Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie  – zodia Berbec

Va fi Lună nouă în zodia ta pe data de 11 aprilie, după ce ai primit și vizita lui Venus și a lui Mercur. Un asemenea triunghi astral formează o conjunctură favorabilă pentru tot felul de activități și planuri. Sunt favorizate în primul rând micile afaceri, cumpărăturile, călătoriile pe distanțe scurte și activitățile sportive. Poate că este timpul să faci mai multă mișcare și să ieși mai des în aer liber.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Taur

Vei fi dezamăgită să afli că cineva apropiat ține ascunse unele lucruri față de tine. Poate fi vorba de copilul adolescent, care nu știe cum să gestioneze corect o situație dificilă sau chiar de o soră sau un frate care nu îndrăznește să îți ceară ajutorul. Ar fi bine să îi poți ajuta fără să îți impui ideile. La serviciu, trebuie să fii prudentă ori de câte ori lucrezi cu acte importante, la care au acces și alți colegi.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Gemeni

Îți merge mai bine financiar și poți să pui bani deoparte. Deocamdată nu mai sunt necesare nici investiții în casă, nici cumpărături pentru garderoba sau micile tale plăceri. Ar fi bine să economisești și să te bucuri de siguranța pe care ți-o dă un depozit de bani. În schimb, ai putea să îți faci viața mai frumoasă ocupându-te de grădinărit sau făcând mici excursii la munte sau la mare.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie– zodia Rac

Cere mai multă atenție și mai multă deschidere partenerului de viață. Aveți nevoie pe viitor de o colaborare strânsă în tot ceea ce faceți, chiar dacă ești obișnuită să rezolvi mai mult singură problemele cu care te confrunți. Dacă apar situații neplăcute din lipsa banilor, trebuie să vă susțineți unul pe celălalt și să treceți cu răbdare peste acest obstacol. După Luna nouă din 11 aprilie, vor veni zile mai senine.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Leu

Capul sus, treci la acțiune și implică-i pe toți ai casei în planurile tale de viitor. Ai rămas fără loc de muncă și trebuie să-ți găsești o carieră nouă? Ai nevoie de o idee creativă, care să-ți aducă și bani? Astrele arată că munca în echipă, inclusiv ideile copiilor, te pot ajuta de acum încolo. În preajma Lunii noi din 11 aprilie vor veni evenimente sau întâlniri care vor fi de bun augur pentru situația ta profesională.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Fecioară

În prima decadă a lunii aprilie trebuie să cauți idei noi sau să încerci să îți schimbi meseria. Din data de 9 aprilie, Mercur arată deja o schimbare în bine, fie un alt loc de muncă, fie proiecte care îți vor aduce profit mai târziu. Luna nouă din data de 11 aprilie poate fi o șansă excelentă pentru tine și poate marca începutul unei perioade în care muncești mult, dar aduni și banii de care ai nevoie.   

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Balanță

Este o perioadă bună să clarifici anumite aspecte neplăcute din viața de cuplu, mai ales dacă ați avut discuții care au pornit de la bani sau împărțirea bunurilor. Vei reuși să găsești o soluție și să oferi mai multă siguranță financiară familiei. Partenerul de cuplu va veni și el cu idei sau cu soluții și poate chiar veți colabora pentru a investi mai mult în locuință sau în studiile copiilor.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Scorpion

Problemele medicale nu te vor ocoli, dar există soluții să te ferești de ele, iar una dintre cele mai bune este prevenția. Mergi la un control la medicul dentist cât mai curând și verifică sănătatea danturii. Poți descoperi probleme neștiute, care te-ar putea costa scump peste câteva luni. La serviciu, ai nevoie de mai multă energie pentru a duce la capăt toate proiectele pe care le-ai început. 

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Săgetător

Vei avea parte de o perioadă mult mai bună, în pofida schimbărilor neașteptate care se anunță, mai ales în viața personală. Îți faci tot felul de griji pentru cei dragi, dar evenimentele și situațiile deosebite prin care veți trece împreună pot avea multe avantaje în timp. Deocamdată, trebuie să te concentrezi pe micile șanse pe care ți le oferă astrele și să le transformi în oportunități, astfel încât să câștigi mai bine.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Capricorn

Vei avea o perioadă dinamică, iar Venus arată că o bună parte din probleme de familie se vor risipi. Dacă vrei să te căsătorești sau să te muți într-o casă nouă, discuțiile pe tema acestor subiecte vor începe la mijlocul lunii aprilie și toți membrii familiei te vor ajuta. Nu vei reuși să pui în aplicare prea curând niciunul dintre cele două planuri, dar vei reuși să le finalizezi la început de vară.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Vărsător

Trebuie să te concentrezi pe sănătatea și familia ta. Schimbări prea mari în carieră și în câștigurile tale nu se arată până la finalul lunii aprilie, când Mercur poate marca o cotitură importantă în drumul tău profesional. Pare să fie vorba de un obstacol pe care trebuie să îl ocolești cu dibăcie și să treci mai departe fără pierderi. Poți ajunge pe un post mai bine plătit, dacă știi cum să depășești situațiile delicate.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 aprilie – zodia Pești

Ai visuri și ambiții mai mari, muncești mai mult și ceri sprijin la rudele care te pot împrumuta cu bani. La mijlocul lunii aprilie, dacă depui un efort deosebit, poți realiza unul dintre cele mai importante proiecte la care te-ai gândit încă de la începutul anului. Este o perioadă prosperă pentru zodia ta, dar ai grijă să nu depășești anumite limite și să nu te extenuezi, pentru că oboseala poate avea consecințe nedorite.