Zodiile norocoase în dragoste

Gemeni

Luna septembrie poate aduce câteva schimbări frumoase în viața Gemenilor, dacă se apropie de oameni de calitate. Viaţa lor socială va fi mult mai bogată şi vor căuta cu tot dinadinsul să câştige prieteni noi, să călătorească foarte mult şi să iubească. Septembrie poate fi o lună norocoasă și mult mai bună decât lunile de vară, dar este foarte important să își stabilească noi priorități.

Vărsător

Nativii Vărsători vor trece prin situaţii deosebite în viața de cuplu, astfel încât mici schimbări vor fi absolut necesare. Venus anunţă perioade mai frumoase pentru îndrăgostiţi în luna septembrie, dar trebuie să știe cum să profite de unele șanse. Totodată, luna septembrie pare să aducă pasiunea în viaţa singuraticilor și unii Vărsători burlaci vor renunța să mai fie singuri.

Zodiile norocoase în carieră în horoscopul lunii septembrie 2020

Săgetător

Cariera Săgetătorilor are nevoie de o revigorare şi trebuie să îşi noi planuri pentru un loc de muncă mai bun. Este destul de greu pentru nativii acestei zodii să urmeze indicaţiile şi sfaturile celor din jur, dar luna aceasta prietenii și șefii care îi apreciază îi vor ajuta să reuşească pe plan profesional. Până la jumătatea lunii septembrie, veştile legate de serviciu vor fi când bune, când rele, dar în ultima decadă a lunii vor avea o șansă deosebită.

Rac

Septembrie va fi o lună mult mai bună pentru nativii Raci, mai ales pentru cei care nu au un loc de muncă, arată horoscopul lunii septembrie 2020. Doar primele zile ale lunii vor fi mai dificile şi vor fi nevoiţi să încerce mai multe oferte, până vor găsi un post potrivit. Din al doilea decan al lunii, situaţia se schimbă şi cariera lor devine mai stabilă, fără să mai apară probleme de natură profesională.

Capricorn

Septembrie este o lună provocatoare pentru Capricorni și trebuie să se pregătească pentru schimbări neașteptate. Pe unii dintre ei, un nou loc de muncă îi va obliga să muncească o vreme departe de casă. Dar Mercur este darnic cu ei, îi ajută să găsească exact ceea ce doresc și cu bani mai mulți. Spre sfârşitul lunii, vor avea parte și de distracții sau activități relaxante, după o perioadă în care vor munci foarte mult.

Zodiile norocoase la bani

Taur

Este o zodie cu mult noroc în ceea ce privește câștigurile, după cum arată horoscopul lunii septembrie 2020. Îndeosebi, în cea de a doua jumătate a lunii, nativii Tauri vor avea parte de bani, fie din munca lor, fie din câștiguri ocazionale. Pe de altă parte, Taurii au tendinţa de a cumpăra întotdeauna produsele cele mai scumpe şi de cea mai bună calitate, lucru care este de admirat, dar și cheltuielile lor pot crește în această lună.

Balanță

Perioadele prospere se vor întoarce în viața Balanțelor, chiar dacă sunt scurte, iar luna septembrie se anunţă cea mai bună din punct de vedere al câştigurilor. Balanțele care mai au multe datorii de plătit şi nu reuşesc deloc să fie organizate când vine vorba de bugetul familiei, se vor descurca mult mai bine. Vestea bună este că nu vor mai pierde bani și vor reuși să își echilibreze bugetul, ba chiar să câștige mai bine.

Pești

Septembrie este o lună cu multe cheltuieli pentru zodia Pești, dar nu le merge rău deloc. De la o săptămână la alta vor simţi o ameliorare a situaţiei lor financiare. Cei care au deja un loc de muncă se vor bucura de mici măriri de salariu, mai ales în a doua jumătate a lunii. Cei care au datorii de plătit, vor avea o perioadă prosperă și stabilă la mijlocul lunii și vor reuși să scape de ele.    

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Nativii Berbeci ar putea avea o perioadă foarte bună în septembrie, dacă nu complică lucrurile pe plan sentimental. Le merge mai bine financiar și în carieră, deoarece mulți dintre ei au șansa de a găsi ceva bun de lucru sau de a obține un post mai bun. Dar își complică viața provocând discuții neplăcute în cuplu. Semne că ceva nu merge bine vor fi de la începutul lunii, dar nu vor reuși să trateze lucrurile cu calm, arată horoscopul lunii septembrie 2020.

Fecioară

Pentru zodia Fecioarei, septembrie poate fi o lună tensionată. Nativii Fecioare trăiesc într-un ritm mai accelerat, sunt mai activi şi mai horătâţi să obţină ceea ce vor. Perioade lungi de timp vor neglija îndatoririle de acasă şi vor fi interesaţi doar de carieră. Marte îi avertizează că atitudinea lor ar putea da naştere unor situaţii neplăcute în familie, mai ales în cuplu.

Scorpion

Nativii Scorpioni se vor afla uneori în faţa unor situaţii limită, forţaţi să cheltuiască peste măsură pentru a ieşi basma curată. Astfel de situaţii pot apărea la mijlocul lunii septembrie şi puţini dintre nativii zodiei vor fi pregătiţi pentru ele. Cu banii, vor sta mai bine spre sfârșitul lunii. Cei care reuşesc să pună bani deoparte, dacă nu au datorii, ar fi bine să îi păstreze cu grijă.