Horoscopul sănătății. Berbec

Acordă mai multă atenţie ficatului şi colonului în perioada rece. Se pare că de aici vor porni probleme de sănătate care te vor necăji, arată horoscopul sănătății pe noiembrie. Dar afecţiunile de care ai putea suferi pot fi uşor prevenite prin controale medicale regulate şi printr-o dietă mai săracă în alimente grase şi sărate.

Horoscopul sănătății. Taur

La începutul lunii noiembrie, Pluton te avertizează că există riscul unor accidente prin casă sau la sală, mai ales dacă faci exerciţii fizice în mod regulat. Evită situațiile riscante și eforturile care ar putea cauza luxații, întinderi musculare sau chiar rupturi de ligamente și oase. Ar fi bine să faci analizele necesare pentru depistarea osteoporozei.

Horoscopul sănătății. Gemeni

Horoscopul sănătății pe noiembrie arată că te bucuri de un tonus bun și singurele probleme care te pot necăji sunt ușoare dureri de cap și amețeli. Stai bine cu sănătatea în luna noiembrie, consumă mai multe ceaiuri și supe sănătoase și preparate ușoare pe bază de carne albă și legume.  

Horoscopul sănătății pe noiembrie. Rac

Evită situațiile în care trebuie să depui un efort deosebit. Nu ridica greutăți prea mari pentru constituția ta. Și evită consumul de alcool în cantitate mai mare, mai ales dacă știi că îți provoacă dureri de cap sau senzație de greață după aceea. Pot apărea complicații când nici nu te aștepți.

Horoscopul sănătății. Leu

Zodia ta este printre zodiile mai puțin norocoase în ceea ce privește sănătatea în luna noiembrie. Se întrevăd probleme cu rinichii și infecții urinare. Dar acestea sunt probleme trecătoare care pot fi prevenite sau pot fi vindecate rapid, cu o dietă bogată în ceaiuri și supe și cu un tratament adecvat.

Horoscopul sănătății. Fecioară

Te bucuri de o sănătate foarte bună, ești plină de energie, mai ales la mijlocul lunii noiembrie. Ba chiar ești tentată să pleci într-o mici vacanță și să te relaxezi în mijlocul naturii. Nu te stresa din cauza cheltuielilor. Merită să investești în sănătatea ta și să fii optimistă.

Horoscopul sănătății. Balanță

Noiembrie este o lună dinamică, eşti foarte activă şi munceşti foarte mult, atât acasă, cât şi la serviciu. Ba chiar trebuie să îţi rupi din timpul liber să îi ajuţi pe alţii, iar efortul pe care îl depui va avea consecinţe puţin mai târziu. Durerile de spate şi de coloană nu vor întârzia să apară, aşa că masajul şi exercițiile ușoare sunt cele mai indicate.

Horoscopul sănătății. Scorpion

Ești preocupată de casă în luna noiembrie, faci curățenie peste tot, înlocuiești vechiturile și depui un efort deosebit pentru a moderniza locuința. Fereşte-te să ridici greutăţi sau să stai ore întregi în picioare. Spre sfârşitul lunii noiembrie, este posibil să ai probleme cu alergiile, dacă ești sensibilă la praf și noxele din atmosferă.

Horoscopul sănătății. Săgetător

Eşti plină de energie în luna noiembrie. Starea ta de sănătate va fi foarte bună şi vei reuşi să găseşti un echilibru între munca de acasă şi orele de serviciu. Mici probleme de sănătate ar putea apărea în cea de a doua parte a lunii noiembrie, când vei avea necazuri cu digestia dacă ești atrasă de preparatele prăjite și pline de grăsime.

Horoscopul sănătății pe noiembrie. Capricorn

Se pare că zodia ta poate avea probleme cu dantura în luna noiembrie. Dacă ai dinții sensibili, ai grijă să nu mai bei sucuri reci și încearcă să eviți dulciurile concentrate. Nu este exclus să descoperi că ai mici carii, care trebuie tratate din timp. Cariile depistate în timp util pot fi tratate mai uşor şi mai ieftin.

Horoscopul sănătății. Vărsător

Te vei plânge uneori de ameţeli şi de oboseală. Programul dezorganizat de lucru din luna noiembrie îşi spune cuvântul şi pot apărea probleme de sănătate. Chiar dacă porţi sau nu ochelari, ar fi bine în primul rând să consulţi un medic oftalmolog apoi să ceri sfatul şi altor specialişti cu privire la durerile de cap.

Horoscopul sănătății. Pești

Ai nevoie de o dietă mai echilibrată, mai ales înaintea Sărbătorilor de iarnă. Noiembrie poate fi o perioadă în care se manifestă probleme gastrice, de care ai suferit probabil şi la începutul primăverii. Balonările și arsurile sunt previzibile mai ales dacă renunţi la fructe şi legume și consumi prea multă carne.