Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie  – zodia Berbec

Va fi o perioadă în care trebuie să iei decizii mari. Astrul tău guvernator, Marte, intră în zodia de Foc a Săgetătorului unde impulsionează proiectele majore, ideile și planurile mari legate de familie sau de viața ta profesională. Te poți aștepta la provocări cu care nu te-ai mai confruntat niciodată. Este sfârșit de an și poate fi sfârșitul unei etape din viața ta pentru a face loc unor schimbări mai bune.

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Taur

Vin zile bune, se adună bani în conturile tale și vei avea ocazia să repari unele greşeli din trecut. Sunt șanse să îți ajuţi familia să treacă peste necazurile vechi. Cu toate că vei avea parte de lucruri bune, se întrevăd și unele probleme de sănătate, care vor aduce un sentiment acut de nesiguranţă. Pare să fie vorba de o problemă asupra căreia trebuie să preiei controlul și să nu lași alte persoane să decidă pentru tine.

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Gemeni

Va fi o perioadă dinamică și vor apărea situații mai tensionate pe care trebuie să le rezolvi foarte repede, înainte de Luna plină din 27 noiembrie, care va fi în zodia ta. Mercur traversează acum Săgetătorul și poate aduce unele tensiuni și discuții mai neplăcute cu persoane apropiate. Fii foarte diplomată și pune capăt cât poți de repede situațiilor delicate din familie.

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Rac

Munceşti cu spor și ești sprijinită de o echipă de oameni care au aceleaşi idealuri ca tine. Începe o perioadă în care multe dorinţe se vor împlini, dar numai cu ajutorul prietenilor apropiaţi. Până şi câştigurile vor crește, dar numai dacă vei lucra mai mult în echipă. În relaţia de dragoste apar schimbări care provoacă nedumerire şi nelinişte. Vei repurta, totuşi, un mic succes în faţa iubitului tău, vineri.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 noiembrie – zodia Leu

Apar provocări la serviciu, cresc responsabilităţile, dar şi numele tău devine mai cunoscut. Noutăţile legate de munca ta par să aibă efecte pozitive, deşi, spre sfârşitul săptămânii, apar câteva probleme de comunicare. Pas cu pas, reuşeşti să găseşti un nou drum în viaţă, iar primele dorinţe se împlinesc în aceste zile. Munceşti foarte mult şi ai rezultate bune, ba chiar și un comision la final de lună.

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Fecioară

Vei avea parte de o săptămână în care te vei înţelege de minune cu partenerul tău de viaţă şi se vor împlini dorinţele comune. Înainte de Luna plină din Gemeni, din data de 27 noiembrie, veți reuși să obțineți ceva important pentru voi doi. Dacă eşti singură, relaţiile cu cei din jur vor ajunge la armonie deplină şi chiar vei câştiga câţiva prieteni preţioşi. Miercuri este o zi norocoasă și sunt șanse să primeşti o invitaţie la o petrecere.

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Balanță

Este cea mai bună perioadă din luna noiembrie și Venus te susține pentru noi câştiguri. Poţi încerca să joci şi la lotto, dar nu te hazarda să cumperi variante scumpe. Venus este generoasă în aceste zile cu câştigurile modeste, dar sigure. Trebuie să fii precaută joi, când este posibil să pierzi, dacă mizezi din încăpăţânare pe o afacere sau o situaţie dificilă. Alege doar calea cea mai simplă!

Horoscopul săptămânii 20 – 26 noiembrie – zodia Scorpion

Vei traversa o perioadă mai grea, în care vei avea nevoie de ajutorul prietenilor. Este posibil ca o parte din necazuri să fie cauzate de rudele mai îndepărtate. Există riscul să pierzi controlul asupra unor bunuri sau asupra unei situaţii din care ai profitat până acum. În cuplu, apar discuţii contradictorii, rugăminţi care nu mai pot fi duse la îndeplinire. Marţi vor fi cele mai acute neînţelegeri.

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Săgetător

Trebuie să te ocupi din nou de problemele rezolvate doar pe jumătate sau de cele lăsate pe mâna altora. Nimeni nu rezolvă lucrurile atât de bine ca tine, care eşti foarte atentă la toate detaliile şi la consecinţele pe termen lung. Şi de data aceasta, consecinţele faptelor tale trebuie să fie pe primul plan. Acordă mai multă atenţie sănătăţii tale şi încearcă să ajungi la un control medical, dacă simți că sunt probleme noi de sănătate.   

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Capricorn

Vei reuşi să rezolvi, în următoarele zile, câteva probleme pe care unii membri ai familiei le provoacă periodic. Pune mâna pe telefon, lasă mândria sau dezinteresul deoparte şi vorbeşte deschis cu ei. Fă-le o vizită să îi convingi că prietenia lor este foarte importantă pentru tine. În zilele în care te simţi abătută, mergi la plimbare cu copiii tăi sau cu o prietenă. 

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Vărsător

Renunţă la vechile metode sau soluţii! Adoptă un nou mod de lucru, găseşte ajutor în altă parte, dacă oamenii din jurul tău sunt dezinteresați. Înnoieşte aparatura electrocasnică pe care o foloseşti des şi dă semne de uzură. Uranus avertizează asupra accidentelor casnice. Verifică robineţii, caloriferele şi instalaţia de gaze. Nu lăsa nimic la voia întâmplării şi nici nu aştepta să se ocupe soţul tău, pentru că nu este atent la amănunte.

Horoscop săptămânal 20 – 26 noiembrie – zodia Pești

Găseşte o soluţie diplomată să scapi de persoanele cu gura mare. Nu te lăsa pusă la colţ şi arată-le că opiniile lor nu au nicio valoare, dacă nu sunt însoțite de argumente concrete. Micile probleme de acasă se vor rezolva cu timpul, aşa că nu îţi mai bate capul cu amănuntele. La mijlocul săptămânii, se anunță evenimente frumoase care îţi vor aduce zâmbetul pe buze. Păstrează-ţi optimismul!