Berbec – Câteva luni mai calme, dedicate familiei

Vei avea parte de un nou sezon mult mai liniștit decât cel din urmă, chiar dacă mai apar și situații tensionate. De data aceasta, însă, vei rezolva problemele cu mai mult calm și vei avea ajutor din partea persoanelor apropiate. Încă de la începutul verii, după Luna nouă din 3 iunie, vor apărea câteva schimbări benefice și, indiferent de obstacole, te vei bucura de o perioadă prosperă. Se pare că vei face noi planuri de viitor împreună cu persoana iubită, care se vor împlini curând și îți vor aduce satisfacții mari. Spre deosebire de perioadele aglomerate din cursul primăverii, vei avea mai mult timp pentru familie și pentru copii. Lunile iunie și iulie vor fi bune pentru zodia ta și din punct de vedere financiar. Vor fi cheltuieli puține și vei putea aduna economii pentru o vacanță sau pentru restul anului. Atât Venus, cât și Mercur îți vor oferi șansa să câștigi mai bine, mai ales dacă ai o meserie care îți aduce mai multe colaborări, arată horoscopul verii 2019.

Taur – Fă economii și ocupă-te de sănătatea familiei!

Luna nouă de la începutul verii, din data de 3 iunie, marchează întotdeauna începutul unei perioade deosebite, iar vara aceasta va fi de bun augur pentru zodia ta. Răsărind sub protecția lui Mercur din Gemeni, ea va spori șansele de câștig și te va ajuta să realizezi câteva proiecte majore în beneficiul familiei tale. Pe de altă parte, zodia ta este ajutată de Venus, astrul iubirii și al câștigurilor, care va rămâne alături de tine aproximativ o lună. Vei avea timp suficient să rezolvi problemele presante de cuplu și să faci alte planuri de viitor împreună cu persoana iubită. Chiar dacă te părăsește Venus cea darnică, vei intra sub protecția lui Mercur care va avea grijă să îți sporească bugetul și să te ajute să faci economii în iunie și iulie. Cea de a doua jumătate a sezonului, mai bine zis după data de 20 iulie, este o perioadă a acumulărilor și a prosperității. După data de 18 august, când Marte intră în zodia Fecioarei, vei avea o perioadă prielnică pentru călătorii, vacanțe și noi relații pe care ți le vei face departe de casă.

Gemeni – Relaxare și călătorii

Până acum ai avut parte numai de lucruri bune, ori de câte ori ai vrut să schimbi ceva important, dar mai ales locul de muncă. Dar vara acestui an trebuie să fie o perioadă mai liniștită, să te relaxezi și să nu mai faci schimbări majore. Ar trebui să te abţii să mai schimbi ceva, pentru că vei pierde stabilitatea de care te bucuri acum. Luna iunie înseamnă multă muncă şi un program destul de monoton, dacă nu cauți singură o activitate distractivă. Dar dragostea îţi oferă zile excelente. Dacă îţi doreşti o schimbare cu orice preţ și ai vârsta potrivită, acum ar fi momentul să te gândeşti să faci un copil, pentru că luna iunie are o conjunctură astrală deosebită pentru viitoarele mame. În lunile iulie și august, dispui de mai mulţi bani şi ar fi bine să te gândești să pleci în mici călătorii aproape la fiecare sfârşit de săptămână. Duminicile, în general, sunt cele mai frumoase zile, pline de dragoste şi de surprize. În ultima săptămână din august este posibil să mergi la o petrecere de familie sau la un botez.

Horoscopul verii 2019

Rac – De la provocări la vești bune!

Încă de la începutul verii, din luna iunie, vor sosi veşti mai puţin bune care îți vor da planurile peste cap. Dar nu trebuie să te demoralizezi. Pe 3 iunie este Lună nouă în Gemeni, ceea ce poate fi un moment provocator pentru zodia ta. Poate că vei pierde o persoană apropiată, pe sprijinul căreia mizai de ani de zile. Poate că va pleca departe de tine și relația voastră va avea de suferit. Sau, poate, că vei trece cu greu peste un obstacol care apare în calea iubirii. Dacă relaţia voastră nu este legalizată, discuţiile despre căsătorie vă pot despărţi. Cel puţin o vreme, vei considera că este mai bine să rămâi singură. Partea bună este că vara aceasta vei aduna mai mulți bani. În afară de o mică scădere în luna iunie, în iulie și august îţi cresc veniturile şi te simți protejată de noroc. Banii care se vor aduna în portofelul tău vor contribui la armonia din familie, iar viaţa de cuplu începe să fie mai frumoasă și plină de surprize din luna august. Încheie vara cu o faptă bună şi oferă unei persoane apropiate un ajutor nesperat!

Leu – Nu planifica vacanțe când e Mercur retrograd!  

Te bucuri de stabilitate în familie, doar că petreci mai puţin timp alături de soţ, pentru că vei fi foarte ocupată la începutul verii. Vei avea mult de lucru și te vei implica în proiecte noi, pentru familie, la care vei munci aproape zilnic. Dar lucrurile se vor derula de la sine și vei fi mulțumită de modul în care se încheie unele situații. Singurele probleme serioase pornesc de la copiii care refuză sfaturile tale, dacă aceștia sunt deja adolescenți. În luna iulie, ai tendinţa să neglijezi câteva relaţii de prietenie foarte importante. Eşti tot mai ocupată şi refuzi invitaţiile sau vizitele celor apropiaţi. După data de 14 iulie rişti să ai şi o discuţie neplăcută cu o prietenă foarte bună. Dacă ai ocazia să avansezi pe plan profesional, nu refuza colaborările pe care le primești pe timpul verii, în iulie sau august, chiar dacă ai vrea să pleci într-o vacanță mai lungă. Va veni și timpul potrivit să te relaxezi și să te bucuri de zilele tale libere.

Fecioara – Trăiește vara în fiecare clipă!

Vei avea o vară plină de dragoste și împliniri, iar gândul te va duce adesea la călătorii depărtate și achiziții materiale de valoare. Vei simți nevoia să-ți schimbi stilul de viață și astrele vor aduce un suflu nou de energie, pe care îl poți folosi în carieră. Spre deosebire de lunile anterioare, când erai mai mult preocupată de situația ta materială, banii nu vor mai fi o problemă în lunile de vară. Vei câștiga foarte bine la sfârșit de iunie și în cursul lunii iulie și, dacă ești chibzuită, chiar vei reuși să pui deoparte bani frumoși pentru o vacanță în străinătate. De asemenea, vei fi interesată de activități noi, de proiectele familiei tale și de călătorii. Dacă în primele săptămâni ale verii, dominate de Luna nouă din Gemeni, vei mai trece prin momente tensionate și vei fi nevoită să muncești mai mult, după 17 iunie începe perioada frumoasă, cu evenimente speciale și întâlniri de suflet, cu multă dragoste și vacanțe romantice. Trăiește vara la maximum și nu pierde nicio ocazie să faci ceva deosebit pentru tine!

Balanță – Ai grijă de câștigurile tale!

Ai mare grijă de banii tăi vara aceasta! Vor fi tentații mari și multe cheltuieli. Luna iunie este cea mai bună perioadă pentru a face economii și vei avea nevoie de ele în cursul lunilor viitoare, pentru toate planurile ambițioase pe care ți le faci. Până spre sfârșitul lunii iunie, vei reuși să îți rotunjești veniturile, dar în următoarele luni vei avea cheltuieli destul de mari. În ultima decadă a lunii iulie, îndeosebi, trebuie să fii atentă la bani, să te ferești de cumpărături inutile. Concentrează-te doar asupra proiectelor prioritare. O nouă perioadă bună din punct de vedere financiar va începe din octombrie până la sfârșitul anului. Până atunci, însă, folosește banii cu grijă și profită de vremea frumoasă, de călătorii și de vacanțe. Pe de altă parte, urmărește perioada în care Mercur va fi retrograd, din 7 până pe 31 iulie, și fii mult mai atentă la starea ta de sănătate. În aceste zile, este posibil să apară semnele unei afecțiuni ascunse, pe care trebuie să o tratezi corect și la timpul potrivit.

Scorpion – Muncă și investiții pe termen lung

La început de vară ai mai mult de muncă decât oricând și, poate, noi proiecte dificile la locul de muncă. Dar cu puţină răbdare, de îndată ce vei trece de Luna nouă din 3 iunie, vei avea parte şi de ajutor. Oricum, toate eforturile tale din această vară sunt investiţii pe termen lung și vei fi mulțumită de ceea ce realizezi. Nu te lăsa copleşită de responsabilități şi nu amâna treburile urgente pe care le ai de rezolvat la serviciu. Vei avea câteva întâlniri importante chiar înainte de mijlocul lunii iulie şi este indicat să nu întârzi la niciuna. Ultima dintre ele îţi poate aduce oferte mai bune, fie ele în plan profesional, fie în plan personal, poate chiar un partener nou, dacă ești singură. Începutul lunii august te pune în faţa unui examen important în relaţia de dragoste. Un obstacol dificil, legat cumva şi de lipsa banilor din această perioadă, îţi crează probleme în căsnicie. Cea mai bună soluţie ar fi să păstrezi un buget mai consistent în fiecare lună și să alegi o vacanță aproape de casă, arată horoscopul verii 2019.

Săgetător  – Fereşte-te de profitori

În prima lună de vară vei fi asaltată de probleme, nu doar ale tale personale, dar şi ale unor rude foarte dragi. Nu este exclus ca partenerul de viață să aibă probleme neprevăzute și să faceți împreună sacrificii destul de mari. În lunile iunie și iulie vei fi dezamăgită de veniturile tale mici, dar situaţia se poate schimba după eclipsa de Lună plină din 16 iulie. Trebuie să fii mult mai atentă la banii pe care îi câştigi. Un bărbat în vârstă va încerca să profite de neglijenţa ta. Pe de altă parte, în lunile de vară este recomandat să investeşti pentru confortul tău şi ai nevoie de un buget mai bogat. La serviciu, nu promite mai mult decât poţi face și nu prelua proiecte care nu au legătură cu activitatea ta curentă. Vei avea și tu nevoie de concediu, așa că nu este cea mai bună perioadă să îți asumi noi responsabilități, mai ales dacă te confrunți şi cu un coleg mai invidios. Din august, dacă ești căsătorită, familia îţi captează toată atenţia şi ai nevoie de timp liber pentru copii. Profită de zilele libere să călătorești.

Capricorn – Ai ambiţii mari!

Vei avea multe perioade norocoase în următoarele luni. Astrele promit veşti bune şi oportunităţi să schimbi lucrurile neplăcute din viaţa ta. Iunie este luna cea mai dinamică, cu un ritm accelerat de lucru şi cu zile încărcate de evenimente. Planurile familiei îţi pot da peste cap proiectele personale, dar vei găsi o portiţă să te ocupi de toate. Eclipsele de la mijlocul verii, din luna iulie, te influenţează în mod direct, dar vor avea o influență bună şi te poţi bucura de stabilitate financiară. Ar fi bine să îţi păstrezi visele şi ambiţiile mari pentru lunile iulie şi august, când îţi va fi mult mai uşor să le realizezi. Pe data de 16 iulie, eclipsa de Lună din zodia ta aduce impulsivitate, creativitate şi succes în orice proiect strict personal, arată horoscopul verii 2019. Nu este exclus să faci câteva greşeli costisitoare, dar bugetul nu va avea de suferit, dacă vei compensa prin muncă. În august, te aşteaptă cele mai multe bucurii, pentru că vei avea mai mult timp pentru tine și pentru lucrurile pe care vrei să le realizezi. Și tot în august vor sosi mai mulți bani în familie, din mai multe surse.

Vărsător – Momente de răscruce

Vei avea o perioadă excelentă în luna iunie, când Venus traversează semnul Gemenilor, dar vor veni și momente mai dificile în următoarele luni. Influenţa lui Venus va fi contradictorie şi schimbătoare de la o lună la alta. În iunie, Venus aduce o veste bună pentru relaţia de cuplu și pentru situația ta financiară. Profită de aceste influenţe să discuţi cu partenerul de cuplu despre lucrurile care te nemulţumesc și să vă îmbunătățiți viața. Impactul emoţional va fi mare, dar ai toate şansele să obţii ceea ce doreşti. Din iulie, Venus intră în Rac, iar Jupiter este retrograd, ceea ce nu este tocmai de bun augur pentru relația de cuplu. Chiar dacă prima decadă a lunii îţi poate aduce câştiguri semnificative şi pare să garanteze prosperitatea pentru tot restul verii, trebuie să fii atentă ce alegeri faci, să nu pierzi ceea ce ai. Este sezonul concediilor şi astrele îţi recomandă să fii foarte atentă cu banii, mai ales dacă pleci în străinătate. În august, este timpul să te relaxezi, să te ocupi mai mult de tine și eventual să începi să faci sport, dacă ai probleme cu kilogramele.

Pești – Păstrează un tonus optimist!

În vara aceasta, va începe o nouă perioadă de retrogradare a lui Neptun, care se află acum în Pești, zodia lui de domiciliu. După 21 iunie, când începe o lungă perioadă de retrogradare, ar trebui și tu să adopți un stil de viață și de lucru mai relaxat, să te bucuri de soare, de vară, de călătorii și de dragoste. Cu toate acestea, schimbările sau proiectele pe care le-ai început în luna mai vor continua cu succes în iunie. Dar nu sunt excluse răsturnările de situaţie şi modificările neaşteptate. Venus te va ajuta să profiţi de pe urma lor şi să le transformi în avantaje pentru tine. Lunile iulie şi august se anunţă lipsite de evenimente majore, poate câteva perioade tensionate, dar scurte la serviciu. După 7 august, Jupiter te ajută cu un buget consistent şi un tonus optimist. Spre sfârșitul lunii august, te vor atrage noi activități și vei avea şansa să descoperi un nou domeniu de activitate potrivit pentru tine. Este foarte posibil să călătorești mai mult în străinătate în a doua jumătate a lunii august.

foto: Shutterstock