Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Berbec

Vei avea o săptămână spornică și vei face noi planuri legate de bani. Sosesc vești bune în acest sens, primești salariul la timp sau un bonus neașteptat, o primă pentru o delegație sau un cadou din partea părinților care te ajută să pui la cale un proiect legat de familie. Spre sfârșitul săptămânii este bine să te ocupi de tine, să ieși cu prietenele sau să vizitezi locuri dragi din copilărie.  

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Taur

Ține cont de data de 23 martie, când zodia ta va avea parte de un eveniment deosebit, de un cadou nesperat, apreciere, afecțiune și sprijin. Va fi o zi excelentă în care oamenii vor fi alături de tine, prietenii te vor susține și vei primi vești bune sau aprecieri la serviciu. Jupiter îți poate oferi în această zi sau în zilele imediat următoare o șansă nesperată. Fii atentă la semnele bune din jurul tău!

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Gemeni

Este timpul să revizuiești unele proiecte sau să renunți la unele activități complicate, costisitoare, care nu îți aduc cine știe ce beneficii. Este o perioadă în care ar fi bine să regândești unele planuri, să te îndepărtezi de oamenii care încearcă să profite de tine și să te retragi o vreme într-un colț de liniște. O călătorie în natură, să te bucuri de primăvară, ar fi binevenită.

Horoscop săptămânii 18 – 24 martie – zodia Rac

Se pare că trebuie să iei decizii importante legate de locul de muncă, să faci mai multe eforturi şi mai multe sacrificii pentru a obţine rezultate bune. Mercur te avertizează că ai putea pierde anumite beneficii, dacă nu eşti foarte atentă la munca pe care trebuie să o depui la serviciu. Dar Venus aduce veşti excelente legate de familie și de achiziția unei locuințe, dacă ești în căutarea unei case.  

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Leu

Vei avea zile bune pentru negocieri și totodată şansa de a semna un nou contract. Este posibil să faci o înţelegere favorabilă cu un coleg de muncă sau cu un angajator. Venus îţi va purta noroc la negocieri şi în cazul în care vrei să vinzi sau să cumperi ceva mai scump. Mercur îţi poartă noroc dacă vrei să faci afaceri imobiliare. În jurul datei de 22 martie primeşti veşti contradictorii din partea unor rude.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Fecioară

Vin zile spornice și primeşti veşti bune legate de câştiguri în preajma zilei de 18 martie. Este posibil să începi să lucrezi într-un domeniu nou sau să primeşti o ofertă legată de serviciul pe care îl ai acum, dar plătită în plus. Cu siguranţă, până pe 24 martie, astrele îţi vor aduce o surpriză frumoasă. Iar Venus prevede o schimbare benefică în viaţa de cuplu.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Balanță

Marte aduce schimbări neașteptate. Este posibil ca o colaborare sau o legătură mai veche să se încheie, un prieten să plece din ţară sau să se mute în alt oraş. Va fi o veste destul de neplăcută pentru tine, pentru că te bazezi pe această persoană. Vei avea o surpriză la serviciu legată de salariu şi va începe o perioadă mai bună la muncă, cu un proiect mai bine plătit.   

Horoscop săptămânii 18 – 24 martie – zodia Scorpion

Este timpul să îţi schimbi obiectivele pe termen scurt, să te gândeşti la alte lucruri frumoase pe care le poţi face în timpul liber. Dacă te-ai plictisit de activităţile preferate până acum, vei avea ocazia să descoperi ceva mai interesant şi, poate, mai profitabil. Noutăţile ar putea apărea chiar după data de 20 martie, când Jupiter influenţează Casa creativităţii.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Săgetător

Începi săptămâna sub semnul iubirii şi primeşti veşti deosebite din partea persoanei iubite. Dacă aţi avut probleme în cuplu, Venus te va ajuta să găseşti o soluţie de compromis în următoarele zile. Pe de altă parte, Venus va îmbunătăţi şi relaţiile cu colegii de muncă sau cu persoanele care te plătesc. Vei fi susţinută şi vei găsi tot sprijinul de care ai nevoie, dacă primeşti obligaţii noi la serviciu.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Capricorn

Apar obstacole financiare. Te loveşti de tot felul de probleme legate de casă şi de familie. Apar situaţii neprevăzute şi trebuie să iei decizii ferme care ar putea nemulţumi unele rude. Pare să fie vorba de acte pe care nu le-ai semnat la timpul potrivit. Se vor face presiuni asupra ta să te ocupi cât mai curând de acest aspect, chiar dacă acest lucru înseamnă să faci un sacrificiu financiar.   

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Vărsător

Începe o săptămână în care vei face o schimbare spre bine în viaţa ta, iar Venus te va susţine din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, apar câteva obstacole spre sfârşitul săptămânii şi trebuie să înveţi să renunţi la ceva drag, pentru a merge mai departe. În cazul în care negociezi ceva, ar fi mai bine să renunţi la unele pretenţii, pentru că astrele te vor răsplăti mai târziu.

Horoscop săptămânal 18 – 24 martie – zodia Pești

Ești tentată să călătorești și se pare că vei trece printr-o experienţă cu totul deosebită, alături de persoana iubită sau de soţul tău. Venus poate aduce schimbări mari în căsnicie, dar nu vei pierde afecțiunea și iubirea partenerului de viață. Poate fi vorba despre o despărţire pe termen scurt, la care nu te aşteptai şi care este impusă din cauza condițiilor de muncă.