Horoscopul primăverii 2022. Zodia Berbec

Marte, astrul care are cea mai puternică influenţă asupra vieţii tale, are puterea de a declanşa schimbări semnificative în decursul primăverii. Datorită lui, tot ceea ce se întâmplă în jurul tău capătă un ritm alert, planurile tale vor fi mult mai repede puse în practică şi găseşti metode noi prin care să îţi tranformi visurile în realitate.

Martie şi aprilie sunt lunile cele mai dinamice şi mai frumoase ale primăverii pentru zodia ta. În plus, Venus va aduce veşti bune pentru relaţia de dragoste. Indiferent de problemele pe care le-ai avut în cuplu, Venus te va ghida să le rezolvi rapid şi să regăseşti armonia pe care ai pierdut-o. Dacă eşti singură, ultima decadă a lunii martie este perioada potrivită să cunoşti pe cineva. Nu sta în casă! Ieși mai des cu prietenii și nu rata distracțiile!

Horoscopul primăverii. Zodia Taur

Venus este astrul care te protejează în această primăvară și marchează începutul unei perioade favorabile din punct de vedere profesional. Vei avea ocazia să găseşti o nouă sursă de venituri şi să îţi îmbogăţeşti experienţa în domeniul în care lucrezi. După data de 10 aprilie, când Mercur este favorabil pentru Tauri, încep să vină şi recompensele pentru eforturile tale. Sunt șanse să semnezi un nou contract de muncă.

Din luna mai, când Jupiter vine de partea ta, te bucuri de dragoste şi de mai mult timp liber, iar astrele te sfătuiesc să călătoreşti. Tot în luna mai se anunță unele evenimente deosebite, fie pentru familia ta, fie pentru familia unor frați sau surori. Poate cineva drag organizează o nuntă! Familia va fi mai unită, vă veți sprijini unii pe alții și vei fi fericită alături de ei.

Horoscopul primăverii. Zodia Gemeni

Vei fi protejată de astre de-a lungul primăverii, anotimpul cel mai schimbător şi dinamic al acestui an. Profită de toate ocaziile care îţi ies în cale, mai ales de cele care te ajută să faci un progres în carieră. Martie este luna în care vei fi nevoită să munceşti foarte mult şi astrele te sfătuiesc să nu laşi treburile de serviciu la voia întâmplării, arată horoscopul primăverii 2022.

Vei avea şansa să te afirmi, iar perioada cea mai bună începe după 18 martie, odată cu Luna plină din Fecioară. Fii creativă şi încearcă să realizezi mai mult decât ţi se cere. Din aprilie, câştigurile tale se vor rotunji datorită unui bonus sau a unei colaborări. Dar aprilie este și luna în care vei călători mai des în weekend. Soarele, Venus şi Marte aduc noutăţi la care nu te aştepţi.

Horoscopul primăverii. Zodia Rac

Vei avea de partea ta vibrația benefică a Lunii noi din data de 2 martie. Primăvara ta va începe plină de energie. Luna nouă va marca începutul unei perioade benefice, în care vei avea parte de schimbări şi momente de bucurie intensă. O bună parte din evenimentele frumoase ale lunii martie vor fi legate şi de reuşitele tale profesionale, deoarece luna martie este o perioadă foarte bună pentru carieră.

Mersul astrelor de-a lungul lunii martie este deosebit de favorabil pentru ambiţiile tale profesionale. Dacă vrei să faci o schimbare, dacă vrei un alt loc de muncă sau dacă vrei să te afirmi, acum este momentul să acţionezi. În lunile aprilie și mai vei beneficia de mai mult timp liber pentru proiectele tale personale și pentru renovarea locuinței.

Horoscopul primăverii 2022. Zodia Leu

Îți merge bine în această primăvară, iar Mercur te ajută să beneficiezi de anumite situaţii în care abilităţile tale vor fi puse în valoare. Până la sfârșitul lunii aprilie, când Mercur intră în semnul Gemenilor, planurile tale merg “ca pe apă”. Trebuie doar să insişti şi să depui mai multe eforturi pentru a le vedea împlinite.

Lunile aprilie şi mai sunt excelente pentru toate celelalte proiecte personale pe care nu ai reuşit să le pui în practică din cauza serviciului. Este primul sezon al călătoriilor pentru zodia ta, chiar dacă vremea este încă destul de rece. Călătoriile pe distanţe lungi te vor relaxa şi îţi vor da energia de care ai nevoie pentru ideile tale creative. Dacă eşti căsătorită şi ai copii, o scurtă vacanţă cu toată familia va aduce multă bucurie.

Horoscopul primăverii. Zodia Fecioară

Încearcă să rezolvi problemele financiare presante încă din primele săptămâni ale lunii martie. Dacă ai de înapoiat un împrumut sau, din contră, de recuperat o datorie, ar fi bine să rezolvi situaţia cât mai repede şi să pui deoparte, ulterior, tot ceea ce reuşeşti să câştigi.

Primăvara aceasta poate fi o perioadă mai tensionată în ceea ce priveşte câştigurile şi bugetul familiei. De aceea, este bine să reglezi cât mai curând orice situaţie neplăcută legată de bani. În luna mai vei avea iar o scurtă perioadă dificilă. Este posibil să apară situaţii neprevăzute care nu pot fi rezolvate decât cu ajutorul unei sume de bani consistente. Luna aprilie este cea mai liniștită lună pentru zodia ta din această primăvară. 

Horoscopul primăverii. Zodia Balanță

Martie va fi o lună dinamică pentru tine și se întrevăd schimbări mari legate de locuință sau de locul de muncă. Venus arată că locul în care te afli acum se va schimba, îl vei înlocui cu un spațiu mai bun, cu energii benefice. Vei avea mult de lucru în martie și aprilie, așa că nu este bine să îți faci alte planuri mari de călătorie și vacanțe.

Luna mai se anunţă mult mai echilibrată, cu evenimente frumoase şi noutăţi care te vor binedispune. Tranzitul lui Venus prin semnul de Foc al Berbecului poate aduce o veste îmbucurătoare pentru relaţia de cuplu. Cea mai frumoasă perioadă de dragoste va fi a doua jumătate a lunii mai, când Jupiter va da un impuls tuturor proiectelor de cuplu.     

Horoscopul primăverii. Zodia Scorpion

Echinocţiul de primăvară din data de 20 martie trimite Soarele în zodia de Foc a Berbecului şi marchează începutul unei perioade foarte active pentru tine. Vei avea spor în tot ceea ce faci şi cea mai mare parte a planurilor tale se vor împlini. Spre deosebire de alţi ani, primăvara aceasta este benefică relaţiilor de familie şi planurilor casnice, arată horoscopul primăverii 2022.

Dacă vrei să renovezi casa sau să îţi schimbi mobila, ultima decadă a lunii martie este o perioadă potrivită pentru a începe munca. În aprilie, vei beneficia de sprijinul unor rude sau al părinţilor pentru a încheia totul înainte de Sărbătorile Paştelui. De altfel, aprilie pare să fie cea mai bună lună din punct de vedere financiar.

Horoscopul primăverii 2022. Zodia Săgetător

Lucrurile încep să se schimbe, îți merge mai bine, fii optimistă și ai mare grijă de sănătatea ta! Primăvara aceasta poți realiza ceva deosebit, dacă te concentrezi asupra celor mai importante planuri. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, aprilie este luna cu veştile bune. Se pare că vei primi o ofertă serioasă şi vei reuşi să te angajezi, chiar dacă nu toate condiţiile de lucru vor fi pe placul tău.

Ultima lună de primăvară, luna mai, anunţă multă muncă şi puţin timp liber. Doar eclipsa de Lună din data de 16 mai aduce o scurtă perioadă de relaxare şi veşti bune, legate în mod special de relaţia cu partenerul de cuplu. Spre sfârşitul lunii mai, te-ai putea delecta cu o scurtă călătorie în străinătate!

Horoscopul primăverii. Zodia Capricorn

Fii ambițioasă și caută noi resurse pentru planurile tale. Profită de energia astrelor care sporește pe timpul primăverii! În lunile martie şi aprilie vei avea şansa să te bucuri de realizări mari şi să îţi rotunjeşti veniturile.

Începutul primăverii este cu atât mai benefic pentru zodia ta dacă lucrezi în comerţ sau dacă ai o colaborare mai veche. Nu este exclus să primeşti un bonus pentru munca pe care ai depus-o de la începutul anului. În ceea ce privește viața de cuplu, cele mai bune momente pentru voi pot fi în luna aprilie sau în luna mai când puteți achiziționa o locuință. În această perioadă se arată una dintre cele mai mari realizări ale familiei tale, iar acest lucru poate fi legat de cumpărarea unei case noi.

Horoscopul primăverii. Zodia Vărsător

Primăvara este un anotimp benefic pentru zodia ta. Situaţia financiară se menţine stabilă şi vei putea scăpa de unele datorii sâcâitoare. Sunt șanse mari ca părinții să te ajute cu bani să realizezi ceva important pentru tine. În a doua jumătate a lunii martie, în mod deosebit, influenţa lui Mercur dă un impuls oricărei activităţi din care ai putea avea un profit consistent. Nu este exclus să îţi schimbi locul de muncă, în urma unei oferte care va sosi pe ultima sută de metri.

Indiferent de schimbarea care va veni, aprilie se anunţă o lună dacă nu mai bogată, cel puţin mai stabilă în ceea ce priveşte veniturile. Alte vești frumoase pe care le aduce Mercur sunt legate de distracţii şi călătorii. Luna mai este potrivită pentru excursii.

Horoscopul primăverii. Zodia Pești

Primăvara aduce energie și multe speranțe de mai bine! Luna martie este perioada perfectă pentru planuri de familie, pentru dragoste şi întâlniri. După lunile grele de la început de an, martie îţi aduce perioade lungi de linişte şi armonie. Venus traversează semnul Peştilor şi te ajută să rezolvi mult mai uşor problemele, fără mari bătăi de cap sau cheltuieli inutile.

Totul merge ca pe apă în martie şi ar trebui să profiţi de această perioadă benefică să te relaxezi sau să te distrezi cu persoanele dragi, arată horoscopul primăverii 2022. Relaţia de cuplu îţi va aduce multe momente frumoase şi pasiunea pe care ţi-o doreşti. Eclipsa de Lună plină din data de 16 mai poate deveni un moment deosebit în viaţa de cuplu, se va împlini o dorință foarte importantă pentru amândoi.