Berbec în luna septembrie

Se anunță schimbări la serviciu și este bine să fii prevăzătoare cu banii. Relaţiile cu anumite persoane influente te vor ajuta să găseşti un loc de muncă mai bun sau să obții un post de conducere. Dar salariul este posibil să se majoreze abia de luna viitoare, astfel că septembrie este o lună în care trebuie să ai grijă de banii tăi. Pe de altă parte, Venus te ajută să găsești echilibrul profesional şi, mai ales, echilibrul dintre timpul petrecut la muncă şi cel petrecut acasă.

Zodia Taur

Septembrie este luna în care dragostea îţi va scoate în cale un om deosebit şi sincer. Relaţia voastră va avea şi câteva momente de cotitură, dar îndoielile tale vor fi treptat risipite de sentimentele lui. În casă nu vei reuşi să mai faci alte schimbări, dar o poți vinde dacă eşti nemulţumită de ea, pentru a achiziționa o locuință mai spațioasă. Septembrie poate fi o lună bună pentru achiziții imobiliare și mai ales pentru investiții în stilul tău de viață.

Zodia Gemeni

Ai proiecte ambiţioase pentru luna septembrie. Dacă ai deja un credit consistent, vei reuşi cu multă chibzuinţă să plăteşti cea mai mare parte din suma datorată şi să scapi de o povară de pe suflet. Iar, dacă nu ai datorii, ar fi bine să te ferești să faci vreuna. Te descurci foarte bine cu banii primiți la început de septembrie. Ba chiar vei reuşi să păstrezi o sumă consistentă pentru călătorii sau pentru un concediu mai lung pe care îl poți lua spre finalul lunii.

Horoscopul lunii septembrie. Rac

Luna septembrie începe cu o serie de petreceri pe la rude și prieteni. Când o zi de naştere, când un botez, când o masă în familie încărcată de cadouri şi de voie bună. Va fi o perioadă bună în privinţa relaţiilor cu socrii şi rudele. Când petreci atât de mult timp cu ei este imposibil să nu apară şi câteva disensiuni, dar vei fi destul de diplomată să le ocoleşti şi să le deschizi larg uşa tuturor. De altfel, tu te simţi cel mai bine în familie!

Zodia Leu

Balanţa lucrurilor bune şi a celor rele va fi uşor destabilizată în septembrie. Vor veni și vești mai puțin plăcute, dar vei avea și o perioadă în care vei câştiga mai bine. În a doua jumătate a luni, te vei simţi prizoniera obligaţiilor de serviciu, dar te salvează serile petrecute cu prietenii. Septembrie este luna în care ar fi bine să pui mai mult accentul pe legăturile de prietenie și să petreci mai mult timp cu prietenele tale, să le ajuți cu un sfat sau să lucrați împreună.

Zodia Fecioară

Septembrie va fi mai puţin generoasă în privinţa carierei şi a banilor, dar îţi pregăteşte surprize frumoase pe plan familial. Vei avea două perioade lungi în care vei fi favorizată de astre şi atunci vei reuşi să îţi atingi două mari scopuri. Poți concepe un copil, dacă îți dorești foarte mult să fii mamă, sau poți schimba locuința pentru a le oferi copiilor tăi o viață mai bună, mai confortabilă. Dar fereşte-te să schimbi ceva în privinţa serviciului.

Balanță în luna septembrie

Luna septembrie este modestă în ceea ce privește câștigurile, profitul sau evenimentele profesionale. Nu obții mai mulți bani din munca ta, dar cel puţin astrele te ajută să îţi consolidezi poziţia pe care ai reuşit să o ocupi deja. Vei fi mai norocoasă în viaţa de familie şi în dragoste. Jupiter şi Venus sunt în ascensiune şi îţi asigură numai surprize plăcute. Copiii încep școala și progresează rapid. Vei fi mândră de rezultatele lor și te vei concentra mai mult pe educația lor.

Zodia Scorpion

Luna septembrie poate aduce venituri mai bune în prima decadă, ceea ce îți permite să faci mai multe lucruri bune pentru tine. Vei simţi nevoia să îţi schimbi imaginea, să fii mai atrăgătoare şi mai bine îmbrăcată. Eşti tentată să te înscrii la cursuri de dans sau la o sală de gimnastică, idee care le va cuceri şi pe câteva prietene. Vei controla mult mai bine bugetul familiei şi îţi vei permite o nouă vacanță la final de septembrie, poate în străinătate.

Zodia Săgetător

Bugetul lunii septembrie este modest, astfel că investiţiile în casă vor fi nesemnificative. Împreună cu soţul sau prietenul tău luaţi decizia să amânaţi cumpărăturile prea scumpe şi aveţi dreptate. Investiţi în timpul vostru liber, în excursii, în momentele de relaxare, pentru că relaţia voastră va deveni astfel mult mai frumoasă. Datorită lui Venus, septembrie poate fi o lună frumoasă pentru relația de cuplu, care va fi tot mai echilibrată și solidă.

Zodia Capricorn

Astrele nu vor aduce câştiguri excepţionale, dar este posibil să găseşti o nouă sursă de bani spre finalul lunii septembrie. Va fi o sursă modestă, dar suficient de bună ca să acoperi datoriile şi să pui jumătate din salariu într-un cont de economii. Ca majoritatea zodiilor, şi tu eşti sfătuită de Mercur să economiseşti, să te fereşti de obiectele prea scumpe, de care nu ai neapărat nevoie. În schimb, ar fi bine să investești în sănătatea ta și să faci mai multă mișcare.

Horoscopul lunii septembrie 2022. Vărsător

Septembrie poate fi o lună bună și vei reuşi să păstrezi un echilibru între cheltuieli şi venituri, dacă te abţii de la investiţii mari. Amână achiziţionarea unei locuinţe sau a unei maşini sau alte scopuri prea ambiţioase. Un moment favorabil din luna septembrie, în care vei atinge un scop important, este mai puţin legat de câştigurile financiare, cât de imaginea ta la serviciu. Datorită ideilor tale bune ești tot mai apreciată și vor venii beneficii pe viitor.

Zodia Pești

Vei fi mai preocupată ca oricând de sănătatea ta şi de tot ceea ce faci în timpul liber. Îţi impui reguli noi şi vei reface programul copiilor care petrec prea mult timp în faţa televizorului. Plimbările prin parc şi micile excursii la sfârşit de săptămână nu vor lipsi în luna septembrie. În ceea ce privește relația de cuplu, trebuie să fii mai atentă la nevoile soțului tău și să încercați să lucrați împreună la proiectele lui, deoarece întreaga familie va avea de câștigat.