Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Berbec

Poate fi o perioadă mai tensionată, în care te loveşti de obstacole aproape în fiecare zi, mai ales dacă nu te poți baza pe cine știe ce bani. Nici planurile mărunte, legate de cumpărături sau reamenajarea casei nu decurg aşa cum ai dori. Sâmbătă şi duminică ar fi bine să te odihneşti şi să laşi pe altă dată rezolvarea problemelor mai serioase. Fii precaută cu banii pe care i-ai adunat până acum!

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Taur

Vei avea câteva zile mai pline din punct de vedere social. Prin natura muncii tale, poți întâlni oameni plini de energie, care vor să demareze noi afaceri și proiecte la care te pot coopta şi pe tine. Nu te mai lăsa afectată de problemele financiare pentru că se vor găsi soluții în timp. Ar fi bine să ai mai multă grijă de tine, mai ales dacă apar primele simptome ale unei probleme de sănătate.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Gemeni

Te atrage tot mai mult o activitate sau o meserie nouă, care va fi de viitor în contextul pandemiei de coronavirus. La început, s-ar putea să fie mai complicată decât credeai. Ia-ţi măsuri de precauţie şi vorbeşte cu toţi cei care te pot ajuta. Nu te vei bucura nici de bani, nici de veşti extraordinare, săptămâna aceasta, dar te poţi bucura de liniştea din familie și mai ales de multă dragoste.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Rac

Vei avea de furcă din cauza unei persoane dificile, care s-a tot gândit şi răzgândit, dându-ţi toate planurile peste cap. Ai toate şansele să o convingi că tu ai dreptate şi că merită să colaboreze cu tine. Fără să vrei, îi vei da unei prietene o idee excelentă, care o va ajuta foarte mult pe viitor. Spre sfârşitul săptămânii, apar ocazii foarte bune din punct de vedere profesional și merită să trimiți un c.v.  

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Leu

Faci progrese mari în carieră, dacă te ocupi doar de treburile de la serviciu. Dar trebuie să îţi sacrifici timpul liber şi întâlnirile cu persoanele dragi. Nici copiii nu te vor vedea prea des în următoarele zile. Eforturile tale vor fi apreciate și apar ocazii care te pot conduce spre o funcţie importantă în curând. Seara, găsește totuși mici activități relaxante sau odihnește-te mai mult decât de obicei.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Fecioară

Vor veni câteva zile mai norocoase în special în plan financiar, datorită lui Mercur care se află acum în Săgetător. Câteva dorinţe mai vechi, mai ales dacă sunt legate de sume mari de bani, se pot împlini până joi. Dar trebuie să fii atentă la piedicile pe care ţi le scot în cale rudele care au mereu datorii. Gândește-te bine, dacă merită să le ajuți de fiecare dată când intră în impas!

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Balanță

Nevoia de intimitate și de afecțiune este tot mai accentuată, iar Venus din zodia Scorpionului aduce mai multă pasiune în aceste zile. Se pot petrece anumite schimbări în relaţia ta de dragoste. Chiar dacă nu vorbiți despre căsătorie, în mod sigur relaţia voastră va face un pas înainte şi veţi fi mult mai apropiaţi. Dacă eşti deja căsătorită, veţi reuşi să treceţi peste o problemă sau un necaz care afecta relaţia intimă. 

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Scorpion

Lucrează cu mare atenţie și răbdare la serviciu! Mercur te avertizează să depui un efort mai mare la serviciu şi să accepţi schimbările, chiar dacă sunt dificile. Nu va fi o săptămână uşoară, iar evenimentele neprevăzute de la serviciu vor fi urmate şi de mici probleme de sănătate. Dacă lucrezi pe cont propriu sau dacă lucrezi acasă, în liniște,, vei avea mai mult succes, decât dacă mergi la birou. 

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Săgetător

Îl ai de partea ta pe Mercur care te va ajuta să pui pe roate planuri noi împreună cu partenerul de cuplu. Te bucuri de toată încrederea lui. Sunt cele mai potrivite zile să îi ceri ceva special pentru tine sau să îl convingi să facă ceea ce a refuzat în trecut. Pe de altă parte, este și o perioadă bună din punct de vedere financiar, deoarece pot apărea tot felul de oferte și nu este exclus să găsești un post mai bun.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Capricorn

Îți merge tot mai bine datorită lui Jupiter. Profită de orice idee bună și nu te teme să o pui în aplicare, chiar dacă nu toată lumea este de acord cu tine. Uranus poate aduce surprize în relaţia intimă, dar şi în relaţiile colegiale. În mod deosebit, ziua de 8 decembrie este marcată de întâmplări inedite. Nu este exclus să pleci de acasă pentru câteva zile, fără să ai timp să îţi faci bagajele.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Vărsător

Te implici mai mult la serviciu și ai mai puțin timp pentru casă. Vei fi nevoită să angajezi pe cineva să te ajute la treburile casnice, deşi ai prefera să te descurci cu ajutorul familiei. Dar unele reparaţii sau modificări trebuie realizate de profesionişti. Lista priorităţilor legate de casă se poate schimba de la o zi la alta, deoarece banii de care dispui sunt puţini şi vrei să faci totul pe îndelete.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie – zodia Pești

Vei avea o zi cu totul norocoasă, în următorul interval, iar aceasta va fi chiar luni, pe 7 decembrie. Luna va fi atunci în zodia Fecioarei și va accentua lucrurile bune care se vor petrece de dimineață. Vești bune, un telefon care rezolvă totul, un mesaj de încurajare și mesajele de dragoste ale bărbatului pe care îl iubești vor face ziua respectivă deosebită. Norocul va veni și datorită unor alegeri bune pe care le faci.