Horoscopul primăverii 2021 ne arată că va fi o perioadă dinamică, în care totul va depine de noi și de șansele pe care le avem.

Fiecare dintre noi trebuie să facă un efort, să muncească mai mult, să se acomodeze la un alt loc de muncă și să facă mici economii, mai ales în luna martie care este o lună modestă din punct de vedere financiar.

Veștile cu adevărat bune, speranțele și șansele mari vor sosi în lunile aprilie și mai, datorită lui Jupiter și a lui Venus.

Berbec. Cariera este în prim plan

Horoscopul primăverii 2021 începe cu ”focuri de artificii” pentru că te simți privilegiată în dragoste. Dar obligaţiile de serviciu revin în prim plan din a doua jumătate a lunii. Lucrezi peste program, lucrezi pentru colegii mai puţin harnici, faci totul să aduci profit şi reuşeşti. În lunile martie și aprilie, viaţa pare complicată pentru că programul tău zilnic este tot mai încărcat. Cariera este pe primul plan şi eforturile tale sunt răsplătite aşa cum meriţi. Abia la mijlocul lunii aprilie te bucuri de o pauză, când Venus te răsfaţă cu întâlniri romantice. Pentru luna mai, nu trebuie să te aștepți la schimbări prea mari. Dar trebuie să te bucuri de perioade mai liniștite, mai relaxate, să ai mai multă grijă de tine și de sănătatea familiei. Luna mai trebuie să fie o lună în care te ocupi de tine și de copii.

Taur. Luptă pentru iubire și armonie!

Primăvara începe cu muncă și economii, cu un program mai auster și compromisuri, Dar acesta este doar începutul, pentru că lucrurile încep să se schimbe spre sfârșitul lunii martie. Iar, din 14 aprilie, când Venus ajunge în zodia ta, deja vei fi mult mai norocoasă. Profită din plin de această ocazie, pentru că viaţa în doi se poate schimba în bine. Astrele te îndeamnă să lupţi pentru iubire şi pentru toate planurile pe care vi le-aţi făcut împreună. După obstacolele din luna martie, Venus în aprilie va aduce linişte şi speranţe noi. După data de 11 mai, când va fi Lună nouă în zodia ta, începe o perioadă prosperă care va restabili armonia în cuplu. Călătoriţi mai mult împreună, munciţi cot la cot şi, poate, chiar vă faceţi planuri de nuntă, dacă nu ești deja căsătorită.  

Gemeni. Atenție la viața de cuplu!

Astrele vor proteja viaţa de cuplu în următoarele luni, iar primăvara aceasta îți poate aduce surprize frumoase în ceea ce privește dragostea și viața intimă. Marile evenimente din următoarele luni sunt toate legate de planurile voastre de cuplu, arată horoscopul primăverii 2021. În ceea ce privește șansele profesionale, acestea vor fi destul de modeste, dar tot poți câștiga ceva în plus, față de ceea ce ai acum. O perioadă bună pentru carieră o poți avea datorită lui Jupiter, chiar la început de martie. Jupiter este un astru capricios şi instabil, dar influenţa lui va fi benefică în următoarele săptămâni. Oamenii pe care îi vei întâlni, prietenii pe care ţi-i vei face curând te pot îndruma spre succes în carieră. În ceea ce privește câștigurile, lunile aprilie și mai vor fi mai bune.

Rac. O perioadă bună pentru schimbări

Începutul lunii martie este foarte dinamic pentru zodia ta, mai ales după data de 15 martie, când Mercur se află într-o conjunctură benefică pentru tine. Poate că a sosit perioada cea mai bună să faci o schimbare în viaţa profesională, să încerci să ajungi pe un post mai bine plătit sau chiar să îţi schimbi domeniul de activitate cu unul care oferă mai multă siguranță. În luna aprilie, o pasiune din adolescenţă ar putea reveni în prim plan, iar dacă dispui de mai mulţi bani, poate deveni o activitate creativă apreciată de cei din jur. Relaţia de cuplu va fi echilibrată, iar dragostea îţi va oferi întotdeauna suportul moral să treci peste problemele financiare care mai apar din când în când. Din aprilie, însă, situația financiară va fi mai bună!

Leu. Pune accentul pe dorințele tale personale

Va fi o primăvară destul de echilibrată pentru zodia ta, cu mai puține evenimente, dar cu mai mulți bani și cu mai multe șanse să realizezi planurile personale cele mai importante. Puţine dintre visurile tale legate de locul tău de muncă sau de carieră se vor împlini. În schimb, îți vei da seama că vei avea mai mult timp și resurse interioare pentru a te concentra pe dorințele tale cele mai dragi. Cea mai bună perioadă va începe după 20 martie, când Soarele este în Berbec și dă un impuls activităților profitabile. Tot după data de 20 martie, când Venus va ajunge și ea în Berbec și va accentua pasiunea de Foc a acestui semn, sunt șanse mari să găsești un partener potrivit, dacă ești singură. Orice relaţie de iubire care începe sub semnul lui Venus este protejată de celelalte astre, arată horoscopul primăverii 2021.

Fecioară. Evită situațiile dificile la serviciu

Te aşteaptă câteva perioade mai tensionate la serviciu, în lunile martie şi aprilie. Te vei confrunta cu situaţii în care vei fi tentată să iei decizii rapide, fără să te gândeşti prea mult la consecinţe. Dacă vrei să faci ceva deosebit şi să te remarci, grăbind lucrurile, s-ar putea să îţi construieşti o imagine defavorabilă. Diplomaţia şi răbdarea trebuie să fie cuvintele cheie în orice situaţie delicată de la serviciu. În schimb, proiectele personale pot fi grăbite doar în măsura în care ai adunat mai mulţi bani în primele luni ale anului. Spre sfârșitul lunii aprilie, după Luna plină din Scorpion, se încheie o situație dificilă și răsufli ușurată. Bugetul tău va fi mai mare, te poți gândi la anumite investiții, inclusiv la obiecte mai scumpe, dar utile. În ceea ce privește dragostea, nu se întrevăd mari schimbări.

Balanță. Vei face progrese pas cu pas

Configuraţia astrelor din următoarele trei luni îţi este favorabilă din toate punctele de vedere. Te vei bucura de stabilitate şi de un progres lent, dar susţinut, iar sursele de câştig se vor diversifica. Te aşteaptă o primăvară mult mai bună din punct de vedere financiar, chiar dacă îţi vei schimba locul de muncă şi mai ai câteva datorii neplătite. Încă de la început, din lunile martie și aprilie, vei reuşi să strângi o sumă importantă de bani pentru planurile tale. Realizări neaşteptate în plan profesional te vor ajuta să capeţi mai multă încredere în tine şi să te aventurezi spre un domeniu nou. Luna nouă din Taur, din data de 11 mai, pare să deschidă calea către o șansă mai mare. Poate că cineva îți face o ofertă de lucru în străinătate și trebuie să te gândești bine la avantajele pe care le primești.

Scorpion. Vei merge pe o cale mai sigură

Jupiter arată că norocul poate veni din surse neștiute. Un fost prieten, un frate sau un protector pe care încă nu îl cunoști vor fi alături de tine și îți vor arăta șanse noi. Primăvara va fi o perioadă destul de stabilă și vei avea vești bune în curând. Marile astre traversează zodia Pești, apoi zodia Berbec, ceea ce va fi de bun augur pentru zodia ta. Pe 13 martie, Luna nouă din Pești încheie o perioadă marcată de nesiguranţă şi încercări eşuate, deschizându-ţi uşa spre o cale mai sigură. Toate eforturile şi toate ambiţiile tale de la începutul anului încep să fie răsplătite din lunile aprilie și mai, când Jupiter arată vremuri prospere. Viaţa de cuplu pare să fie lipsită de schimbări şi evenimente neplăcute. Iar, dacă eşti singură, spre sfârşitul lunii aprilie vei avea şansa să cunoşti pe cineva, dar nu va fi o relaţie de durată. Fii deschisă față de oameni și vor veni mereu șanse noi, arată horoscopul primăverii 2021.

Horoscopul primăverii 2021

Săgetător. Protejează-ți relația de dragoste

Ultima decadă a lunii martie anunță o perioadă mult mai bună pentru zodia ta. Dacă la începutul primăverii, lucrurile stagnează, după data de 20 martie vor veni zile promiţătoare. Relaţiile cu superiorii, cu persoanele de care depinde cariera ta vor fi la cote maxime şi poţi profita din plin de propunerile lor. Încearcă să construieşti un fundament solid pe care să te bazezi când vei avea ocazia să lucrezi într-un alt domeniu de activitate, arată horoscopul primăverii 2021. Progresul de care te bucuri în plan profesional, nu se reflectă însă şi în plan personal. Din contră, este posibil ca ambiţiile tale, orele muncite peste program şi delegaţiile lungi în străinătate să afecteze relaţia intimă. De aceea, ar fi bine să te revanșezi cu excursii și zile pline de pasiune față de partenerul de viață.

Capricorn. Ai nevoie de dragoste și liniște

Ambiţia şi munca ta va fi pusă la încercare în această primăvară. Vei trece prin momente în care vei simţi că nimic nu mai are valoare şi vei face alegeri greşite. Fii atentă la deciziile pe care le iei, pentru că vor veni șanse bune, dar trebuie să știi cum să profiți de ele. Situaţia poate deveni mai tensionată chiar în luna aprilie, când este posibil să te gândești la un alt loc de muncă, pentru că vei avea nevoie de mai mulți bani. În ceea ce privește relația de cuplu, îţi doreşti să fii mai mult timp cu el şi să petreceţi câteva zile în locuri romantice. Șansele mai mari pentru viața de cuplu le vei avea începând din a doua jumătate a lunii aprilie. Venus va fi de partea ta şi te va ajuta în proiectele tale de cuplu sau te va ajuta în căutarea unei noi iubiri, dacă ești singură.  

Vărsător. Pierderile se vor recupera

Obişnuită să obţii ceea ce doreşti şi să rezolvi totul rapid, începutul lunii martie te poate dezamăgi, deoarece este posibil să pierzi niște ocazii sau lucruri de care ai nevoie. Fii optimistă şi vei trece peste toate! Astrele pot avea o surpriză destul de neplăcută pentru tine în martie. Marte atrage după sine tot felul de obstacole, amânări şi refuzuri la care nu te aşteptai. În toată această perioadă ar fi bine să te fereşti să faci schimbări mari în viaţa ta sau să investeşti în proiecte care nu au şanse prea mari de izbândă. Poţi încerca să îţi găseşti un alt loc de muncă, dar abia din luna mai vor fi oferte serioase într-un domeniu care știi că poate fi potrivit pentru tine. În ceea ce privește relația de cuplu, cel mai bine îți va merge în luna aprilie și la începutul lunii mai.

Pești. Evită situațiile complicate din viața de cuplu

Păstrează-ţi răbdarea şi acţionează prudent în orice situaţie dificilă, arată horoscopul primăverii 2021. Problemele din relaţia intimă care apar la începutul lunii martie pot avea consecinţe neplăcute şi în lunile următoare, dacă nu reuşeşti să le rezolvi la timp. Poate că planurile tale nu mai coincid cu planurile iubitului tău, dar cu puțin efort veți găsi alte proiecte mai bune pentru voi. Poate că, în martie și aprilie, momentele dificile dintre voi vor alterna cu nopţi pline de pasiune, cu certuri furtunoase şi împăcări dulci. Vremea mai frumoasă din luna mai, plimbările și poate chiar un concediu în doi îţi vor aduce liniştea pe care o cauţi şi armonia de cuplu cu care erai obişuită. Pe de altă parte, tot în luna mai, Venus va îmbunătăţi legăturile cu toţi cei din jur şi va consolida relaţia cu părinții tăi, care te ajută fără rezerve.