Horoscopul sănătății pentru luna februarie ne avertizează că sezonul gripelor și al virozelor nu este nici pe departe încheiat. Tranzitul lui Venus prin semnul de Apă al Peștilor arată că pot fi accentuate sau reactivitate diverse afecțiuni din cauza aerului rece și umed. Dar Luna plină din Leu ne sfătuiește să fim mai activi, să ieșim mai des din case, oricât de frig ar fi afară, și să facem plimbări lungi pe jos. Mișcarea constantă ne ajută să ne menținem articulațiile sănătoase, să ne menținem un tonus ridicat și să facem față afecțiunilor de sezon.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Zodiile de Foc

(Berbec, Leu, Săgetător)

Luna plină care ajunge în zodia de Foc a Leului pe data de 5 februarie are o influență bună asupra stării de sănătate în ceea ce privește nativii din zodiile de Foc. Cele trei zodii Berbec, Leu și Săgetător vor fi mai ferite de probleme medicale, vor fi mai active, vor face mai mult sport sau mai multă mișcare în aer liber. Le prinde bine mai ales nativilor care sunt amatori de excursii și drumeții pe munte.

Mișcarea și activitatea susținută, ba chiar și un strop de efort fizic în plus, sunt foarte importante în această perioadă pentru zodiile de Foc. Sănătatea lor este mai protejată, iar aerul rece și proaspăt le ajută să își mențină inima, plămânii și creierul în cele mai bune condiții.

Zodiile de Pământ și sănătatea

(Taur, Fecioară, Capricorn)

Nativii din cele trei zodii de Pământ sunt cei mai expuși riscurilor de sănătate din luna februarie. Mulți dintre ei au deja probleme de când a început iarna și se confruntă, poate, cu dureri mai mari de oase, de articulații sau de coloană din cauza frigului. De aceea, este important să fie mai activi și să încerce să evite statul pe scaun pentru perioade lungi de timp.

Pe de altă parte, zodiile de Pământ nu o duc niciodată prea bine în perioadele umede și reci și au nevoie de o alimentație foarte sănătoasă, bazată pe fructe proaspete, brânzeturi și carne slabă. În luna februarie, este posibil să se agraveze și problemele legate de digestie, stomac și rinichi, dar acestea pot fi prevenite prin alimentație și cure de ceaiuri din plante.

Zodiile de Aer și sănătatea lor în luna februarie

(Gemeni, Balanță, Vărsător)

Umezeala accentuată nu le face prea bine nativilor din zodii de Aer. Mulți dintre ei au tendința să stea mai mult în spații închise, încălzite și foarte rar aerisite. Zodiile de Aer suportă cu greu frigul și iarna, de aceea trebuie să fie mult mai active în aer liber. Este ultima lună de iarnă, iar mișcarea le va face foarte bine și mulți nativi vor deveni mai rezistenți la viroze sau infecții respiratorii.

Pe de altă parte, horoscopul sănătății pentru luna februarie arată că nativii de vârsta a doua din zodiile de Aer sunt mai expuși riscului de a face accidente, fie în casă, pe stradă sau la volan. Așadar, prundență sporită și multă răbdare în orice activitate mai dificilă, din cauza căreia te poți accidenta!

Zodiile de Apă și sănătatea

(Rac, Scorpion, Pești)

Stresul este un factor mare de risc în luna februarie pentru nativii din zodii de Apă care se confruntă cu probleme noi în familie sau la serviciu. Zilele tensionate, deciziile grele sau acțiunile pripite vor accentua stresul continuu, iar acest lucru va avea consecințe neplăcute asupra sănătății. Cei mai afectați vor fi nativii cu vârste cuprinse între 30 și 45 – 50 de ani.

Migrenele, problemele cu tensiunea, problemele cu somnul pot apărea mai frecvent, arată horoscopul sănătății pentru luna februarie. Zodiile de Apă trebuie să îți organizeze mai bine viața, să rezolve treptat problemele financiare și situațiile delicate din familie, dar să nu uite să se ocupe și de sănătatea lor!