Zodiile de Foc și sănătatea. Berbec, Leu, Săgetător

Luna mai poate fi o perioadă delicată pentru sănătatea ta. Este posibil să suferi de dureri de cap accentuate şi să răceşti mai des decât în alţi ani. Încearcă să consumi mai multe legume bogate în minerale, mai ales că pieţele vor abunda în salată, spanac şi ridichi.

Zodiile de Foc vor avea o perioadă excelentă în care pot slăbi și pot scăpa de kilogramele nedorite într-un mod sănătos.

Unii dintre nativi pot avea probleme cu oasele, la început de primăvară, mai arată horoscopul lunii mai. Consultă medicul de familie şi fă-ţi analizele specifice pentru osteoporoză, chiar dacă nu ai trecut de 50 de ani. Această boală poate fi prevenită cu ajutorul unui regim alimentar și cu suplimente de calciu corect administrate, la sfatul medicului, nu după ureche.   

Horoscopul sănătății pentru luna mai. Taur, Fecioară, Capricorn

Astrele anunţă inflamaţii şi infecţii ale gâtului pe parcursul primăverii, chiar dacă temperaturile sunt mai ridicate în luna mai. Se pare că ultima lună de primăvară îi afectează pe nativii cu semn de Pământ care au mai puţină energie şi sunt predispuşi la diverse afecţiuni ale gâtului şi plămânilor., se vede în horoscopul sănătății pentru luna mai.

Ar fi bine să nu le tratezi după ureche, dacă te îmbolnăveşti. Mergi la medic şi urmează un tratament adecvat, altfel infecţiile îţi vor da de cap şi la toamnă, când se întoarce vremea rece. Este posibil ca unele inflamaţii din zona gâtului să afecteze şi urechile.  

Zodiile de Aer și sănătatea. Gemeni, Balanță, Vărsător

Primăvara îţi întăreşte imunitatea şi îţi dă energie pentru tot anul. În general, nativii din zodii de Aer se bucură de un organism puternic şi rezistent la tot felul de boli transmisibile uşor.

În schimb, pot fi victimele unor accidente minore, iar acest lucru este cu atât mai posibil în luna mai pentru că vor călători mai mult și vor petrece mai mult timp pe drumuri. Este o perioadă solicitantă, de aceea odihna este absolut necesară la fiecare sfârşit de săptămână, precum şi plimbările lungi prin parcuri sau pe la munte.  

Zodiile de Apă și sănătatea. Rac, Scorpion, Pești

Venus te sfătuieşte să faci noi analize ginecologice, dacă ești născută în zodii de Apă, chiar dacă eşti convinsă că nu ai nici o problemă de sănătate legată de sâni sau de aparatul reproducător. Sunt necesare în fiecare an şi ar fi bine să le repeţi, primăvara aceasta, mai ales în luna mai.

Este posibil să te supere iar stomacul, dacă suferi de o gastrită pe care credeai că ai vindecat-o cu ceaiuri şi tincturi. Nu sta pe gânduri şi caută un tratament mai eficient. Dacă ţii dietă, alege meniuri bogate în fibre și iaurturi, dar nu înainte de a consulta un medic nutriționist, avertizează horoscopul sănătății pentru luna mai.