Berbec

Îți merge bine în septembrie, se anunță vești bune legate de serviciu, unde se vor face schimbările de care aveai nevoie. Luna aceasta se va încheia cu o Lună plină în zodia Berbecului pe data de 29 septembrie și, până atunci, toate acțiunile, deciziile și schimbările care survin vor fi spre binele tău și în favoarea ta și a familiei. Tot spre sfârșitul lunii se întrevăd și vești bune legate de bani sau profituri mai mari decât în august.

Taur

Septembrie este luna în care Jupiter intră în mișcare retrogradă în zodia Taurului, începând cu data de 4 septembrie. Mișcarea retrogradă va dura până în penultima zi a anului, până pe 30 decembrie. Vei avea parte de o perioadă specială, în care Jupiter retrograd va pune accentul mai mult pe bunăstarea personală și echilibrul tău sufletesc. În septembrie, îți recomand un concediu relaxant, în doi sau chiar de una singură, la un centru spa sau în călătorie prin orașele boeme ale Europei.  

Gemeni

Prima parte a lunii septembrie, marcată de Mercur retrograd în Fecioară, poate fi o perioadă în care ești tentată să cheltuiești mult pentru a rezolva tot felul de situații neplăcute de acasă. Te vei concentra pe investiții în locuință și vei face ordine în casă. În paralel, ți-ar prinde bine să îți faci ordine și în viața de cuplu, să îți organizezi timpul liber astfel încât să îți atragi soțul sau partenerul în proiectele și activitățile tale. Luna septembrie este luna în care puteți realiza multe împreună!

Rac

Este posibil să te confrunți cu probleme de metabolism şi să te îngraşi într-o perioadă scurtă de timp. Te supără în continuare durerile de spate, iar motivul pare să fie o deformare a coloanei vertebrale. Dacă nu ai făcut nimic până acum să scapi de dureri, este cazul să mergi la medic şi să urmezi un program intensiv de gimnastică medicală. În a doua jumătate a lunii, profită de influența lui Mercur, astrul care vine cu vești bune legate de negocieri, relații profesionale, bani sau călătorii. Poate fi o perioadă propice să îți cauți un loc de muncă, să renegociezi salariul sau să călătorești în străinătate, pentru că prețurile vor fi mai mici.

Horoscopul lunii septembrie 2023. Leu

Astrele te ajută acum în toate proiectele de echipă și vei reuși să te bucuri de realizări semnificative, împreună cu prietenii sau colegii tăi. Dar cele mai frumoase planuri vor fi cele pe care ți le faci împreună cu persoana iubită. Chiar dacă Mercur este retrograd în Fecioară, în prima jumătate a lunii septembrie, vei avea mai mult timp pentru persoana iubită, vei avea timp să descoperiți lucruri pe care nu le știați despre voi și să găsiți noi proiecte comune.

Fecioară

Se anunță o perioadă plină cu evenimente, aniversări și întâlniri cu foști colegi, arată horoscopul lunii septembrie 2023. La serviciu, vei avea o mulțime de probleme de rezolvat, multe dintre ele transmise de colegii care nu reușesc să se descurce singuri. În primele zile de septembrie, vei reuși să te achiți de toate datoriile și obligațiile de serviciu, dar nu vei face progrese prea mari. În schimb, vei avea parte de distracții în timpul liber, deoarece se anunță o nuntă sau un botez.

Balanță

Compania prietenilor este importantă în această perioadă și te vei simți excelent alături de ei. Încearcă să te întâlnești mai des cu persoanele apropiate, să stai de vorbă cu cei care au nevoie de tine și să fii deschisă propunerilor lor. În primele zile de septembrie, inițiativele tale vor avea succes și vei reuși să depășești problemele financiare. După data de 15 septembrie, Mercur își va încheia mișcarea retrogradă, iar bugetul tău va crește. A doua jumătate a lunii septembrie va fi o perioadă de acumulare și stabilitate financiară.

Scorpion

Vei avea parte de o perioadă mai dificilă în prima decadă, arată horoscopul lunii septembrie 2023. Proiectele tale vor bate pasul pe loc și vei reuși cu greu să rezolvi problemele mai importante de familie. Cu toate acestea, astrele îți vor oferi și zile frumoase, surprize plăcute din partea persoanei iubite și împliniri în viața profesională. Doar din punct de vedere financiar îți va merge mai greu, dar te poți interesa din timp dacă este posibil să amâni plata unor datorii.

Săgetător

Câştigurile sunt destul de modeste în prima jumătate a lunii septembrie și nu reușești să acoperi toate cheltuielile făcute în vacanța de vară. Dar vei avea parte și de surprize sau evenimente plăcute care vor compensa bugetul mai sărac de care dispui. Este important să faci economii sau cheltuieli cumpătate, ca să te simţi bine oriunde ai pleca şi indiferent de situaţiile prin care vei trece. Mercur își încheie mișcarea retrogradă după data de 15 septembrie și vei avea o situație financiară mai bună.

Horoscopul lunii septembrie 2023. Capricorn

Venus îți rezervă o perioadă frumoasă în luna septembrie. Chiar dacă nu ţi se îndeplinesc toate dorinţele, vei avea parte de câteva bucurii în familie care te vor face să priveşti cu optimism spre viitor. Mercur te sfătuieşte să nu te grăbeşti să schimbi obiectele vechi și să cumperi ceva prea scump. În prima jumătate a lunii, este bine să eviți investițiile mari în casă, obiecte sau mașini. Ar fi bine să te ocupi mai mult de sănătatea ta și de starea ta de bine, de necesitățile copiilor pentru școală, dacă ai copii. Venus îți va aduce bani după data de 20 septembrie.

Vărsător

Contează pe dragoste și vei avea zile excelente la început de septembrie. Ai putea chiar să pleci într-o călătorie cu persoana iubită. Cea de a doua jumătate a lunii anunță schimbări importante, care îți vor da planurile peste cap. Ar fi bine să fii atentă și la starea ta de sănătate şi să faci un control medical preventiv. Mercur retrograd în Fecioară, în prima jumătate a lunii, poate favoriza amplificarea unor probleme de sănătate sau a unor probleme financiare, mai ales dacă ai deja datorii mari.

Pești

Conjunctura astrală mai dificilă din această lună te îndeamnă să îţi iei un scurt concediu și să pleci departe de griji. Astrele anunță tot felul de situații tensionate. La serviciu, trebuie să faci un compromis, iar, în familie, va fi nevoie de ajutorul tău într-o situație în care rudele sau părinții nu pot lua decizii definitive. Tot tu trebuie să îţi sacrifici timpul liber pentru a-i ajuta, așa că meriți un concediu la mijlocul lunii. Până atunci, se mai adună și niște bani în cont!