Horoscopul sănătății din luna aprilie este dominat de Venus, care traversează zodia Pești, de Luna Nouă din Berbec, din data de 1 aprilie, și de Luna plină din Balanță, din data de 16 aprilie.

Toate aceste influențe, precum și unele accente pe care zodiile le primesc din partea lui Jupiter din Pești, arată că vom avea o perioadă mai agitată și dificilă în prima jumătate a lunii, urmată de o perioadă de relaxare în a doua jumătate, mai ales în preajma Paștelui.

Zodiile de Foc și sănătatea: Berbec, Leu, Săgetător

Aceste zodii sunt provocate în prima parte a lunii, vor avea mult de muncă, vor fi mai active, mereu pe drumuri, mereu cu diverse obligații și mai mereu obosite. Stresul își va spune cuvântul în cazul nativilor sensibili care vor suferi de alergii severe. Durerile de cap și palpitațiile apar și ele mai des.

Horoscopul sănătății. Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Vremea caldă și luna aprilie este prielnică pentru zodiile de Pământ care încep să fie mai energice și capătă forțe noi. Pentru ele, sezonul alergiilor nu contează și nu reprezintă un pericol. Cele trei zodii de Pământ vor căpăta mai multă energie, vor fi mai active, vor sta mai mult în aer liber și vor consuma mai multe verdețuri. Poate că singurele probleme majore ar putea fi cele digestive.

Zodiile de Aer și sănătatea: Gemeni, Balanță, Vărsător

Nativii din zodii de Aer trebuie să elimine treptat dulciurile, deoarece zahărul le dă energie doar pe moment. În loc de dulciuri, ar fi bine să consume mai multe verdețuri de primăvară și să iasă la plimbări lungi. Cu cât își umplu timpul cu activități în aer liber, cu atât le va fi mai bine. Cu toate acestea, nativii care au probleme cu varicele ar putea deveni mai îngrijorați din cauza lor, arată horoscopul sănătății în luna aprilie.

Zodiile de Apă și sănătatea: Rac, Scorpion, Pești

În prima jumătate a lunii aprilie, nativii cu semne de Apă sunt greu încercați și se pot confrunta cu diverse probleme de sănătate, de la probleme digestive, afecțiuni ale ficatului, până la alergii severe. Dar viața lor va deveni mai liniștită după Paște, dacă evită consumul excesiv de carne grasă și dacă reușesc să se odihnească mai mult. Pentru acești nativi, un concediu de Paște este absolut necesar pentru refacerea forțelor.

Citește și horoscopul lunii aprilie, realizat de Medeea!