Îţi dă energie şi multă putere de muncă, deși va provoca și multă tensiune care poate fi o problemă pentru echilibrul tău interior.

Din august, speranța că lucrurile încep să meargă spre bine va fi mult mai puternică. Te vei bucura de timp liber și, poate, de o vacanță binemeritată.

Săgetător. Schimbări benefice, dar foarte dificile!

Pe parcursul verii vor apărea situaţii în care deciziile tale trebuie să ţină cont de dragoste. Dacă relația dintre voi este suficient de solidă pentru a rezista tuturor schimbărilor, atunci relația sau căsnicia voastră va fi cu totul alta, dar veți învăța să aveți mai multă încredere în voi. Răbdare, chibzuinţă și multă dragoste ar fi cele trei cuvinte care trebuie să te ghideze în plan personal, deoarece influența astrelor va fi schimbătoare.

Cu eclipsele dificile din iunie, cu tentațiile mari pe care ți le vor scoate în cale și cu problemele vechi pe care le amplifică Luna plină din 5 iunie, este posibil ca relația de cuplu să traverseze perioade tensionate, se arată în horoscopul verii 2020.

Capricorn. Astrele ridică noi provocări

Vara aceasta poate fi o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte munca și câștigurile. S-ar putea să fii mai norocoasă dacă obții o colaborare și mai primești niște bani pe lângă salariu. În luna iunie vei avea o astfel de ocazie şi ar fi bine să nu o ratezi.

Dacă la sfârşitul lunii iunie nu eşti angajată, șanse mari vei avea în septembrie să găseşti un loc de muncă. În general, lunile de vară vor fi modeste în ceea ce privește câştigurile şi trebuie să fii chibzuită cu banii. Dacă ai datorii, este posibil să apară probleme mari în familie din cauza lor.

Vărsător. Mai mult confort și dragoste

Te vei ocupa mai mult de locuinţă în vara aceasta pentru a oferi mai mult confort familiei. Vei îmbunătăţi casa în care trăieşti în prezent, iar în luna august ai putea face o afacere bună dacă te împrumuți la o bancă pentru a cumpăra o altă locuinţă. Relația de cuplu va avea nevoie și ea de o schimbare și de mai multă pasiune.

Dacă aveți timp amândoi, încercați să călătoriți fără copii și fără să vă mai gândiți la grijile cotidiene. În ceea ce privește munca, fii atentă la tot ce se petrece în firma în care lucrezi acum, pentru că unii dintre şefi vor demisiona şi se vor schimba multe lucruri.

Pești. Profită de momentele de relaxare

De-a lungul verii te descurci onorabil din punct de vedere financiar, dar nu reușești deloc să faci economii. Abia din august este posibil să câștigi mai mulți bani și îți va merge foarte bine din punct de vedere al carierei. În familie, te concentrezi pe dorințele copiilor și pe scurte momente de relaxare de care aveți nevoie cu toții.

În ceea ce privește sănătatea, te bucuri de un tonus ridicat, dar este posibil să te supere dureri pe care le ai de ceva vreme, mai ales durerile de coloană în regiunea lombară. Venus te va susține din iulie să îți îmbunătățești și starea de sănătate, și relația de cuplu.