Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Toți cei care sunt născuți în cele trei zodii de Foc trebuie să fie deosebit de atenți, deoarece crește riscul de accidente, după cum arată horoscopul sănătății pentru luna ianuarie.

În prima decadă a lunii, Marte și Mercur se află în mișcare retrogradă. Marte este retrograd în zodia Gemenilor, iar această conjunctură poate fi una dificilă pentru persoanele care călătoresc foarte mult, pentru cele care practică tot felul de sporturi, pentru cele care lucrează în comerț și transporturi. Așadar, atenție sporită la volan, pe șosele, pe pârtii, în orice călătorie, pe drumurile accidentate, inclusiv pe trecerile de pietoni.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii cu semn de Pământ se bucură de o imunitate puternică în această iarnă. Vremea rece nu reprezintă niciun impediment pentru ei și cei mai mulți s-au imunizat deja la virozele de sezon. Nici durerile de oase nu mai reprezintă o mare problemă, după cum arată tranzitul lui Venus care protejează sănătatea acestor zodii.

Cu toate acestea, persoanele născute în zodii de Pământ trebuie să fie prudente cu alimentația și să reducă grăsimile. Există riscul să ia câteva kilograme în plus din cauza sedentarismului.

Horoscopul sănătății pentru luna ianuarie 2023

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Marte este retrograd în Gemeni și poate influența zodiile de Aer în ceea ce privește rezistența, arată horoscopul sănătății pentru luna ianuarie 2023. Mulți nativi ai acestor zodii se pot confrunta cu viroze și gripe la începutul lunii ianuarie, cu diverse afecțiuni ale căilor respiratorii, dar și cu accidente care afectează membrele inferioare. Mare atenție pe pârtie, dacă mergeți la ski!

În a doua parte a lunii ianuarie, zodiile de Aer vor avea o perioadă mult mai bună și mulți nativi vor începe diete pentru slăbit sau pentru tonifierea musculaturii, ceea ce le prinde bine pentru rezistența lor pe viitor.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Iarna poate fi o perioadă mai dificilă pentru zodiile de Apă care încep să aibă probleme mai mari cu unele organe vitale. Tranzitul retrograd al lui Mercur și Luna plină din Rac arată că poate fi vorba despre rinichi, bilă și aparatul excretor. Aici vor fi punctele slabe pentru sănătatea zodiilor de Apă.

Nativii din Rac sau Scorpion trebuie să fie grijulii și să se hidrateze corect, mai ales cu apă minerală și cu ceaiuri diluate. Iar nativii din Pești, care știu că au deja probleme cu rinichii, trebuie să consume cât mai multe fructe suculente care pot preveni formarea calculilor renali (pietre la rinichi).