Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie  – zodia Berbec

Încep să se complice lucrurile la serviciu. Te surprinde atitudinea sau decizia greșită a unui coleg, care nu are suficientă experiență pentru a se descurca în situații complicate. Ar fi bine să expui noua situaţie şefului direct, să nu fii considerată complice. Acasă, relația de dragoste poate fi mai liniștită și mai frumoasă, dacă vă acordați timp. Mai lăsați treburile casnice pentru alte perioade și ocupați-vă de voi.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Taur

Ar fi bine să te concentrezi asupra meseriei tale, mai ales dacă te-ai angajat de curând. La locul de muncă vei avea ocazia să faci ceva deosebit, să înveţi ceva nou, să lucrezi cu o tehnologie nouă. Acasă, lasă-i o vreme pe ceilalţi să se ocupe de toate treburile gospodărești, să se încredinţeze că nu îţi este uşor să faci singură totul. Dacă ai copii, trebuie să îi implici mai mult în organizarea casei.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Gemeni

Se apropie Luna nouă din Scorpion, din data de 15 noiembrie, iar influența ei ar putea scoate la lumină probleme medicale minore. Dar nu le neglija, mai ales dacă este vorba de dantură. Problemele mici s-ar putea complica mai târziu. În ceea ce privește relația de cuplu, și ea s-ar putea complica, dacă tu te gândești la schimbări mari, pe care partenerul de viață nu le poate accepta ușor.  

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Rac

Este posibil să traversezi o perioadă mai tensionată, în preajma Lunii noi din Scorpion, din 15 noiembrie. Prietenii te sfătuiesc să vezi partea bună a lucrurilor, sfat pe care ar trebui să îl aplici şi la serviciu. Te aşteaptă câteva zile mai dificile, dar curând vei avea rezultate bune şi vei fi felicitată pentru soluţiile pe care le-ai găsit. La scurt timp după data de15 noiembrie vor veni și recompensele materiale.  

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Leu

Sunt șanse mari să semnezi un document care deschide o etapă nouă în viaţa ta: un contract de muncă sau, poate, un act de cumpărare a unui imobil. Și la serviciu ai parte de numeroase acte şi dosare care nu mai suportă amânare. Dar o persoană cu experiență, poate o femeie care lucrează în domeniul administrativ, te ajută să ajungi la oamenii cu influenţă de care ai nevoie.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Fecioară

Zilele par să treacă mai greu, iar tot ce ai de făcut durează prea mult. Proiectele noi avansează cu viteza melcului şi eşti nemulţumită că nu poţi interveni. Găsește o soluție să îi impulsionezi pe cei din jur şi să ajungi la rezultate mai bune. În relaţia cu soţul sau partenerul de viaţă, controlează-ţi nerăbdarea şi nervii. Nu este cazul să vă certaţi pentru lucruri mărunte sau din cauza banilor.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Balanță

Va fi o perioadă foarte bună să îţi găseşti un partener potrivit, dacă ești singură. Fii atentă la încercările timide ale unui bărbat, prieten bun cu un frate sau o altă rudă de a ta. La serviciu, Luna nouă din Scorpion favorizează relațiile amicale și este posibil să primești o colaborare datorită unui prieten care te apreciază din punct de vedere profesional. Va fi o șansă să câștigi mai bine.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Scorpion

Se anunță ședințe la serviciu care vor fi destul de neplăcute. Ar fi utile câteva discuţii despre clarificarea obligaţiilor unora dintre colegii tăi, care nu au avut rezultate bune. Familia sau prietenii apropiaţi te cicălesc să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Te simţi prinsă între ciocan şi nicovală, pentru că ştii că ei au dreptate. Nu ocoli specialistul cardiolog, dar nici oftalmologul.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Săgetător

S-ar putea ca Luna nouă din Scorpion să ridice probleme în relațiile de muncă și în legătură cu veniturile tale la mijlocul lunii noiembrie. Mai mult ca oricând, ai nevoie în aceste zile de un partener capabil să te protejeze. Nu vă risipiţi timpul liber şi nici economiile pe care le-ați adunat. Petreceți cât mai mult timp împreună și nu îi lăsați pe alții să vă influențeze, când aveți probleme.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Capricorn

Traversezi o perioadă incertă, în care nu ştii ce decizii să iei ca să îţi fie mai bine. O rudă în vârstă îţi dă cel mai bun sfat şi ar fi bine să ţii cont de el mai ales în discuțiile cu ceilalţi membrii ai familiei. Încearcă să găseşti o altă sursă de venituri, pentru că te aşteaptă câteva schimbări la serviciu care nu îţi vor fi pe plac. Evită, totuşi, conflictele cu persoanele care nu te ajută la muncă.  

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Vărsător

Fii independentă și învață-ți copiii să aibă încredere în ei, indiferent de timpurile mai grele care vor veni. Vei fi un pic dezamăgită şi neliniştită de ceea ce se întâmplă cu familia ta. Copiii iau decizii greşite, dar mai bine îi laşi să se convingă singuri, decât să intervii să îi ajuți tu cu bani. Până la urmă, lucrurile vor ieşi aşa cum ţi-ai propus tu şi ceilalţi îţi vor da dreptate.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 noiembrie – zodia Pești

Primești vești bune, pentru că Luna nouă din 15 noiembrie va fi de partea ta. Fie că primeşti un simplu telefon din partea unei rude, fie că primeşti un sprijin financiar din partea unui prieten sau un mesaj optimist de la soț, vei vedea lucrurile altfel. În privinţa locului de muncă, este momentul să analizezi exact ce vrei. Lucrurile se pot schimba în favoarea ta şi poți lua decizii noi.