Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Berbec

Te bucuri de o perioadă prosperă și primești bani de la părinți, de la partenerul de viață, de la o prietenă dispusă să te ajute cu proiectele tale personale. Mercur se află în Leu în luna iulie și influențează favorabil toate relațiile tale de pritenie și amiciție. Oamenii din jur te susțin, comunicarea este directă și sinceră și rezolvi o problemă care te necăjea de multă vreme.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Taur

Te poți gândi oricând la concediu luna aceasta, deoarece vei avea parte de zile norocoase și vei avea un program mai lejer de lucru. Dacă poți pleca în vacanță în prima decadă a lunii, nu sta pe gânduri! Mai sunt încă oferte bune și pachete de călătorii avantajoase, mai ales că tu ești adepta cazărilor de cinci stele, cu toate beneficiile incluse. Profită de oferte și vei avea o vacanță excelentă!

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Gemeni

Se pare că te concentrezi acum asupra unor proiecte noi, o colaborare sau participarea la un eveniment profesional. Poate fi o șansă să călătorești în străinătate, să pleci într-o delegație sau chiar să accesezi un program de schimb de experiență. Vor fi zile în care toată atenția ta este concentrată pe carieră și merită să sacrifici câteva distracții pentru a căpăta mai multă experiență.

Horoscopul săptămânii 1 – 7 iulie – zodia Rac

Ține cont de Luna nouă care va ajunge pe data de 5 iulie în zodia ta. În preajma acestei zile, Luna nouă facilitează rezolvarea unei situații delicate printr-o soluție amiabilă foarte convenabilă. Nu pierzi nici bani, nici prietenia sau aprecierea persoanelor implicate. Pe de altă parte, zilele dominate de Luna nouă sunt favorabile acum pentru relația de cuplu și călătorii romantice.  

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Leu

Profită de fiecare moment liniștit, relaxează-te, cere concediu, pleacă într-o stațiune răcoroasă de munte. Mercur este în zodia ta și arată că poți călători în voie, fără piedici și mai ales fără persoane care să te bată la cap. Pleacă singură sau doar cu partenerul de cuplu și lasă copiii în grija bunicilor. Te vei bucura cu adevărat de vacanță și de clipe de pasiune!

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Fecioară

Primele zile de iulie vor fi presărate cu tot felul de evenimente și situații incerte. Dacă ești rugată să rezolvi problemele altora, să nu fii surprinsă! Mercur își începe acum tranzitul în zodia Leului, iar influența lui capricioasă te va pune adesea în fața unor situații limită, fără să fii implicată direct. Fii diplomată și vei reuși să ocolești grijile și momentele penibile.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Balanță

Începe o perioadă mult mai bună din punct de vedere financiar, după ce Mercur va intra în semnul Leului, pe data de 2 iulie. O vreme, nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la bani, mai ales dacă ești cumpătată. Dar, dacă pleci într-o vacanță lungă, în străinătate, trebuie să fii atentă la schimbul valutar și la documentele de călătorie. Venus, din Rac, poate provoca pierderi semnificative.

Horoscopul săptămânii 1 – 7 iulie – zodia Scorpion

Mercur îți poartă noroc în luna iulie. El traversează acum semnul de Foc al Leului și dă un impuls tuturor proiectelor tale personale, dar și ocaziilor benefice pentru carieră. Dacă nu ești tentată să pleci în concediu, încearcă să te implici în activități noi sau să te alături unor prieteni care dezvoltă o afacere. Vei avea multe de învățat. Te așteaptă zile pline de surprize!

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Săgetător

Profită de prezența lui Venus în zodia ta, unul dintre puținele astre care ne oferă întotdeauna surprize frumoase, fără să ne ceară nimic în schimb. Generozitatea ei se va simți din plin la început de iulie, mai ales dacă pleci în vacanță. Vei avea parte de zile pline de dragoste și de împliniri. Iar, dacă ești singură, nu trebuie să îți faci griji! Venus va aduce în calea ta persoana potrivită.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Capricorn

Rar se întâmplă să ai parte de o conjunctură astrală atât de frumoasă și norocoasă: Soarele, Venus și Mercur sunt favorabile acum pentru zodia ta. Iar influența celor trei astre se va menține aproape toată luna august, oferindu-ți una dintre cele mai prospere și benefice perioade ale anului. Profită de fiecare ocazie, distrează-te, trăiește dragostea și călătorește! Vei fi favorita astrelor!

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Vărsător

Mercur trece acum din semnul risipitorului Rac în semnul îndrăznețului Leu. La început de iulie, conjunctura astrală va fi favorabilă proiectelor deosebite, care presupun investiții mari, dar care îți pot aduce satisfacții pe viitor. Indiferent ce decizii iau cei din jurul tău, tu vei fi protejată de Mercur și vei reuși să ocolești problemele. Planurile tale au șanse mari de izbândă!

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Pești

Primele zile de iulie vor fi zile norocoase, în care Mercur înlesnește dialogurile și negocierile de tot felul. Profită de această conjunctură și încearcă să rezolvi pentru totdeauna problemele de comunicare cu persoanele mai dificile din jurul tău, dacă nu ai reușit până acum. Nu este exclus să îți fie mai ușor să renunți la o relație, mai ales dacă nu ți-a adus decât griji și probleme în trecut.