Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Schimbări la momentul oportun

Astrele de la începutul toamnei și mai ales eclipsa de Soare anunţă o perioadă mai liniştită pentru Berbeci. Vei avea parte de echilibru sufletesc şi de o prosperitate financiară pe care o poți câştiga curând. Toate dorinţele legate de familie sau de persoana iubită se vor împlini la momentul oportun. Important este să nu te lași demoralizată de eşecuri. Tranzitul lui Marte din semnul Săgetătorului în cel al Capricornului, la sfârșit de septembrie, deschide o lungă perioadă frumoasă, în care poți aduna bani și te poți ocupa mai mult de familie. În octombrie, vor avea loc schimbări la locul de muncă şi par să fie în favoarea ta, iar Venus îți va oferi și dragostea de care ai nevoie.

Evenimentele majore

27 septembrie: Marte, astrul guvernator al zodiei tale, va intra în Capricorn și promite o perioadă prosperă, în care se pot împlini multe dorințe și în care vei avea parte de mai multă liniște.

18 octombrie: Venus intră în semnul de Foc al Săgetătorului și marchează o perioadă în care dragostea, relația de cuplu sau șansele de a găsi pe cineva vor deveni prioritare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dragostea îți aduce cele mai multe satisfacții

Toamna aceasta, Taurii trebuie să se concentreze asupra iubirii, asupra relației de cuplu și asupra familiei, chiar dacă sunt ambițioși și vor mai multe în carieră. De cele mai multe ori, beneficiile sau profitul în plan profesional nu va depinde de ei, astfel că trebuie să aștepte momentul oportun. În schimb, fericirea în cuplu și în familie depinde numai de ei și trebuie să acționeze în acest sens. Încearcă să rezolvi cele mai delicate probleme de acasă încă de la începutul toamnei, mai ales că Venus te va sprijini și îți va arăta prin diferite mijloace ce decizii te avantajează. Dacă ai un soț sau un partener fidel, va aprecia eforturile tale și te va iubi și mai mult.

Evenimentele majore

23 septembrie: Venus, astrul zodiei tale, va intra în semnul de Apă al Scorpionului și îți va arăta care sunt cele mai bune decizii pe care trebuie să le iei pentru a avea o familie fericită.

14 noiembrie: va fi Lună plină în zodia ta, un eveniment care marchează profund relația de cuplu și poate readuce pasiunea pe care ați pierdut-o.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Urmărește ofertele profesionale

În prima jumătate a toamnei, nativii Gemeni trebuie să se concentreze asupra carierei și mai ales asupra șanselor de a câștiga mai mulți bani. Din noiembrie, vor avea mai mult timp pentru dragoste și vor fi mai liberi să aleagă ceea ce le place. Profită de orice șansă se ivește în septembrie sau octombrie pentru a obține un job mai bine plătit. Nu te lăsa descurajată de refuzurile unor angajatori sau de cerințele care par complicate la început. Cu răbdare, vei învăța totul, iar ție îți plac provocările. Din noiembrie, trebuie să te gândești mai mult la liniștea ta sufletească și să readuci pasiunea în cuplu.

Evenimentele majore

22 septembrie: Mercur, guvernatorul zodiei tale, revine la mersul direct în semnul Fecioarei, după o retrogradare de aproximativ o lună. Va fi o perioadă bună pentru a căuta un nou loc de muncă.

14 noiembrie: Luna plină din semnul Taurului poate fi o bună oportunitate să îți întemeiezi o familie, dacă ești singură, sau să redescoperi o iubire veche.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Încredere în partenerul de viață

Racii se bucură, din punct de vedere financiar, de stabilitate la începutul toamnei, şi chiar de unele câştiguri nesperate în septembrie. Până la începutul iernii, nu vor avea surprize neplăcute legate de cheltuielile şi bugetul familiei. Dar în octombrie sau noiembrie este posibil să apară probleme de sănătate sau probleme conjugale care vor necesita cheltuieli. Trebuie să fii pregătită cu un buget de rezervă și să fii alături de partenerul tău, dacă el administrează corect fondurile familiei. Nu lăsați grijile sau vreo problemă din afara familiei să vă afecteze, pentru că lucrurile se pot complica mai târziu. Faceți totul împreună și sprijiniți-vă reciproc!

Evenimentele majore

16 septembrie: eclipsa de Lună plină din Pești te va influența puternic și își va pune amprenta asupra vieții tale de familie. Încearcă să rezolvi până atunci problemele interne, să nu se complice.

30 octombrie: Luna nouă din Scorpion este un moment potrivit să începi o activitate nouă împreună cu partenerul de cuplu sau să încercați să concepeți un copil.

Leu (23 iulie – 22 august)

Oportunități profesionale

Toamna este o perioadă favorabilă nativilor Lei. Spre deosebire de alți ani, eforturile pe care le vor face vor fi răsplătite financiar, dar și cu diverse surprize și beneficii din partea celor care îi apreciază. În lunile septembrie și octombrie totul poate fi posibil pentru nativii ambiţioşi şi muncitori. Eclipsa de Soare din data de 1 septembrie aduce noi posibilități de angajare, oferte și oportunități în domenii noi, care s-ar putea să ți se potrivească. Ar fi bine să îți cauți un alt loc de muncă, pentru că poți avea succes. În cea de a doua jumătate a toamnei, după ce Venus intră în Săgetător, astrele vor pune mai mult accentul pe dragoste și pe relația de cuplu.

Evenimentele majore

1 septembrie: eclipsa de Soare din prima zi a toamnei poate fi o excelentă oportunitate pentru planurile tale în ceea ce privește cariera. Influența ei, care se extinde de-a lungul lunii septembrie, va fi de bun augur.

18 octombrie: intrarea lui Venus în semnul de Foc al Săgetătorului pune accentul, în următoarele săptămâni, asupra relației de cuplu care are nevoie de o schimbare majoră.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Păstrează dragostea!

Astrele le oferă nativilor Fecioare o toamnă stabilă, prosperă și diverse soluţii reale la problemele cu care s-au confruntat în ultimele luni. O bună parte dintre Fecioare vor alege să plece de acasă pentru a câştiga mai mulţi bani sau pentru a-şi construi o nouă carieră. Iar o lună excelentă din punct de vedere profesional este septembrie. Profită și tu de șansele care apar după eclipsa de Soare din data de 1 septembrie și încearcă să găsești ceva mai bine plătit. De bun augur este și tranzitul lui Mercur care te ajută în septembrie și octombrie să îți rotunjești veniturile. Pe de altă parte, Venus avertizează asupra unor probleme în cuplu și sunt posibile scurte despărţiri.

Evenimentele majore

1 septembrie: Luna nouă și eclipsa de Soare care vor avea loc în zodia ta sunt un semn bun la început de sezon. Ele deschid calea unor schimbări benefice de care trebuie să profiți.

22 septembrie: Mercur, astrul câștigurilor, al călătoriilor și aventurilor, revine la mersul direct în zodia ta. Este o veste bună din punct de vedere financiar, dar mai ales profesional.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Noutăți și provocări

Câştigurile şi pierderile vor alterna pe parcursul toamnei, iar nativii Balanțe se vor găsi uneori în fața unor alegeri dificile. Luna nouă de la începutul lui octombrie este o provocare. Își pot găsi un serviciu mai bun, dar pot avea și surprize neplăcute în noul colectiv. Mai dificilă va fi toamna aceasta pentru nativii care vor pleca departe de familie sau pentru cei care devin părinți. Dacă te decizi să te căsătorești, luna octombrie este o perioadă bună, dar poți avea surpriza să devii mamă foarte curând, iar grijile tale vor spori. Dacă ești deciză să te concentrezi pe carieră, în noiembrie ai șanse mai mari să găsești locul de muncă potrivit.

Evenimentele majore

1 octombrie: Luna nouă în Balanță poate oferi o schimbare dramatică în viața nativilor care sunt pregătiți să plece pe alt drum. Ea poate înseamna căsătorie, dar și relocarea în alt oraș sau altă țară.

12 noiembrie: tranzitul lui Venus prin Capricorn este o veste bună pentru Balanțele care au nevoie de mai mulți bani și care trebuie să își acopere datoriile.

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Încearcă să lucrezi într-un domeniu nou!

Încă din prima săptămână de toamnă, eclipsa de Soare și Luna nouă de pe 1 septembrie îşi arată semnele bune pentru Scorpioni. Apoi, zodia lor este vizitată de Venus, începând din 23 septembrie, perioadă în care vor avea parte de vești bune și de succes în tot ceea ce își doresc. Este o conjuctură favorabilă carierei şi poți profita să începi să lucrezi într-un domeniu nou sau pe un post nou, mai bine plătit. Influențele bune se vor prelungi în octombrie, așa că vei avea o perioadă mai lungă în care poți face alegerea potrivită. Luna noiembrie îți poate aduce mai multă înțelegere și dragoste în relația de cuplu. Dar vei avea și șansa de a cunoaște un nou partener.

Evenimentele majore

23 septembrie: zodia ta va fi vizitată de Venus, care va rămâne în Scorpion timp de aproximativ o lună. Profită de beneficiile acestui astru și încearcă să pui în aplicare deciziile sau schimbările pe care le dorești.

24 octombrie: Mercur intră în Scorpion și aduce cu el vești bune din punct de vedere financiar, perspectiva unui nou loc de muncă, dar și a unor călătorii neașteptate.

Săgetător 22 noiembrie – 21 decembrie

Un progres real

La începutul toamnei, nativii Săgetători pot avea probleme financiare, fie din cauza faptului că salariul întârzie, fie că vor pierde bani fără să știe ce capcane financiare îi așteaptă. Dar situația lor materială se va redresa spre iarnă, mai ales în luna decembrie, când astrele au plănuit numeroase vești bune. Până atunci, este bine să fii calculată și chibzuită cu banii, să nu faci datorii mai mari și să ai grijă de bugetul familiei. O viață cumpătată va aduce mai multă liniște și în relația de cuplu. Te vei simți mult mai apropiată de partenerul tău şi vei avea mai multă încredere în iubirea lui. Pe de altă parte, Saturn te va ajuta să iei câteva decizii inspirate și să fii mai fericită.

Evenimentele majore

18 octombrie: zodia ta va primi vizita lui Venus care va alunga o mare parte din grijile legate de familie și îți va oferi clipe mai frumoase și mai liniștite în viața de cuplu.

29 noiembrie: va fi Lună nouă în Săgetător, un eveniment astrologic care anunță momente deosebite la început de iarnă, o veste importantă și fericită sau o realizare cu care te vei mândri.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Se anunță prosperitate!

Nativii Capricorni se pot bucura de succes la începutul toamnei. După o perioadă lungă de îndoieli, de eforturi şi compromisuri, septembrie și octombrie vor fi lunile în care vor fi răsplătiți, iar în noiembrie pot aduna mai mulți bani decât în alți ani. Profită de eclipsele de la începutul toamnei, urmate de vizita lui Marte, și fă o schimbare care să fie în folosul tău. Nu te mai gândi dacă celorlalți le place sau nu. Nu mai face sacrificii! Toamna aceasta ai dreptul să fii puțin egoistă și să cauți ceea ce îți dorești. Dacă vrei un nou loc de muncă, vei avea șanse, dar trebuie să te acomodezi rapid cu noi condiții de lucru. Din noiembrie, situația ta materială va fi mult mai bună.

Evenimentele majore

27 septembrie: zodia ta va fi vizitată de Marte, un astru care grăbește lucrurile și care poate aduce multe schimbări în relația cu cei din jur; ai grijă să transformi aceste scihimbări în folosul tău.

12 noiembrie: Venus intră în zodia ta cu vești bune legate de casă, de familie, dar mai ales de bani; spre sfârșitul anului, poți trage linie și poți număra economiile, dacă te-ai ferit de datorii.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Planurile tale vor avea succes

Nativii Vărsători au toate motivele să fie optimiști toamna aceasta. Vor trece mult mai ușor pentru obstacole și vor realiza lucruri de care pot fi mândri. Atitudinea pozitivă şi încrederea în familie vor fi principalele tale surse de energie. Cariera ta are nevoie de o revigorare şi trebuie să îți faci planuri pentru un alt loc de muncă. Veștile legate de serviciu vor fi bune și ai toate șansele să reușești, dacă îți dorești o schimbare. În septembrie, eclipsele de Lună și tranzitul lui Jupiter vor fi de partea ta. În noiembrie, vei avea iar parte de o conjunctură astrală favorabilă și îți poți împlini una dintre cele mai mari dorințe.

Evenimentele majore

9 septembrie: tranzitul lui Jupiter în zodia Balanței, plasat la mijlocul distanței dintre cele două ecplise din septembrie, formează o conjunctură norocoasă pentru zodia ta și poți realiza ceva important.

9 noiembrie: intrarea lui Marte în zodia ta, care va rămâne până la sfârșitul anului, poate fi un semn bun că se vor împlini planurile ambițioase. Noiembrie îți va aduce și multă dragoste.

Pești (20 februarie – 20 martie)

Profită de eclipsa de Lună!

Toamna aceasta, nativii Pești vor simţi o ameliorare a situaţiei lor financiare. Cei care au deja un loc de muncă se vor bucura de mici măriri de salariu în septembrie sau octombrie. Iar cei care au datorii de plătit, vor face față mai bine problemelor, fără sacrificii mari. Profită de eclipsa de Lună plină de la jumătatea lunii septembrie care te va ajuta să pui capăt unei situații dificile sau să închei cu bine o activitate de lungă durată. Poate vei plăti datoriile sau, poate, o etapă din viața copiilor tăi se va încheia cu succes și vor trece la ceva nou. Din noiembrie, datorită lui Neptun, va mai multă armonie în familie și vor spori și economiile de zi cu zi.

Evenimentele majore

16 septembrie: eclipsa de Lună plină din zodia ta este unul dintre cele mai mari evenimente astrologice ale toamnei. Cu siguranță, se va încheia o etapă și vei ajunge la finalul unei activități importante.

19 noiembrie: după o lungă perioadă de retrogradare, Neptun, astrul guvernator al zodiei tale, revine la mersul său direct în Pești. Este o veste bună, iar influența lui va aduce mai mult echilibru în viața ta.

sursa foto: 123rf.com