Trebuie să fim prudenți cu banii, iar la călătorii să ne gândim mai târziu. Vom avea mult de muncă, iar multe zodii vor avea șansa să își schimbe meseria sau locul de muncă și să se orienteze către activități noi. În plus, trebuie să fim atenți și la sănătatea noastră.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie  – zodia Berbec

Va fi o perioadă intensă, vei avea mult de lucru și sunt puține șanse să te bucuri de prea mult timp liber. Mercur este retrograd și trebuie să fii atentă cu orice activitate mai grea, dar și cu persoanele mai dificile sau pretențioase. Legăturile de la serviciu pot fi mai tensionate din cauza colegilor care nu sunt atenți la detalii și care se grăbesc să termine treburile, dar rezultatele nu vor fi prea bune.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Taur

Încearcă să analizezi planurile din aceste zile și să vezi care sunt punctele forte. Trebuie să începi să lucrezi la cele mai importante și mai ales la proiectele care pot aduce bani cât mai curând. În relațiile profesionale, trebuie să fii fermă, pentru că Mercur este retrograd și poate încurca lucrurile, dacă ai de a face cu persoane nehotărâte. Se anunță discuții cu șefii în fața cărora trebuie tu să fii hotărâtă.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Gemeni

Rezolvă totul pas cu pas și nu grăbi proiectele care necesită investiții mari. Mercur a intrat în mișcare retrogradă până în a doua decadă a lunii iunie și este posibil ca unele treburi să fie date peste cap, chiar dacă au fost bine organizate. Se poate întâmpla orice, de la schimbări de vreme, la schimbări de atitudine ale persoanelor de care depinzi. Ca de obicei, trebuie să te adaptezi din mers.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Rac

Vei avea câteva discuții despre cheltuielile comune din familie, plata facturilor sau a vreunui credit. Va fi o perioadă mai dificilă financiar, pentru că vrei să strângi mai mulți bani și tot apar cheltuieli mai mari decât ai prevăzut. Dacă poți cere sprijin în familie, încearcă să împrumuți bani de la un frate sau de la o soră care se descurcă mai bine. Sprijinul lor te va ajuta să treci peste o perioadă critică.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Leu

Se anunță zile pline, multă muncă și activități mai dificile la serviciu. Este posibil ca programul tău să fie mai încărcat, mai ales dacă ai o funcție de conducere. Dacă lucrezi pe cont propriu, se anunță colaborări pe termen lung, de pe urma cărora vei avea profit, dar banii vor veni mai târziu. La început de iunie, Mercur este retrograd și veniturile tale nu vor crește. Din contră, trebuie să fii atentă la cheltuieli.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Fecioară

Ocupă-te doar de munca ta, de copii și de casă și amână planurile care necesită mulți bani. Mercur este retrograd în luna iunie și nu îți oferă o conjunctură prea bună pentru schimbări, cheltuieli, investiții sau distracții. Deocamdată, fă un efort și rezolvă treburile importante, iar mai târziu te vei bucura și de timp liber doar pentru tine. Trebuie să fii atentă și cu sănătatea în aceste zile.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Balanță

Va fi o perioadă mai tensionată și este posibil să apară probleme de sănătate, dacă nu reuşeşti să te odihneşti şi să te hrăneşti sănătos. Amână proiectele dificile de la serviciu pentru zilele în care te pot ajuta şi alţi colegi. Dacă te ambiţionezi să te ocupi singură de toate, oboseala îşi va spune cuvântul. Venus, astrul zodiei tale, va scoate la lumină o problemă de familie care nu poate fi rezolvată peste noapte.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie– zodia Scorpion

Vei avea o perioadă aglomerată, în care trebuie să te ocupi de probleme vechi, amânate zile în şir, şi de situaţii complicate care apar din senin. Ține cont că Saturn este retrograd și mai încurcă din planuri. La serviciu, se adună noi obligaţii şi trebuie să te întâlneşti mai des cu oamenii care depind de munca ta. Vestea bună este că situaţia ta financiară se ameliorează şi reuşeşti să pui deoparte bani. 

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Săgetător

Te bucuri de o perioadă mult mai bună, cu realizări la serviciu şi, poate, cu o răsplată financiară majoră. Spre sfârșitul lunii mai este posibil să se adune niște bani. Profită de această perioadă şi încearcă să îţi înnoieşti garderoba, să îţi cumperi aparatură electrocasnică nouă sau chiar un autoturism. Merită să faci unele investiții pentru confortul tău, la început de iunie, și apoi să te gândești la călătorii.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Capricorn

Trebuie să te gândești la nevoile familiei și la lucrurile necesare în casă, pe care nu ai apucat să le cumperi. Vei trece prin situaţii mai puţin plăcute, care te vor obliga să faci anumite schimbări în locuinţă sau în planurile celor dragi. Un aparat defect sau o mobilă deteriorată te vor obliga să faci renovări serioase şi să cheltuieşti mai mulţi bani decât ai fi dorit. Priveşte partea bună a lucrurilor şi bucură-te de lucrurile noi.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Vărsător

Se pare că vei pleca mai des de acasă în următoarele zile, fie în concediu de odihnă, într-o călătorie sau într-o delegaţie de serviciu. Fă-ţi planuri din timp, caută cele mai bune mijloace de transport şi ai grijă ce buget poţi aloca călătoriilor. Nu este exclus să pierzi bani pentru că nu ai fost atentă la toate detaliile sejurului şi nu ai ales cea mai potrivită cazare. Saturn este retrograd și trebuie să fii prudentă.

Horoscopul săptămânii 28 mai – 3 iunie – zodia Pești

Sporți cu greu rutina zilelor de lucru și simți nevoia să îți faci un alt program. Încearcă să evadezi din cotidian, să petreci alături de prieteni sau să călătoreşti, pentru a-ţi satisface setea de nou. Mercur retrograd te sfătuieşte să pleci o perioadă de la serviciu, să ocoleşti problemele şi tensiunile din următoarele zile. Ți-ar prinde bine să te relaxezi prin activități plăcute acasă sau alături de copii.