Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Berbec

Începe să îți meargă bine financiar, spre mijlocul lunii ianuarie. Începi săptămâna cu veşti bune din punct de vedere financiar. Mercur tranzitează acum Vărsătorul şi te ajută să obţii ceva în plus la salariu sau să recuperezi ceea ce ai pierdut cu ceva timp în urmă. Ai un noroc deosebit în aceste zile în relaţiile cu persoanele apropiate. Vei reuşi să le convingi să îţi acorde un împrumut pentru investiții în casă.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Taur

Primești vești bune de la serviciu și vei obține ceea ce ai solicitat la sfârşitul anului trecut. Marte este de partea ta şi îţi arată o nouă cale să ajungi la obiectivele propuse. Acest astru intră în zodia ta din data de 6 ianuarie şi traversează Casa prietenilor şi a protectorilor, ceea ce este o veste bună pentru planurile tale. Cu siguranţă, vei primi o mână de ajutor, dacă începi să lucrezi la ceva mai dificil în aceste zile. 

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Gemeni

Pregăteşte-te pentru veşti şi evenimente imprevizibile! Mercur, astrul zodiei tale, traversează semnul de aer al Vărsătorului și pune accentul pe vești și noutăți, dar mai ales pe situații inedite, prin care nu ai mai trecut niciodată. Nu este exclus să te vezi implicată într-o situaţie deosebită şi dificilă. Nu este o situaţie fără ieşire, o soluţie vei găsi, dar poate lăsa în urmă daune și reproșuri.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Rac

Vei avea mult de lucru la serviciu, dar acasă încearcă să păstrezi liniștea în familie, să fie toţi mulţumiţi şi să te aprecieze. Acest lucru depinde, însă, şi de cât de repede reuşeşti să îţi plăteşti datoriile faţă de unele rude. Mercur îţi poate aduce bani, dar influenţa lui se va simţi abia spre sfârşitul lunii. În dragoste, trebuie să fii îndrăzneaţă. Dacă nu ai obţinut până acum ceea ce îţi doreai, vorbeşte-i verde-n faţă.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Leu

Fii prudentă, dacă apar mici probleme în cuplu. Trebuie să iei o decizie de care depinde fericirea partenerului tău sau, cel puţin, el aşa crede. La mijlocul săptămânii, vei fi forţată să adopţi o poziţie sau alta, să îi dai un răspuns la rugăminţile lui. Dacă eşti singură, se pare că există un bărbat care aşteaptă să faci tu primul pas. El este prea timid, mai ales dacă nu face parte din grupul tău de prieteni.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Fecioară

Este o perioadă liniștită, cu seri tihnite, cu povești de familie și aduceri aminte. Un prieten de demult te poate căuta să stați de vorbă ca odinioară. În relația de cuplu, partenerul tău poate avea inițiative noi, dar nu ești de acord cu toate. Lasă-l să facă ceea ce îşi doreşte mai mult, dacă nu foloseşte o sumă de bani prea mare din bugetul familiei. Îşi va da singur seama dacă merită sau nu efortul unor investiții.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Balanță

Vei găsi o soluţie nouă pentru problemele legate de casă şi de sănătatea ta. Dacă nu ai mai fost demult la un control medical, ar fi bine să mergi în aceste zile, chiar la început de an. Pot apărea necazuri care pot fi evitate, dacă îţi faci analizele medicale din timp. În dialogul cu rudele din partea soţului, încearcă să eviţi răspunsurile categorice şi să fii diplomată, deoarece ele vor avea mereu pretenții.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Scorpion

Se pare că vei avea probleme cu banii şi nu vei reuşi să cumperi tot ceea ce îţi doreşti la început de ianuarie. Dar, după data de 10 ianuarie, situaţia se va schimba. Partenerul de viață poate aduce mai mulți bani pentru a rotunji bugetul familiei. În rest, ar fi bine să te poţi bucura de compania prietenilor şi de câteva întâlniri surpriză. Cineva drag se decide să se întoarcă în țară după multă vreme.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Săgetător

Vor veni câteva schimbări în familie cu care nu ești de acord, dar te vei adapta din mers, ca întotdeauna. Trebuie să fii atentă să nu faci vreo greşeală cu banii care îţi ajung pe mână în aceste zile, mai ales dacă nu îţi aparţin. Trebuie să faci cumpărături pentru alte persoane care nu se descurcă singure sau care nu mai pot ieși din casă, cum ar fi părinții tăi. La serviciu, se adună mai multe responsabilități.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Capricorn

Îți propui să lucrezi mai mult, pentru că ai nevoie de bani și ai nevoie de o sursă nouă de venituri în 2021. Este o perioadă foarte bună în care poţi face ceva deosebit la serviciu şi trebuie să profiţi de acest lucru. Eşti ambiţioasă şi dovedeşti că poţi lucra mai mult, când este nevoie. Nu este exclus să atragi atenţia şefilor care pregătesc proiecte noi sau care au nevoie să își extindă afacerile.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Vărsător

Vor fi câteva zile mai aglomerate la serviciu, dar vei avea pe cineva care te va ajuta când îţi va fi mai greu. Te poţi baza pe colaborarea cu unii dintre colegii noi, care sunt în temă cu toate schimbările necesare la început de an. Dar trebuie să grăbeşti puţin lucrurile şi să îţi faci mai mult timp liber pentru copii. Te întâlneşti mai des cu o rudă apropiată şi relaţia cu ea se schimbă într-un mod favorabil.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie – zodia Pești

Va fi o perioadă bună financiar, pentru că vei recupera niște bani care ţi se cuvin, fie din salariu, fie din împrumuturile date unor prieteni. Cu un buget mai rotund, prinzi curaj şi încerci să faci ceva deosebit pentru familie sau pentru bărbatul pe care îl iubeşti. Se pare că vei plăti un avans pentru o mașină, pentru renovări în casă sau pentru alt proiect despre care ai discutat adesea cu soțul tău.