Mulți dintre noi ne vom trezi în mijlocul unor situații în care trebuie să luăm decizii rapide și să acționăm. Nu va fi deloc o perioadă ușoară, pentru că energia celor două astre este puternică și schimbătoare.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai  – zodia Berbec

Vei fi implicată în situații mai puțin plăcute din cauza unor persoane care fac gafe. Nu fii prea indulgentă cu ele. Chiar dacă vor fi discuţii neplăcute în familie, fiecare trebuie să respecte anumite reguli și să îi respecte pe cei mai în vârstă. Dacă eşti singură, după data de 8 sau 10 mai vei avea ocazia să cunoşti pe cineva, dacă ieși în compania unor prieteni noi. Relaţia voastră va începe însă mai târziu.  

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Taur

Discută cu prietenii apropiaţi de problemele acute din ultima vreme. Lipsa banilor poate fi singura situaţie în care te vor ajuta mai puţin, dar celelalte probleme îşi vor găsi rezolvarea. Sfaturile lor pentru a căuta un loc de muncă în alt domeniu decât lucrezi acum, te vor ajuta destul de mult. Luna nouă din Taur, din data de 11 mai va fi un moment norocos în plan social și profesional.  

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Gemeni

Îți merge mai bine pe toate planurile și te simți pregătită să te implici în activități noi. Din data de 8 mai, atât Mercur cât și Venus vor fi în zodia ta. O prietenă bună sau fratele ori sora ta te vor ajuta muncind cot la cot cu tine la noile tale proiecte personale. În ceea ce privește banii, organizează treburile domestice şi bugetul pentru cheltuielile de urgenţă. Aşa vei reuşi să te descurci fără griji.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Rac

Ești preocupată de obligaţiile de la serviciu, mai ales după scurta vacanță de Paște în care ai pierdut contactul cu unii dintre clienți sau colegi. Se anunță schimbări sau situaţii tensionate din cauza unor persoane care fac investiţii riscante. Deocamdată, în problemele de la serviciu nu vei avea niciun cuvânt de spus. Dar acasă poți fi mult mai relaxată și mai fericită, dacă te bucuri de copiii tăi.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Leu

Se anunță o situaţie deosebită și mai dificilă. Este posibil să pierzi ceva de valoare şi vei exagera cu grijile. Trebuie doar să aștepți și să cauți o soluție să ieși din această situație fără să mai apelezi la nimeni. Pe de altă parte, în dragoste, Venus arată că relaţia de cuplu ar putea deveni mai solidă. Este de ajuns să petreceţi mai mult timp împreună şi să vă implicați în proiecte care să vă ofere mai mult confort psihic.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Fecioară

Vor veni câteva zile în care trebuie să te ocupi mai mult de copii, dacă sunt la școală. Trebuie să te implici în proiectele lor noi, legate de cursuri. Vor crește și cheltuielile în familie, de aceea este bine să fii prudentă și să pregătești din timp niște bani. Săptămâna viitoare, se pare că vei fi solicitată de o prietenă sau o rudă care nu se simte prea bine şi care are nevoie de încurajări din partea ta.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Balanță

Fereşte-te de persoanele insistente, care intră prea repede în bucluc. Un coleg ar putea face o greșeală, ar putea ajunge într-o situaţie fără ieşire şi te poate face să plăteşti pentru oalele sparte de el. Chiar dacă la serviciu apar probleme, în viața ta personală se schimbă lucrurile în bine. Sâmbătă va fi ziua cea mai bună, vei primi o veste frumoasă pentru toată familia şi vei scăpa de o povară.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Scorpion

Ai nevoie de o perioadă numai pentru tine, de câteva zile liniștite în care să te gândești la tot ce vrei să faci și la ceea ce ai nevoie în următoarea perioadă. Liniştea este foarte importantă acum pentru familia ta. Chiar dacă eşti puțin îngrijorată din cauza copiilor sau a soțului, vei găsi soluții pentru problemele voastre. Din punct de vedere financiar, situația este destul de stabilă și te poți baza pe un buget de rezervă.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Săgetător

Va fi o perioadă dinamică și te vei ocupa mai mult de proiectele tale personale. Dar, în familie, părinții mai în vârstă vor avea mai des nevoie de tine și zilele tale vor fi destul de aglomerate. Săptămâna viitoare ar fi nine să iei legătura cu prieteni care nu au mai dat niciun semn de viaţă de câteva luni bune. Foarte atentă trebuie să fii şi la mesajele pe care ţi le trimite un admirator, chiar dacă nu ai încredere în el.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Capricorn

Îți faci planuri noi după scurta vacanță de Paște, mai ales dacă niciuna din ideile tale mai vechi nu s-a putut concretiza până acum. Începe o perioadă în care ai nevoie să te înnoiești: idei noi, activități noi, prieteni noi. La muncă, vei avea mai multe obligații și trebuie să ajuţi un coleg care nu se pricepe prea bine la toate. Gestul tău va fi apreciat, iar tu ai nevoie doar de încrederea şefilor.   

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Vărsător

Vor fi diferite semne că trebuie să schimbi anumite lucruri în relația de dragoste. Nu neglija mesajul transmis de astre, mai ales dacă eşti în căutarea unei soluţii pentru ca familia ta să fie mai fericită. Pe data de 7 mai va fi o zi mai dificilă, cu mici accidente care s-ar putea să te demoralizeze. Dar, după această zi, îți va merge mai bine, iar Venus îți va oferi mai multe clipe frumoase în cuplu.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai – zodia Pești

Este posibil să apară mici probleme de sănătate, dar toată săptămâna vei fi prea fericită ca să le mai bagi în seamă. Soţul sau partenerul de viaţă îţi face o mare bucurie şi te răpeşte câteva zile într-o călătorie romantică. Nu uitaţi sticla de şampanie! Şi la serviciu primeşti o veste bună, legată de un rezultat profitabil care va fi răsplătit cum se cuvine. La mijlocul lunii mai, se anunță un bonus.