Horoscopul sănătății. Zodia Berbec

Din cauza orelor lungi de întuneric și a lipsei de mișcare, mulți nativi din Berbec se vor confrunta cu dureri de cap și migrene. Sunt posibile și tulburări hormonale în cazul femeilor născute în această zodie. Ar fi indicate mai multe plimbări lungi sau cu bicicleta!

Horoscopul sănătății. Zodia Taur

Este posibil să apară probleme legate de rinichi și vezica urinară, mai ales dacă lucrezi într-un spațiu rece și umed. Ai grijă de tine, cere condiții de lucru mai bune, evită spațiile friguroase și fă mai multă mișcare. În plus, mișcare te ajută să păstrezi o siluetă mai suplă.

Horoscopul sănătății. Zodia Gemeni

Trebuie să fii precaut cu sănătatea ta, dacă ești născută în zodia Gemeni. Și mai ales trebuie să fii atentă cu sănătatea rudelor în vârstă care sunt în Gemeni. Februarie este o lună dificilă și pot apărea probleme din cauza tensiunii arteriale și a migrenelor.

Horoscopul sănătății. Zodia Rac

Fii foarte atentă în orice spațiu aglomerat și ai grijă să eviți colegii care spun că sunt ”doar puțin răciți”. Riscul să te îmbolnăvești de Covid-19 este ridicat deoarece în această lună ești mai expusă la viroze și infecții ale căilor respiratorii.

Horoscopul sănătății. Zodia Leu

Evită pe cât posibil să iei masa la restaurant sau să comanzi preparate de la fastfood și evită alimentele grase. Înlocuiește dulciurile cu rodii, banane și kiwi și ai grijă să consumi alimente bogate în vitamina C. Riscul să iei în greutate luna aceasta este foarte mare!

Horoscopul sănătății. Zodia Fecioară

Va fi o lună mai tensionată, după cum se vede în horoscopul sănătății, dacă ai probleme cardiace. Frigul te face să ieși mai rar din casă, iar lipsa de aer proaspăt și lipsa de mișare poate afecta serios activitatea inimii. Fă plimbări ușoare în fiecare zi!

Horoscopul sănătății. Zodia Balanță

Nativii Balanțe sunt mai puternici și mai rezistenți în februarie, chiar dacă au avut unele probleme de sănătate de curând. Se vor întrema, vor fi mai atenți cu sănătatea lor și vor trece cu bine peste orice hop, inclusiv peste Covid-19, dacă au ghinionul să se îmbolnăvească.

Horoscopul sănătății. Zodia Scorpion

Scorpionul se simte excelent în ultima lună de iarnă. Dacă eviți persoanele care ar putea fi infectate cu Omicron sau Delta, dacă te hidratezi bine și faci mișcare, vei avea o lună plină de energie și de putere. Dacă ai abonament la sală, nu ezita să mergi mai des!

Horoscopul sănătății. Zodia Săgetător

Verifică des tensiunea și pulsul inimii! Este important să știi cum funcționează inima ta și dacă apar tulburări de ritm cardiac. Dacă ești o persoană sănătoasă și rezistentă, nu ai altceva de făcut decât plimbări lungi, hidratare și o dietă cu multe fructe de iarnă.

Horoscopul sănătății. Zodia Capricorn

Trebuie să fii mai grijulie cu dantura ta, să mergi la un stomatolog, să descoperi la timp probleme care te pot costa foarte mult mai târziu. Ai putea descoperi o carie incipientă, fisuri sau un început de paradontoză care se va accentua dacă nu iei măsuri.

Horoscopul sănătății. Zodia Vărsător

Astrele prevăd prea puține schimbări în ceea ce privește starea sănătății tale, dar nu este o veste prea bună, dacă ai probleme mari. Dacă suferi de boli cronice, încearcă să consulți un alt specialist și să primești un tratament mai bun. Trebuie să fii mai grijulie cu tine!

Horoscopul sănătății. Zodia Pești

Ai grijă să te hidratezi suficient, gătește mai des supe de pui, și ai grijă să eviți alimentele prea sărate și condimentate. Luna aceasta este posibil să ai mai des probleme de digestie. Ți-ar prinde bine înghețata de ciocolată, dacă apar dureri de stomac ușoare!

Citește și horoscopul lunii februarie 2022 pentru zodia ta!