Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Berbec

Vor veni situații mai dificile în următoarele zile. Trebuie să acorzi o atenție deosebită momentelor critice din familie, în care te vei afla la răscruce de drumuri. Alegerile tale vor fi importante pentru tine și pentru persoanele apropiate. Se pare că va fi nevoie să alegi un alt loc de muncă sau un alt program de lucru, astfel încât să poți petrece mai mult timp cu copiii sau cu partenerul de viață.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Taur

Va fi o perioadă mai dificilă. Venus poate aduce vești supărătoare despre starea de sănătate a cuiva drag din familie sau chiar a ta. Dacă apar probleme medicale, trebuie să cauți imediat soluții și să nu aștepți să te ajute alții. La serviciu, lucrurile vor evolua mult mai bine și vei reuși să rezolvi tot felul de probleme care au apărut la începutul lunii mai. Trebuie doar să fii diplomată cu unii colegi.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Gemeni

Ai încredere în tine și caută șanse noi. Trebuie să pui un accent mai mare pe ceea ce poți face singură și pe liniștea ta. Se pare că va trebui să muncești mai mult pentru a strânge niște bani și pentru a face anumite schimbări în locuință. Șanse vei avea, deoarece Venus îți oferă întotdeauna ocazia de a-ți îmbunătăți viața și de a pune niște bani deoparte. Iar Venus va fi favorabilă zodiei tale în aceste zile.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai– zodia Rac

Vei avea nevoie de o șansă nouă în ceea ce privește cariera ta. Nu va fi ușor să găsești un loc de muncă mai bun, dar nici imposibil. La mijlocul lunii mai vei avea zile de belșug, datorită lui Venus. Nu este exclus să apară câteva oferte, chiar dacă nu reprezintă ceea ce îți dorești. Dar vei face un pas înainte și vei putea lucra alături de oameni care te apreciază, poate chiar foști colegi sau angajatori.     

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Leu

Vei reuşi să schimbi lucrurile în favoarea ta, atât în plan profesional, cât şi în viaţa personală, dacă te-ai confruntat până acum cu obstacole. Unul dintre cele mai generoase astre din zodiac, Jupiter, va fi de partea ta o vreme îndelungată, până la mijlocul anului. El va conlucra cu Mercur şi îţi va oferi şansa de a face o schimbare în carieră sau de a te descotorosi de activităţile neplăcute de până acum.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Fecioară

Se anunță o perioadă excelentă la mijlocul lunii mai și la începutul verii. Nu vei mai fi nevoită să lucrezi în condiţii de stres şi nici nu vei mai fi obligată să preiei munca altor colegi. Jupiter va pune în balanţă munca, eforturile şi recompensele. În cursul primăverii şi al verii, te va răsplăti adesea cu perioade lungi de prosperitate. În primul rând, îți va arăta ce șanse poți avea în carieră și cum poți schimba lucrurile.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Balanță

Începe o perioadă mult mai stabilă, în care te poți baza pe anumite oferte bune. Mercur, astrul câştigurilor, al comerţului şi al călătoriilor, va avea o influență de bun augur pentru investiţiile tale. Acest astru aduce stabilitate financiară şi transmite vibraţii pozitive asupra tuturor planurilor tale legate de achiziţii costisitoare, vânzări şi cumpărări. Trebuie doar să fii foarte atentă la ofertele bune din piață.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Scorpion

Te vei bucura de o conjunctură favorabilă în ceea ce privește planurile tale legate de casă, de amenajări și schimbări. Dacă ţi-ai propus să îţi cumperi o locuință, începe căutările încă de pe acum. Este nevoie de timp pentru a găsi oferte bune. Fă toate demersurile necesare pentru a obţine un împrumut pentru casă. Mercur te va sprijini în tot ceea ce presupune investiții și achiziții majore.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Săgetător

Vei avea parte de o perioadă favorabilă datorită lui Venus, mai ales în ceea ce privește dragostea. Influenţa ei poate fi destul de statornică, fără să îţi perturbe planurile făcute cu persoana iubită. În schimb, te poate ajuta cu anumite schimbări care ar aduce lucruri mai bune în viața voastră de cuplu. Dacă ești singură, şanse mai mari să găseşti un partener de viaţă ai putea avea după data de 15 mai.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Capricorn

Poate fi o perioadă excelentă pentru activități noi și pentru proiecte bine organizate. De câte ori va ajunge într-un semn de Pământ, aşa cum este şi zodia ta, Marte îţi va fi de un real ajutor, te va ambiţiona şi va ordona lucrurile, astfel încât să îţi meargă totul din plin. Vei simţi energia calculată şi constructivă a lui Marte în mod special la mijlocul lunii mai, când se vor aduna și mai mulți bani.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Vărsător

Îți merge bine și trebuie să fii mai bine organizată. Jupiter pregătește un context de împrejurări profitabile. El va influenţa în bine orice activitate de anvergură, de la serviciu sau de acasă, care presupune reconstrucţie, renovare, înnoirea unor metode de lucru. Poate fi vorba şi de o relocare în interes de serviciu, dacă ești dispusă să lucrezi în alt oraș, unde poți avea șanse pentru o viață mai bună.   

Horoscopul săptămânii 14 – 20 mai – zodia Pești

Te aşteaptă o perioadă prosperă, în care astrele ţi-au pregătit terenul pentru realizări care păreau imposibile până acum. Indiferent de problemele prin care vei trece, vei acumula experienţă şi te vei bucura de aprecierea celor din jur. Voinţa este cheia succesului! Iar, la muncă, va fi nevoie de voință, de putere de lucru și mai ales de o organizare mult mai riguroasă. Astfel, vei avea parte de un succes care te va face fericită.