Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie  – zodia Berbec

Vor veni zile mai tensionate. Jupiter nu te mai ajută chiar atât de mult pe plan profesional. Fie nu găseşti slujba pe care o cauţi, fie simţi că eşti desconsiderată la locul de muncă. De marţi începi să te ocupi de prea multe lucruri în acelaşi timp şi nu mai faci faţă. Dacă vrei neapărat să cumperi un obiect costisitor pe baza unui împrumut, caută mai bine banii la prietenii care te pot ajuta.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Taur

Este posibil să te confrunți cu situații neplăcute la serviciu. Te simţi ameninţată de o persoană perseverentă şi ambiţioasă. Va reuşi să afle o parte din planurile tale de viitor şi îţi va copia unele idei. Lasă toate grijile la serviciu şi bucură-te de zilele senine pe care ţi le dăruieşte familia. În plus, din punct de vedere al sănătăţii te vei simţi tot mai bine săptămâna aceasta dacă faci mai multă mișcare.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Gemeni

Vor veni zile cu soare și vei avea mai mult timp pentru călătorii. Nu sta în casă, dacă poți ieși la plimbări lungi, departe de locurile aglomerate unde există riscul să te infectezi cu Sars Cov2. Călătoriile te ajută să îți păstrezi energia și un tonus optimist. După data de 20 aprilie, îţi surâd noi şanse în dragoste. Dacă aşteptai o ocazie să te faci remarcată de un bărbat anume, în aceste zile vei reuși.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Rac

Fii pregătită, dacă apar mici probleme medicale. Nu sta pe gânduri, dacă trebuie să mergi la medicul de familie și să faci analizele. În plus, eşti preocupată să rezolvi anumite treburi administrative și poate că ai nevoie de sfatul unui notar. Lucrurile vor fi amânate câteva săptămâni dar aceasta nu reprezintă neapărat un dezavantaj pentru tine. Vei avea mai mult timp să găsești soluții.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Leu

Vei avea parte de sprijinul lui Venus care îți va oferi mai multe zile de dragoste. Este perioada propice, dacă eşti singură, să încerci să găsești bărbatul pe care îl dorești, pentru că astrele te vor susține. Nu îţi face însă niciun plan de călătorie. Micile deplasări se vor încheia fără rezultatele pe care le aştepţi. Folosește timpul liber pentru întâlniri cu cele mai bune prietene și vei avea momente frumoase.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Fecioară

Vor veni câteva zile foarte bune pentru schimbări la serviciu. Poți obține mai multe beneficii, pe lângă salariu, sau poți obține un program de lucru care te avantajează. Pe de altă parte, vei fi destul de presată să îţi termini treaba mai devreme decât de obicei. În familie, vin câteva zile mai dificile. Nu este exclus să ai câteva discuţii neplăcute cu partenerul sau cu părinţii din cauza programului tău încărcat.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Balanță

Împărtășește cu ceilalți lucrurile mărunte și frumoase care te fac fericită. Întâlnește-te mai des cu prietenii, mergi în vizită la rude sau petrece mai mult timp alături de copii. În aceste zile, în care energia astrelor este la un nivel ridicat, profită de orice moment deosebit și dăruiește afecțiune celor apropiați. Dacă ești singură, situația se va schimba curând și vei cunoaște pe cineva care merită atenția ta.  

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Scorpion

Vei avea un program încărcat pentru că îți propui să finalizezi și câteva proiecte personale pe lângă treburile urgente de acasă și de la serviciu. Nu este exclus să apară obligații noi pe care nici în zilele următoare nu reuşeşti să le termini. Vineri este o zi bună pentru întâlniri sau pentru vizite la medic, dacă ai avut probleme de sănătate în ultima perioadă și dacă ai nevoie în continuare de tratament.  

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Săgetător

Îți merge mai bine, te poți baza pe locul tău de muncă, dar nu te baza pe câştiguri consistente. Apar noi obligaţii de familie şi vei fi nevoită să împrumuţi bani pentru a le rezolva cât mai repede. La locul de muncă apar neînţelegeri cu persoane născute în zodii de Apă. Nu te baza pe vorbele și declarațiile lor, fără să verifici tu singură dacă spun adevărul și dacă respectă tot ce au de făcut.  

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Capricorn

Vei avea o perioadă excelentă și vei fi generoasă cu prietenii și cu rudele care au nevoie de tine. Ai suficiente motive să fii fericită şi faci tot posibilul să fie armonie în familie. În pofida unor scurte momente mai tensionate, relaţia ta intimă merge de minune. Dacă abia v-aţi cunoscut, iubirea voastră va fi tot mai puternică pe măsură ce trece timpul și vă cunoașteți mai bine. Vei avea noroc şi la bani. 

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Vărsător

Este posibil să apară veşti mai puţin bune, dar nu te lăsa demoralizată de situațiile mai complicate. Poate că bugetul familiei este mai sărac, iar cei care ar fi trebuit să te ajute nu mai au nicio posibilitate. Trebuie să fii optimistă pentru că vei găsi singură o soluţie să ieși din impas. Joi vei primi un sprijin din partea unei persoane care te apreciază. Iar vizita unei prietene te ajută să te simți mai bine.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 aprilie – zodia Pești

Vor veni zile monotone, cu multă muncă, de aceea trebuie să găsești câteva activități relaxante pe care să le faci în timpul liber. Chiar dacă programul tău este monoton şi comunici prea puţin cu cei din jur, serile le petreci în familie și poți face multe lucruri frumoase cu copiii. Dacă ţi se propune o deplasare sau o călătorie, nu refuza! Schimbarea îţi va prinde bine şi va fi mai degrabă relaxantă, decât obositoare.