Zodiile de Pământ par să fie cele mai afectate și expuse unor riscuri de sănătate, arată horoscopul sănătății pentru luna septembrie. Zodiile de Aer vor avea și ele unele probleme, din cauza lui Mercur retrograd. Iată ce spun astrele cu privire la sănătate!

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Prima lună de toamnă este prielnică pentru zodiile de Foc. Cele trei semne vor fi mai norocoase pe mai multe planuri. Nu sunt afectate din punct de vedere financiar și nici sănătatea lor nu este afectată. Chiar dacă apar unele probleme, acestea pot fi minore: indigestii, dureri de cap sau dureri de dinți care se pot rezolva rapid cu tratamente de o zi sau două, arată horoscopul sănătății pentru luna septembrie 2022.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Acestea sunt zodiile care par să fie cele mai afectate de începutul sezonului rece. Septembrie, chiar dacă este o lună caldă și plăcută, aduce unele riscuri de sănătate pentru cele trei zodii. Nativii acestor semne ar trebui să meargă la un control medical, să își facă analizele de rutină și să discute cu medicul de familie despre simptomele care par ieșite din comun.

Horoscopul sănătății pentru luna septembrie 2022

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Rezistența și imunitatea acestor zodii poate fi afectată, mai ales în cea de a doua jumătate a lunii septembrie. Virozele de sezon se răspândesc rapid pe calea aerului, iar zodiile de Aer sunt cele mai expuse. Nativii acestor semne ar trebui să ia preventiv diverse tratamente naturiste pentru imunitate pe bază de miere, vitamina C, propolis sau magneziu, arată horoscopul sănătății pentru luna septembrie 2022.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Septembrie este o lună bună pentru semnele de Apă, care se vor bucura de vremea caldă de la începutul toamnei și vor profita de un nou concediu. Cine pleacă acum în vacanță, ar fi bine să aleagă stațiunile unde pot face preventiv diverse tratamente pentru întreținere și imunitate: băi termale, împachetări cu nămol, ape sulfuroase calde. Oasele și articulațiile pot fi afectate în sezonul rece, iar nativii care știu că au probleme din cauza coloanei și a reumatismului este bine să fie prevenitori.