Horoscopul săptămânii  4 – 10 iunie – zodia Berbec

Apar probleme noi la serviciu şi te loveşti de persoane dificile, cu multe pretenții, pe care nu-i chip să le mulţumeşti prea ușor. Vor fi momente în care compromisurile nu îţi vor aduce niciun avantaj, aşa că este de preferat să îţi menţii punctele de vedere. Eclipsa de Soare din data de 10 iunie va pune capăt situațiilor mai puțin plăcute și te va ajuta să negociezi mai bine și să obții unele avantaje.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Taur

Va fi o perioadă destul de încărcată, cu diverse evenimente, situații și momente tensionate. Vestea bună este că Venus, astrul zodiei tale, își începe tranzitul prin zodia Racului și va echilibra lucrurile din punct de vedere emoțional. Vei reuși să analizezi mai bine ceea ce vrei și ceea ce poți realiza singură. Vor fi oameni care te vor sprijini, dar care se bagă prea mult în viața ta, dacă îi lași.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Gemeni

Este o perioadă dificilă și tensionată pentru zodia ta. Mercur este retrograd acum, Venus pleacă din Gemeni și intră în Rac, iar pe 10 iunie, se va petrece o eclipsă de Soare chiar în zodia ta. Cu o asemenea conjunctură, cu siguranță se vor precipita evenimente greu de controlat. De aceea, trebuie să fii foarte atentă ce decizii iei și ce vrei cu adevărat de la tine în viitorul apropiat.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Rac

Începe să îți meargă mai bine, pentru că generoasa Venus ajunge în zodia ta și va rămâne alături de tine până pe 27 iunie. În următoarele zile, profită de orice șansă să îți îmbogățești relațiile sociale și profesionale, caută un loc de muncă mai bun sau discută cu prietenii despre oportunități de colaborare. Dacă oamenii știu că ești dispusă să lucrezi mai mult, te vor susține să găsești o soluție.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Leu

Se apropie cea mai mare eclipsă de Soare a anului, pe data de 10 iunie. Este o eclipsă care se formează la Luna nouă din Gemeni și care ar putea fi benefică pentru zodia ta. În zilele anterioare eclipsei, vei vedea că apar tot felul de oportunități și mici schimbări din care poți profita. Va fi o perioadă bună pentru cariera ta, dar mai ales pentru proiectele tale personale, care se vor împlini mai curând.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Fecioară

Ține cont că Mercur este retrograd, iar călătoriile nu sunt favorizate acum, dar Venus îți oferă alte șanse. Venus îţi aduce una dintre cele mai frumoase perioade ale verii, plină de pasiune şi proiecte noi în cuplu. Astrul iubirii pregăteşte evenimente şi situaţii inedite, care te vor ajuta să faci un pas înainte în relaţia de cuplu şi să capeţi mai multă încredere în partenerul tău.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Balanță

Vei traversa o perioadă mai dificilă, în care Mercur este retrograd şi aduce în prim plan eşecuri vechi şi relaţii neîmplinite. La serviciu, nu vei avea tot timpul succes, dar vei avea prilejul să îţi consolidezi poziţia şi să demonstrezi că experienţa ta profesională este vastă. Situaţia financiară, destul de modestă, se poate îmbunătăţi după data de 8 iunie. Până atunci, trebuie să renunți la cheltuielile prea mari.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Scorpion

Trebuie să te aștepți la anumite evenimente ieșite din comun. În prima decadă a lunii iunie, marcată de retrogradarea lui Mercur, pot apărea surprize. Unii oameni te vor pune în faţa unor situaţii în care este nevoie de o reacţie promptă şi de o atitudine hotărâtă. Pe de altă parte, Mercur retrograd nu este neapărat răuvoitor. Mersul aparent înapoi al acestui astru favorizează inovaţia şi schimbările benefice.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Săgetător

Amână călătoriile și investițiile prea mari. Venus te sfătuieşte să te ocupi de treburile casnice, de casă şi de familie, de proiectele de studiu ale copiilor. În această perioadă în care Mercur este retrograd şi afectează comunicarea cu cei dragi, precum şi bugetul familiei, este bine să acorzi o atenţie deosebită persoanelor apropiate şi să compensezi lipsurile prin afecţiune şi înţelegere.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Capricorn

Ţine cont de mişcarea retrogradă a lui Mercur, patronul zodiei Gemeni, care afectează în mod special imaginea ta în faţa celorlalţi şi relaţiile de serviciu. Prima decadă a lunii iunie poate fi o perioadă mai dificilă la locul de muncă, pe care o poţi evita dacă reuşeşti să îţi iei concediu. Dar trebuie să fii atentă şi la cheltuieli, să nu faci cumpărături prea scumpe. Iar când ai timp liber, odihnește-te!

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Vărsător

Se pare că te vei confrunta cu situații neplăcute din trecut. Astrele retrograde ale acestei perioade, Mercur şi Saturn, vor readuce în viaţa ta situaţii sau persoane pe care credeai că le-ai lăsat de mult în urmă. Afaceri nerezolvate, relaţii ambigue sau datorii morale uitate te vor obliga să îţi schimbi planurile şi să iei atitudine. Problemele de cuplu nu se pot rezolva doar pentru că le ocoleşti!

Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie – zodia Pești

Ai nevoie de liniște și de afecțiune în aceste zile. Dragostea, întâlnirile romantice şi călătoriile vor fi pe primul loc în preocupările tale. În mod special, astrele lunii iunie îţi vor dărui mai multă pasiune ca niciodată. Venus se află în zodia Racului şi amplifică nevoia de afecţiune şi de echilibru în relaţia de cuplu. Ulterior, trecerea lui Venus în semnul Leului va aduce mai multă pasiune.

Citește și horoscopul lunii iunie 2021, realizat de Medeea!