Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Berbec

Încetinește ritmul de lucru și te bucuri de o pauză mai lungă, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Va fi eclipsă de Lună plină în ultima zi din noiembrie și poți folosi acest răgaz să te ocupi de tine, dar mai ales să te odihnești. Este foarte importantă odihna pentru imunitatea organismului. Luna decembrie poate fi dificilă din punct de vedere al sănătății, dacă nu iei măsuri la timp.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Taur

Începe sezonul de iarnă care poate fi favorabil zodiei tale din punct de vedere al câştigurilor. Primele zile din decembrie sunt marcate de influenţa favorabilă a lui Jupiter care îţi poate aduce bani. Trebuie doar să fii prudentă când discuţi un contract mai important. Eclipsa de Lună din Gemeni, din data de 30 noiembrie, arată că vei încheia o înțelegere foarte bună în următoarele zile.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Gemeni

Vei fi puternic influențată de eclipsa de Lună plină din data de 30 noiembrie, care se petrece în zodia ta. Cu siguranţă, ceva bun, la care nici nu te aştepţi, ţi se va întâmpla săptămâna aceasta. Fii atentă la toate evenimentele care vor sosi în preajma zilei de 30 noiembrie și bucură-te de clipele libere din 1 decembrie. Pe de altă parte, Luna te ajută să îţi consolidezi relaţia de dragoste sau să găseşti o cale de împăcare.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Rac

Vei reuşi să realizezi mai multe lucruri în ultimele zile de noiembrie dacă vei acţiona singură sau dacă vei lua decizii fără ajutorul celorlalți. Eclipsa de Lună din 30 noiembrie arată că este o perioadă propice să fii un pic mai egoistă și să ții la dorințele și visurile tale. Dacă ții cont acum de interesele altora, tu s-ar putea să pierzi. Jupiter te poate ajuta și el să faci o afacere bună curând.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Leu

Ar fi bine să te ocupi mai mult de casă și de treburile mărunte care îţi fac plăcere. Începutul lunii decembrie, marcat de o eclipsă de Lună, este o perioadă prielnică pentru mici proiecte personale și domestice. Dacă te atrage ideea de a schimba lucrurile vechi din casă, dar nu dispui încă de suficienţi bani, nu îți face griji. Curând, vei reuși să aduni bugetul necesar pentru investițiile dorite.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Fecioară

Este din ce în ce mai greu să controlezi lucrurile, mai ales când se apropie o eclipsă. Iar eclipsa de Lună din Gemeni, din data de 30 noiembrie, va aduce schimbări pe care nu ai cum să le prevezi. Trebuie doar să te adaptezi din mers. Vor fi și vești bune, la serviciu, și vei fi apreciată de colegii care au încredere în modul tău de lucru. Succesul la serviciu este aproape garantat în ultimele zile de noiembrie.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Balanță

Vei avea mai mult succes în dragoste, în următoarele zile. Venus te va ajuta să îl cucereşti pe bărbatul pe care îl doreşti. Iar, dacă ești deja cu cineva, dar relaţia voastră trece printr-o etapă monotonă, este cel mai bun moment să faci ceva inedit şi să aprinzi pasiunea. Eclipsa de Lună din Gemeni, din 30 noiembrie, îți arată că relația de dragoste trebuie să se schimbe și să fie în avantajul tău.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Scorpion

Ești tot mai solicitată în primele zile de decembrie și te vei simți destul de obosită. Eclipsa de Lună din 30 noiembrie poate aduce o scurtă perioadă critică. Vor fi câteva zile mai potrivite pentru plimbări și odihnă, decât pentru activităţile casnice. Dacă ești singură, în preajma zilei de 1 decembrie, vor apărea câteva ocazii să cunoşti pe cineva. Este important să nu refuzi invitaţiile prietenelor.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Săgetător

Vei descoperi curând că cineva a vorbit prea mult și a făcut greșeli destul de mari. Probabil că este prea târziu acum să mai repari ceva, dar poţi fii mai atentă pe viitor. Relaţia voastră va fi, oricum, marcată de incertitudine. Pe 1 şi 2 decembrie, fii pregătită să îți atragi copiii în câteva activități mai deosebite. Atenţiile tale vor aduce multă bucurie în sufletele celor pe care îi iubeşti.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Capricorn

Vei avea parte de zile mai norocoase în decembrie, decât ultima decadă a lunii noiembrie. Eclipsa de Lună din Gemeni îţi aduce veşti bune din partea celor care ţi-au promis că te vor ajuta în curând. Apare o nouă şansă să lucrezi pentru o sumă consistentă de bani. De la vechiul loc de muncă soseşte o invitaţie sau o răsplată. După data de 1 decembrie, contactele cu prietenii sunt mai strânse. 

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Vărsător

Simți nevoia să te destăinuiești unei prietene de încredere și poate fi un moment bun să discuți despre problemele care te apasă. Fie că sunt necazuri din familie, fie că sunt probleme de serviciu, trebuie să vorbeşti deschis despre ele. Dacă taci, ţi-o vor lua alţii înainte şi vor dezvălui lucruri pe care vrei să le păstrezi doar pentru tine. După 1 decembrie, este posibil să pierzi bani sau să cumperi ceva inutil.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie – zodia Pești

Fereşte-te de problemele care apar între părinții tăi sau în familia unor rude mai apropiate. Când sunt subiecte delicate, nu le poate rezolva nimeni din afară. Ar fi bine să eviţi oamenii care nu ştiu decât să se vaite, în loc să facă ceva concret pentru a depăşi necazurile. Pe de altă parte, copiii tăi au şi ei nevoie de un impuls mai puternic să fie mai muncitori şi mai organizați la școală.