Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Venus va traversa zodia Berbecului aproape întreaga lună mai și va avea o influență bună pentru sănătatea și tonusul zodiilor de Foc. Ea îndeamnă celor trei zodii să fie mai activi, dar și mult mai atenți cu sănătatea lor, mai ales dacă sunt sedentari. După o iarnă în care mișcarea a contat, mai puțin în luna mai zodiile de Foc trebuie să fie mai sportive și să petreacă mai mult timp în aer liber. Călătoriile sunt importante acum pentru sănătate!

Horoscopul sănătății. Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii din aceste trei zodii este posibil să se confrunte cu alergii și indispoziții, cu anemia de primăvară și un tonus mai scăzut din cauza încălzirii vremii. Persoanele trecute de 45 – 50 de ani au un risc mai crescut să dezvolte alergii la polen și la noxele din trafic, dacă trăiesc în spații urbane aglomerate. Eclipsa de Lună de la mijlocul lunii mai poate accentua anumite suferințe legate de rinichi, vezică, sistem urinar și sistem genital.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

În luna mai, este posibil ca sănătatea și rezistența zodiilor de Aer să fie afectate de schimbările mari de temperatură și schimbarea de ritm. Mulți nativi pot avea probleme cu virozele și infecțiile locale, cum ar fi infecțiile urechii sau ale mucoasei bucale. Dieta lor trebuie să fie mai bogată în verdețuri și lactate. Consumul de carne trebuie să fie redus în fiecare săptămână. Mercur retrograd poate anunța și probleme de sănătate pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Horoscopul sănătății arată că eclipsa de Lună de la mijlocul lui mai poate aduce o perioadă critică pentru nativii cu semn de Apă. Cei care suferă de diverse boli cronice vor avea o perioadă mai dificilă și trebuie să fie mult mai atenți la tratamentele pe care le iau. Până și cei mai dinamici și sănătoși pot avea probleme medicale trecătoare, legate de stomac și de ficat sau infecții locale pentru care va fi nevoie de tratamente cu antibiotice.

Citește și horoscopul lunii mai, semnat de Medeea!