Zodiile norocoase în dragoste

Vărsător

Trebuie să mizezi totul pe dragoste, în luna septembrie, și să faci tot posibilul să îți exprimi mai clar sentimentele față de cel pe care îl iubești. Bărbații au nevoie de declarații concise și clare. Ei nu înțeleg prea bine semnalele discrete. Spune-i că îl iubești și că ai încredere în el și vei primi aceeași afecțiune.

Fecioară

Septembrie debutează din prima zi cu o eclipsă de Soare în zodia ta care te obligă să analizezi toate aspectele neclare sau dureroase din relația de cuplu. Este timpul să vă confruntați direct cu problemele voastre intime și să le rezolvați, pentru a găsi liniștea și armonia din trecut. Astrele te ajută să recucerești dragostea pierdută.

Pești

Liniștea ta vine din relația frumoasă de cuplu pe care o ai și care va fi mult mai împlinită, dacă încerci să înțelegi ce anume își dorește partenerul tău. Poate că are anumite dorințe sau planuri pe care nu îndrăznește să ți le spună, pentru că știe că nu vei de acord. Vorbește cu el și încearcă să îl sprijini!

Zodiile norocoase la bani

Capricorn

Chiar dacă mai pleci sau nu în vacanță, astrele te ajută să aduni bani în septembrie și să închei luna cu economii frumoase. Ai grijă să nu faci cheltuieli prea mari și să te ferești de investiții care, până la urmă, nu își au rostul. Este mult mai important să ai grijă de tine și să te bucuri de confort.

Gemeni

În prima parte a lunii septembrie, Mercur, patronul zodiei tale, este retrograd, ceea ce nu reprezintă o veste prea bună. Dar lucrurile se vor îndrepta după data de 20 și vei reuși să îți refaci bugetul. Până atunci, încearcă să fii foarte chibzuită și să nu cheltuiești decât pentru lucruri absolut necesare.

Săgetător

Este posibil ca Mercur retrograd să îți încurce puțin lucrurile, la început de septembrie, dacă munca ta depinde de alte persoane. Dar, în a doua jumătate a lunii vei reuși să te redresezi și să reface contractele importante. La final de lună, vei avea câștiguri materiale mult mai bune și un confort mai mare.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

Ar fi bine să pui accentul pe carieră, să îți cauți un alt loc de muncă sau să încerci să propui o activitate nouă la serviciu, care ar putea aduce profit. Nu mai lăsa timpul să treacă fără să acționezi. Nimic nu pică din cer. Trebuie să fii tu activă, să cauți, să întrebi și să te implici și vei avea de câștigat.

Taur

Venus evoluează acum în Casa muncii și a obligațiilor profesionale, aducând multe vești bune pentru zodia ta. Se schimbă lucrurile în domeniul tău de lucru, dar schimbările sunt previzibile și le poți urmări pas cu pas, astfel încât să ai și tu ceva de câștigat. Fii atentă la posturile noi care apar în companie.

Leu

Vei avea satisfacții mari în plan profesional și aproape toate ideile tale vor fi bine primite de superiori sau de patron. Întâlnirile, ședințele sau discuțiile despre noi idei de afaceri te vor stimula și îți vor oferi șansa să faci ceva nou. Vei avea succes, mai ales dacă ești implicate în comerț sau turism.

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

Vei fi preocupată de noi responsabilități, fie acasă, în familie, fie la serviciu și apar tot felul de urgențe pe care trebuie să le rezolvi fără întârziere. Vei cheltui sume mai mari de bani și nu va fi ușor să treci peste anumite obstacole, dar lucrurile se vor redresa spre sfârșitul lunii.

Balanță

Vei avea șansa să faci lucruri noi și să te implicit în activități care, altădată, ți se păreau prea dificile. Vei avea mult de muncă și se pare că îți vei asuma singură obligații destul de mari. Nu te mira dacă nu vei face față. Încearcă să îi lași și pe ceilalți să te ajute, să nu te împovărezi cu lucruri dificile.

Scorpion

Este posibil ca eclipsa de Lună de la jumătatea lui septembrie, din data de 16, să declanșeze un eveniment neprevăzut și neplăcut. Se pare că nu poți ține lucrurile sub control, așa cum ți-ai dori, dar le poți îndrepta pe parcurs, dacă faci anumite compromisuri. Ai mare grijă de tine și nu îți asuma riscuri.

sursa foto: 123rf.com