Berbec 21.03 – 20.04

Ferește-ți familia de griji financiare!

Responsabilitățile de la serviciu și din familie îți vor răpi tot timpul liber. Dar nu-i lăsa pe ceilalți să îți controleze viața! Ai grijă de tine, de sănătatea ta, odihnește-te și încearcă să te ocupi de proiectele tale de suflet. Activitățile frumoase și plăcute, cititul, lucrul de mână sau vizionarea filmelor preferate îți vor colora viața, oricât de aglomerată ar fi, și te vor face să te simți mai tânără. În decursul primăverii, trebuie să acorzi o atenție deosebită perioadelor critice, în care te vei afla uneori la răscruce de drumuri. Alegerile tale vor fi foarte importante și pentru persoanele apropiate. Din 17 aprilie, când Mercur intră în zodia ta, începe o perioadă mai bună din punct de vedere financiar, dar numai dacă nu ai datorii prea mari. Încearcă să te ferești de împrumuturi și să folosești banii cu grijă în următoarele luni.

Taur 21.04 – 21.05

Vești mai puțin bune, dar și multă dragoste

Primăvara este întotdeauna un anotimp norocos pentru zodia ta, iar anul acesta în mod deosebit poți realiza câteva lucruri importante. Ține minte că, din 6 martie, Uranus, astrul surprizelor și al schimbărilor majore, va intra în zodia ta pentru o perioadă lungă de timp. El te va pune, probabil, în fața unor provocări sau evenimente pe care nu le poți prevedea și nici împiedica. Influența lui Uranus poate aduce vești supărătoare despre starea de sănătate a cuiva drag din familie și chiar a ta. Sau poate declanșa o serie de evenimente care ar putea destrăma o căsnicie, dacă există deja fisuri și o lipsă de încredere între voi doi, care se adâncește de la o zi la alta. Cu toate acestea, Venus îți va da suficiente ocazii să afli ce nu merge bine, ce trebuie îndreptat și cum poți face acest lucru. Dacă dragostea, pare să fie dificilă, cariera va merge pe un drum din ce în ce mai bun.

Gemeni 22.05 – 21.06

Vei avea o șansă nesperată, arată horoscopul primăverii

Nativii Gemeni pun mare accent pe confortul lor, chiar dacă nu dau această impresie. Le place să își satisfacă toate micile plăceri, să aibă parte de liniște, de bunăstare și de cât mai multă dragoste. Primăvara aceasta vor munci mult și vor aduna bani frumoși pentru a-și atinge aceste dornințe și pentru a se proteja de griji și necazuri. Dacă ești născută în Gemeni, primăvara aceasta vei avea mai multe șanse să câștigi bine și să îți împlinești câteva vise legate de casă. Cu Venus în Vărsător și apoi în Pești și cu Mercur în Pești, orice proiect legat de casă și de familie are mai multe șanse să se împlinească. Mercur intr-o zodie de Apă îți oferă întotdeauna ocazia de a-ți îmbunătăți viața și de a pune niște bani deoparte. În carieră, nu va fi ușor să găsești un loc de muncă mai bun, dar nici imposibil. Așa că merită să încerci orice ofertă pe care o primești și orice meserie.

Rac 22.06 – 22.07

Schimbările pot fi favorabile acum!

Luna nouă de la începutul primăverii, din data de 6 martie, marchează o schimbare pentru toți nativii zodiei tale, un început, un capăt de drum care se deschide în fața ta, fără să vezi încotro te poate duce, dar cu perspective favorabile. Venus îți poate îmbunătăți situația materială și poate aduce o perioadă îmbelșugată, dacă ești bine organizată și știi ce ai de făcut cu banii familiei. Din 15 mai, vei primi vizita lui Marte, care poate provoca unele evenimente nedorite în relația de cuplu. Poate fi un moment de bilanț pentru relațiile de dragoste mai puțin fericite, pentru căsniciile care ascund taine dureroase și care trebuie să lase în urmă neîmplinirile pentru a rezista pe viitor. Pe de altă parte, starea ta de sănătate este un subiect delicat. Te poți aștepta, de-a lungul primăverii, la vești mai puțin plăcute, dacă nu ai grijă de tine și nu îți faci în mod regulat analizele medicale.

Leu 23.07 – 22.08

Un ritm mai alert și provocator!

Energia astrelor de la începutul primăverii poate aduce alte priorităţi în viaţa ta, îţi poate schimba planurile de viitor, cariera, relaţia intimă şi o bună parte din lucrurile care te definesc. Vor fi momente în care vei fi pusă în faţa unor schimbări inedite! Primele săptămâni din noul sezon vor fi sub influenţa capricioasă a lui Mercur retrograd care poate provoca diverse probleme în relaţia cu cei din jur. Dar Luna nouă care soseşte pe 5 aprilie în Berbec va încălzi atmosfera şi te va ajuta să accepţi mai uşor schimbările care apar când te aştepţi mai puţin. Vor fi momente tensionate în relaţia cu rudele, cu socrii, cu părinţii sau chiar cu fraţii. Dacă eşti căsătorită, este posibil ca planurile tale din această perioadă să nu fie văzute cu ochi buni de partenerul de viaţă. Dar vei găsi o soluţie să împaci pe toată lumea şi atmosfera de acasă va fi mai echilibrată din luna aprilie.

Fecioară 23.08 – 22.09

În luna mai viața va fi plină de surprize!

Este posibil ca, la început de primăvară, să ai un buget mai sărac, iar Mercur, astrul care întotdeauna are grijă de câştigurile noastre, nu prea te ajută să aduni bani, fiind într-o perioadă lungă de retrogradare. În luna martie, nu te aştepta la veşti prea bune legate de bani. Din contră, ar putea apărea situaţii în care vei pierde şi ceea ce ai pus deoparte dacă nu eşti calculată și cumpătată. Abia din aprilie, lucrurile încep să se îndrepte şi, de-a lungul primăverii, Mercur şi Venus te vor ajuta să recuperezi pierderile. În carieră, poţi alege un alt drum, iar cele mai mari şanse le vei avea în martie şi aprilie, astfel încât tot restul anului să te bucuri de un statut solid. În luna mai în mod deosebit astrele arată prosperitate şi visuri împlinite, poate chiar vacanţe în străinătate. Ți-ar prinde bine o călătorie spre locuri pe care nu le-ai vizitat niciodată, să îți dea energie și optimism.

Balanță 23.09 – 22.10

Niciodată nu știi ce aduce ziua de mâine

Energia Lunii noi de la începutul lunii martie este de bun augur pentru Balanțe. Ea va influenţa în mod deosebit proiectele de cuplu, iar dacă ești născută în această zodie cu siguranță vei avea ceva de câștigat din ce va aduce Luna nouă. În prima decadă a lunii martie, nimic nu este întâmplător. Iar cele mai provocatoare situații vor aduce poate ceva din care ai putea scoate profit. Mercur se află în mișcare retrogradă la început de primăvară, astfel că te poți aștepta la orice. Dar, din aprilie, influenţa lui va deveni benefică și se întoarce asupra zodiei tale, mai ales asupra situaţiei tale materiale. Din aprilie sunt şanse mari să câştigi mai bine. Venus, pe de altă parte, va amplifica darurile şi beneficiile pe care ți le aduce Mercur în luna aprilie. Ea îţi poate oferi ocazia să găseşti un alt loc de muncă, mai bine plătit, mai ales dacă ai relații suspuse.

Scorpion 23.10 – 21.11

O realizare care te va face fericită

Situațiile neprevăzute, mai puțin plăcute, te urmăresc în primele săptămâni din luna martie, dar vei reuși să le faci față și să treci cu bine peste toate încercările. Mai greu va fi să te împaci cu ideea că ai nevoie de mai multe schimbări în relaţia cu cei din jur, poate chiar de un nou stil de viaţă. Luna martie, aflată sub semnul lui Venus și al lui Mercur retrograd, va fi unul mai puțin norocos pentru zodia ta. Chiar dacă nu vei pierde nimic concret, chiar dacă nu vei face nicio greșeală, presiunea astrelor retrograde se va resimți în deciziile tale și în viața de familie. Trebuie să fii atentă cu persoanele apropiate, să le înțelegi nevoile și să discutați mai mult despre visurile și planurile voastre de viitor. După 19 aprilie, când Luna plină din Balanță echilibrează lucrurile, va începe o perioadă mult mai bună. Îți vei echilibra bugetul, iar Venus te va ajuta cu un proiect important pentru familie.

Săgetător  22.11 – 20.12

Provocări în carieră

Trebuie să faci un efort mai mare în luna martie să păstrezi un buget consistent și să reduci serios cheltuielile inutile. Martie, luna în care Mercur este retrograd, este o lună de acumulare, introspecție și planificare. Nu este bine să acționezi acum, doar să aștepți ocazia potrivită. Abia din aprilie, când influența lui Venus va deveni cu adevărat benefică, te vei bucura iar de prosperitate, afacerile vor merge mai bine, vei avea noi perspective și în carieră, și din punct de vedere financiar. Până în lunile mai sau iunie nu vor mai fi perioade dificile din punct de vedere material, dar în carieră este posibil să apară noi provocări. Este posibil să te găsești în fața unei decizii luate de superiori care nu mai poate fi schimbată și care îți aduce prejudicii. Vestea bună este că se vor găsi soluții, iar în luna mai vei avea și câteva ocazii să pleci în călătorii frumoase.

Capricorn  21.12 – 20.01

Este anotimpul iubirii

Multe zodii vor avea de furcă din cauza lui Mercur retrograd în luna martie. El este astrul responsabil cu bunăstarea și cu visurile tale și te sfătuiește să ai grijă de banii câștigați. Dar o vei avea de partea ta pe Venus care alungă necazurile și îți scoate norocul în cale. Ea te va ajuta să îți refaci cariera sau să îți împlinești un vis care va aduce fericire în familie, spre sfârșitul primăverii. Pe de altă parte, în relația de cuplu, Venus te va pune în fața unor situații care te vor obliga să acorzi mai multă atenție lucrurilor importante și serioase pe care le-ai neglijat în ulima vreme. În luna aprilie, dacă sunt probleme în relația de cuplu, trebuie să faci tot posibilul pentru a le depăși și pentru a recâștiga dragostea și încrederea pierdute. Altfel, relația voastră va avea mult de suferit și nu veți reuși să mai acoperiți distanța dintre voi mai târziu.

Vărsător  21.01 – 19.02

Familia va fi alături în orice moment

Primăvara aceasta se simte destul de puternică influența lui Uranus în Casa familiei, a iubirii și a vieții de cuplu. Dar ține cont de faptul că Uranus este supranumit astrul surprizelor. Te poți aștepta oricând la evenimente și schimbări neprevăzute, câtă vreme capriciile lui Uranus vor influența marile astre din zodia ta, dar viața de familie și dragostea partenerului de viață vor rămâne o constantă pe care te poți baza. În multe momente dificile, familia va fi limanul care îți va oferi liniștea și încrederea necesară să mergi mai departe. Chiar dacă te simți uneori singură, Uranus va aduce mai aproape de tine oamenii care te vor sprijini. Din luna aprilie vei avea o viață socială mai activă, poate că îți vei face prieteni noi și vei avea ocazia să te întâlnești mai des cu cei vechi. La începutul lunii mai, vei avea o perioadă excelentă, cu iubire și împliniri frumoase!

 

Pești 20.02 – 20.03

Dragoste, încredere și multe ocazii frumoase

Primăvara este un anotimp prielnic pentru zodia ta, iar Marte și Venus sunt pregătite să declanșeze schimbări majore sau șansele mult așteptate. Dacă și tu ești pregătită să încerci ceva nou sau să pornești pe alt drum, ziua de 6 martie poate fi începutul unei lungi perioade benefice, în care nu vei avea nimic de pierdut, doar de câștigat. Chiar dacă Mercur este retrograd în martie, tu nu ai de ce să te confrunți cu probleme financiare, decât dacă acumulezi datorii. Anul acesta, retrogradarea lui Mercur poate fi de bun augur și te poate ajuta să recuperezi bani sau primești o moștenire neașteptată. Bugetul tău va spori treptat în martie și aprilie și vei dispune de o sumă mai mare de bani o perioadă lungă. Vei avea o primăvară frumoasă! Doar după 30 aprilie, trebuie să fii foarte atentă să nu te lași păcălită de promisiuni false sau de o perspectivă înșelătoare. Ține minte: 26 martie – este ziua în care Venus ajunge în zodia ta și va fi un moment astral care aduce vești bune și sprijină inițiativele ambițioase. Dacă ai planuri mari pentru lunile aprilie și mai, discută despre ele cu persoanele apropiate și cu prietenii de încredere și vei fi ajutată să le pui în aplicare.

foto: 123rf.com