Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie  – zodia Berbec

S-ar putea ca planurile de cuplu să fie mai dificile, dar zilele grele vor fi puține săptămâna aceasta. În general îți merge bine, mai ales după data de 28 februarie. Ziua de 1 martie va fi una cu totul deosebită, pentru că vei afla o veste bună sau vei primi un sprijin important de la un om care ține foarte mult la tine, fie tatăl tău, fie soțul tău.

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Taur

Trebuie să ai grijă de sănătate și să faci mai multă mișcare în aer liber. Începe primăvara, zilele sunt mai calde, dacă locuiești în sudul țării, iar aerul proaspăt îți face bine. Dacă suferi de afecțiuni ale căilor respiratorii poate fi o perioadă bună să mergi la salină, să faci o cură de ape termale sau alte terapii naturiste care ajută sinusurile și plămânii.

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Gemeni

Se anunță călătorii scurte și planuri noi în familie. Rudele te caută, încearcă să te atragă într-un proiect costisitor, dar trebuie să analizezi cu grijă investițiile de care ai nevoie. Este o perioadă bună financiar, dar și cheltuielile cresc din cauza facturilor. Pe de altă parte, Mărțișorul îți va aduce vești bune legate de mama ta sau de altă femeie în vârstă din familie.

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Rac

Ai nevoie de dragoste și ceri mai multă atenție de la partnerul tău! Venus te avertizează că vor apărea neînţelegeri grave cu persoana iubită. Se pare că găsiţi tot mai greu o cale de a rezolva împreună situaţiile dificile din viaţa de zi cu zi. Dar Venus vă ajută să schimbați câteva lucruri și să vă bucurați mai mult de voi doi, mai ales după data de 2 martie.

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Leu

Analizează cu atenţie situaţia ta de la serviciu, mai ales dacă eşti angajată de curând. Încearcă să te afirmi, să te implici în proiectele mai grele sau să vii cu idei noi. Spre sfârşitul săptămânii, este posibil să apară probleme şi ar fi bine să vii cu soluţii din timp. Un prieten sau o prietenă veche îţi va aduce veşti bune și nu te va refuza dacă o rogi să te ajute.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie – zodia Fecioară

Apar probleme minore în căsnicie, dar nu te îngrijora! Partenerul tău va veni cu o soluţie pe care îţi va fi uşor să o accepţi. Va fi nevoie să împarţi cu el mai multe responsabilităţi legate de casă. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, va fi greu să obţii exact ceea ce vrei în această perioadă. Ar fi bine totuşi să analizezi şi celelalte oferte. Poate una dintre ele te va convinge.   

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Balanță

Schimbă principiile mai rigide după care te conduci în viaţă sau renunţă la obiceiurile care te costă prea mulţi bani. Ar fi cazul să fii mai prudentă şi cu banii, şi cu sentimentele tale. Venus va spori şansele să începi o relaţie nouă, dar nu îţi va aduce în cale şi un partener potrivit. Mai ai de căutat, dacă vrei să îţi întemeiezi o familie şi să te simţi ocrotită.  

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Scorpion

Fii mai atentă la cei din jur, indiferent că sunt colegi de muncă sau membrii de familie. Se pare că nu toată lumea este dispusă să te ajute când apar situaţii urgente. De aceea, ai nevoie de soluţii din afara cercului cu persoane apropiate. Saturn îţi poate da o lecţie dură, dacă eşti prea posesivă cu partenerul de viaţă. Lasă-i puţină libertate şi veți lua decizii mai bune împreună.

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Săgetător

Primăvada aduce optimism și ești mult mai activă. Vei avea curând ocazia să descoperi o activitate foarte plăcută, care îţi va aduce satisfacţii sufleteşti. La începutul săptămânii, fă-ţi puţin timp liber pentru prietenii sau persoanele dragi care vor să te viziteze. De miercuri, te poţi aştepta la veşti bune din partea celor care îţi datorează bani și își plătesc datoria.

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie – zodia Capricorn

Fă ordine în casă, înnoiește garderoba, aruncă vechiturile. Ai nevoie de un suflu nou și schimbări pozitive. Un prieten din trecut te caută să îţi împărtăşească noutăţile din viaţa lui. Întâmplările prin care a trecut pot fi privite ca o lecţie de viaţă şi pentru tine. Vineri, trebuie neapărat să împlineşti o promisiune făcută unei persoane foarte dragi, care îşi pune toate speranţele în tine.  

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Vărsător

Vei avea o surpriză plăcută din partea soțului de Mărțișor. Se pare că s-a decis să te susţină în noile tale proiecte de primăvară, chiar dacă va fi nevoit să se împrumute de bani. Îşi va da seama şi el că dorinţele tale, o dată împlinite, îi vor aduce şi lui beneficii mai târziu. La serviciu, vei găsi o atmosferă mai destinsă şi vor veni veşti bune de la clienţi.   

Horoscop săptămânal 26 februarie – 3 martie – zodia Pești

Ai destule motive să fii mulţumită săptămâna aceasta și să te bucuri de lucrurile mărunte şi frumoase pe care le găsești în cale. Venus te ajută să duci la bun sfârşit planurile care implică mai mulţi bani şi sprijinul mai multor persoane. Încearcă să rezolvi fiecare problemă pas cu pas şi să obţii actele necesare sau semnăturile de care ai nevoie săptămâna viitoare.