Horoscopul toamnei 2021 arată că în luna septembrie, tranzitul lui Venus prin Scorpion este de bun augur pentru mulți nativi care vor să se concentreze pe carieră, care au nevoie de un loc de muncă și de sprijin profesional.

Pe de altă parte, Luna plină din Pești, din luna septembrie, promite să ne împlinească visurile și să ne aducă mai multă liniște. O altă veste bună vom avea în luna octombrie, când Saturn și Jupiter vor reveni la mersul lor direct în zodia Vărsătorului și situația financiară sau profesională a multor zodii se va echilibra, arată horoscopul toamnei 2021.

Berbec. Caută sprijinul familiei în momente grele

Toamna poate aduce la început câteva obstacole mai greu de trecut. Prima jumătate a lunii septembrie va fi o perioadă cu multe griji, inclusiv griji legate de sănătatea ta și a familiei. Cu prudență și îngrijiri constante, vei trece peste momentele mai delicate.

Vestea bună este că Mercur se arată generos cu tine şi începe să îţi aducă venituri mai bune din luna octombrie. Tot Mercur îţi îmbunătăţeşte relaţiile cu colegii de muncă şi abilitatea ta de a comunica tot mai uşor cu clienţi dificili. Îi vei convinge pe cei din jur că propunerile tale sunt cele mai bune. Venus te ajută să reiei o relaţie de dragoste pierdută.

Taur. Noiembrie este luna cu planuri noi

Poziţia astrelor în luna septembrie îţi aduce zile schimbătoare și situații în care trebuie să faci câte un compromis, mai ales dacă eşti născută în primul decan al zodiei Taur. Dar prima lună de toamnă, datorită lui Venus, îţi împlineşte un vis drag, legat de familie sau de copii.

Octombrie este o lună mai norocoasă în plan profesional, astrele înlătură obstacolele de la locul de muncă şi zilele dificile se transformă în zile de succes. Iar în noiembrie situația ta financiară va fi mai bună şi vei beneficia din nou de venituri constante.

Gemeni. Planuri noi pentru luna octombrie

Toamna începe cu multe îndoieli, schimbări și provocări, pe care vei reuși să le controlezi din mers, chiar dacă nu vei avea mereu de câștigat. Până la jumătatea lunii octombrie, când Mercur va încheia mișcarea retrogradă, vor fi tot felul de situații tensionate în viața ta. Dar, mai târziu, Saturn și Mercur va aduce echilibru şi armonie.

Influenţa acestor astre are un aspect constructiv, mai ales dacă în luna septembrie ai avut de luat câteva decizii mai grele şi ai trecut peste un moment dureros. În octombrie, lasă teama deoparte şi încearcă să te implici în activităţi noi. Familia va fi alături de tine!

Rac. Mai multă atenție la serviciu!

Sezonul rece poate aduce o perioadă mai dificilă și provocatoare pentru zodia ta. Vor persista grijile financiare și pot apărea schimbări în ceea ce privește locul de muncă. Vei fi mai organizată şi mai disciplinată în tot ceea ce faci, deşi te ghidezi în general după instinct.

În toamna aceasta, însă, trebuie să fii foarte atentă cu rudele mai în vârstă şi cu pretenţiile şefilor, ca să nu pierzi anumite avantaje. Există riscul pentru unii Raci să primească veşti foarte proaste legate de angajare sau de salariu. Situaţia se va remedia în timp şi nu va fi chiar atât de grea pe cât te aştepţi.

Leu. Planuri noi pentru viitorul în doi!

Îți merge bine din septembrie, iei decizii noi și, poate chiar te gândești la o reconversie profesională. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, cele mai mari şanse le vei avea între după 25 septembrie sau la începutul lunii noiembrie. În plus, toamna aceasta vei putea duce la bun sfârşit o activitate costisitoare sau vei pune capăt unei căutări îndelungate.

Pentru îndrăgostiţi, vine momentul în care trebuie să ia o decizie pentru viitorul lor, dacă doresc să trăiască împreună. Marte te ajută să fii hotărâtă în ceea ce vrei şi să stabilești foarte clar planuri noi cu persoana iubită, arată horoscopul toamnei 2021.

Fecioară. Schimbări incomode la serviciu!

Astrele arată o toamnă aglomerată, agitată, energică şi plină de evenimente. Nu vor lipsi nici momentele fericite, dar nici cele tensionate. Te vei supăra uneori din cauza unor probleme de familie, mai degrabă probleme de sănătate, şi vei pleca la drum lung aproape în fiecare lună.

La serviciu, vei avea senzaţia deseori că eşti cenzurată sau că acţiunile tale sunt supravegheate atent. Va fi o perioadă de schimbări în companie și trebuie să înveți să lucrezi cu un sistem nou sau cu o echipă nouă, cu alte reguli și obligații. Dar vor veni și recompensele la timpul lor!

Horoscopul toamnei 2021

Balanță. Vei începe proiecte noi și profitabile

Toamna aceasta este sezonul proiectelor, după ce ai așteptat o vreme să aduni bani sau să finalizezi anumite cursuri și activități care au necesitat mult timp. Din septembrie, treci la acțiune, Marte și Soarele ajung în zodia ta și lucrurile se precipită. Jupiter te ajută, aducând echilibru în zilele mai grele și soluții ușor de pus în practică.

Ori de câte ori ai o problemă la serviciu, trebuie să o discuţi în prezenţa persoanelor cu funcţii înalte și vei fi apreciată. Viața personală va fi mai bogată din octombrie. Dacă ești singură, vei descoperi că şi întâlnirile aranjate de prietenele tale pot fi plăcute.

Scorpion. Șanse mai mari pentru planurile în doi

Venus va vizita zodia ta la începutul toamnei și va rămâne alături de tine până pe 7 octombrie, aducând tot felul de șanse legate de viața de cuplu și de proiectele în doi. Septembrie promite lucruri frumoase, mai ales dacă eşti născută în al doilea decan al zodiei.

Vei fi mult mai optimistă şi vei avea mai multă încredere în tine. Vei face mici investiții în casă, dar este bine să păstrezi o sumă mai mare de bani pentru o scurtă vacanță pe care o poți face fie în septembrie, fie în octombrie. Toamna aceasta nu trebuie să îți faci griji de bani sau de locul tău de muncă.

Săgetător. Ocupă-te de situația ta profesională

Începe toamna cu o mică vacanță, dacă mai ai zile de concediu. Profită de vremea bună din septembrie să călătorești și să te relaxezi cu prietenii. După data de 27 septembrie, când Mercur va fi retrograd, va începe o perioadă mai aglomerată, cu obligații, cu activități noi și costisitoare.

Unele evenimente din luna octombrie vor scăpa de sub control și există riscul să te laşi dusă de val. Luna avertizează și asupra unor probleme de sănătate, de aceea este bine să iei măsuri din timp, să fii prevăzătoare, să te vaccinezi sau să adopți un regim alimentar bogat în legume.

Capricorn. Începe un sezon mai stabil și prosper

Toamna aceasta, problemele financiare pe care, poate, le-ai avut de-a lungul anului vor lua sfârşit. Vei avea mai mulți bani, vei găsi o modalitate să economisești și vei renunța la cheltuielile inutile. Chiar și în momentele critice vei beneficia de mai mulți bani din rezervele proprii, arată horoscopul toamnei 2021.

Dacă nu te-ai bucurat încă de o vacanţă mai lungă, sfârşitul lui septembrie îţi aduce zile libere sau ocazia de a scăpa de nişte obligaţii mari la serviciu şi de a pleca în concediu. Doar dragostea va fi mai puţin generoasă cu tine, iar relația de cuplu poate fi destul de monotonă, dacă nu iei măsuri.

Vărsător. Octombrie este luna dorințelor mari

Îngrijorările legate de bani și de situația familiei tale persistă la începutul toamnei, iar septembrie este o lună în care muncești mult și faci economii. Dar lucrurile se îndreaptă după data de 18 octombrie, când Jupiter revine la mersul direct în zodia ta și aduce o perioadă prosperă, mai multe șanse de venituri și susținere din partea rudelor.

O energie şi o putere nouă te va împinge să faci câteva schimbări semnificative în relaţia cu soţul ți în viața de zi cu zi. O altă schimbare bună va fi legată de serviciu, deoarece după data de 4 noiembrie vei avea mai puţine obligaţii.

Pești. Perioada prosperă vine în noiembrie

Septembrie începe cu planuri noi, dar trebuie să fii bine organizată și să gândești totul în pași mici pentru a le rezolva pe toate. Va fi o lună încărcată, așa cum va fi și luna octombrie. La jumătatea toamnei, Venus provoacă tuturor nativilor Pești probleme în relaţiile de cuplu.

Dacă eşti căsătorită, vei reuşi să faci foarte puţine lucruri împreună cu soţul tău, deoarece nu va fi de acord cu planurile tale. Abia din luna noiembrie, după data de 5, lucrurile se așază, dorințele tale se împlinesc, aduni bani, te simți mai sigură pe tine și petreci mai mult timp în familie.