Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Berbec

Marte și Mercur sunt de partea ta în aceste zile, astfel că tot ce ține de noi proiecte, inițiative sau călătorii vor merge de minune. După o scurtă vacanță în care ai reușit, poate, să te mai odihnești, te întorci la planurile tale cu forțe proaspete. În mod special ziua de 10 mai va fi o zi deosebită, în care vei rezolva diverse probleme mărunte și sâcâitoare.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Taur

Ține cont de tot ceea ce se întâmplă pe 7 mai și imediat după ziua de 7 mai. Va fi Luna nouă în zodia Taurului și vor fi zile prielnice să începi ceva nou, să pui pe roate un proiect nou de familie. Va fi una dintre cele mai bune perioade din an pentru inițiative și investiții mari. Dacă aduni bani la începutul lunii mai, este bine să te gândești cum să îi transformi în ceva foarte util.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Gemeni

Verifică de două ori tot ce ai de făcut la serviciu, după scurta vacanță de Paști. S-ar putea să descoperi lucruri rămase neterminate, care trebuie finalizate cât mai curând. Va fi o perioadă bună după Luna nouă din Taur, din data de 7 mai. Vei avea idei bune pe care le poți pune în practică, vei fi susținută de colegi sau de șefi și vei continua proiecte importante.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 mai – zodia Rac

Vei avea o săpătmână prielnică și vei avea timp și pentru activităţile tale preferate, care îţi aduc mulţumire sufletească. Începe o săptămână în care scapi de programul rigid de la serviciu şi nimeni nu îţi mai cere nimic. Te poţi ocupa doar de tine şi de hobby-urile tale. Este posibil să descoperi că, dacă perseverezi, poţi câştiga şi nişte bani din ceea ce îţi place să faci. Încearcă să îţi faci reclamă!

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Leu

Întâlnirile cu rudele se pare că nu se încheie întotdeauna într-un mod favorabil. Se înrăutăţeşte o situaţie neplăcută din familie. Se pare că unele rude au pretenţii prea mari sau refuză să participe la rezolvarea unor probleme. Din cauza lor, unele proiecte de viitor legate de locuinţă sau de călătoriile pe distanţe scurte vor fi compromise. Trebuie să găseşti o soluţie în afara familiei.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Fecioară

Păstrează cu grijă resursele pe care le ai. Nu este vorba doar de salariu sau de banii pe care ai reuşit, poate, să îi pui deoparte. Ar trebui să fii cumpătată și să te gândești de două ori, dacă cineva apropiat îți cere cu împrumut un lucru de valoare. Mai bine îi spui sincer că nu vrei să îl împrumuţi, dacă ştii că nu va fi atent cu el. Ar fi bine să găseşti cât mai curând o altă sursă de venit. 

                                                                                                                Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Balanță

Vei fi nevoită să revii asupra unor decizii. Vei recunoaşte o greşeală făcută din grabă sau îţi vei cere scuze pentru gafele copiilor. Dacă ai curaj sau bani să schimbi ceea ce ai greşit, rezultatele vor fi uimitoare. Te vei convinge curând că există o cale mai bună pe care trebuie să mergi. Astfel, vei avea o ocazie foarte bună să faci schimbarea de care aveai nevoie. 

Horoscopul săptămânii 6 – 12 mai – zodia Scorpion

Te implici mai mult la serviciu, munceşti foarte mult şi te aştepţi să obţii rezultate bune în scurt timp. Unele din speranţele tale se vor îndeplini, dar cele mai mari se vor amâna. Vor mai trece câteva luni până vei obţine ceea ce vrei acum. Săptămâna aceasta, vei trece cu uşurinţă de la o stare la alta ceea ce poate produce confuzie şi neînţelegeri cu persoanele iubite din familie.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Săgetător

Alungă grijile legate de bani, întreţinere sau chirie. Măcar pentru o perioadă încearcă să uiţi de problemele financiare şi să te bucuri de timpul liber pe care îl ai în aceste zile. Astrele avertizează asupra unor probleme de sănătate pe care le poţi depăşi mult mai uşor dacă te odihneşti şi te relaxezi. Ar fi bine să nu neglijezi durerile care ți se par mai intense și ciudate.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Capricorn

Bucură-te zilele calde, zâmbeşte mai mult şi ai încredere în tine. Vei avea parte de câteva zile cu adevărat norocoase, după o perioadă lungă dominată de tot felul de tensiuni în familie. În sfârşit, poţi răsufla uşurată pentru că te poţi baza pe un om serios care te va ajuta cu cele mai grele probleme. Până joi, vei avea doar veşti bune, apoi te vei bucura de foarte mult timp liber.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Vărsător

Fii precaută cu oamenii pe care îi întâlneşti şi care par doritori să îţi fie prieteni. Începe o săptămână în care vei avea foarte mult de învăţat de la străini, de la persoane pe care abia le-ai cunoscut. Sâmbătă este o zi norocoasă. Vei găsi ceva neaşteptat, fie bani pierduţi, fie un obiect pe care ţi-l doreai de mult şi nu se mai găsea prin magazine. Duminică, pleci la o plimbare.

Horoscop săptămânal 6 – 12 mai – zodia Pești

Vei avea parte de o perioadă scurtă mai puţin norocoasă din punct de vedere al câştigurilor. Banii aşteptaţi întârzie sau îi pierzi de îndată ce îi primeşti. Este posibil să cumperi lucruri care se dovedesc inutile, cu defecte din fabricaţie. Citeşte cu atenţie instrucţiunile de montare şi de utilizare. Vineri, scapi de ghinioane şi primeşti veşti bune de la copii.