Zodiile norocoase în dragoste

Scorpion

O mică aventură, o călătorie romantică sau o atracție inedită ar putea face minuni pentru relația ta de cuplu. Este perioada potrivită să scăpați câteva zile de rutina orelor de muncă și să vă ocupați numai de voi doi. Savurați libertatea și lăsați deoparte grijile inutile, pentru că toate se rezolvă!

Săgetător

Astrele promit o lună plină de romantism și pasiune, dar și tu trebuie să descoperi noi modalități prin care să îi atragi atenția bărbatului dorit. Dragostea adevărată ar putea înflori, cu atât mai mult dacă ești singură și dacă ești dornică să găsești pe cineva. Nu refuza nicio șansă, nici măcar o întâlnire aranjată.

Rac

Partenerul tău vrea mai mult și vrea să te vadă implicată în tot ceea ce faceți împreună, dar mai ales în relația intimă. Poate că ați avut o perioadă mai lungă în care ați neglijat dorințele celuilalt, dar este timpul să reînviați pasiunea și să retrăiți nopțile de dragoste de la început.

Horoscopul lunii octombrie. Zodiile norocoase la bani

Berbec

Octombrie este pentru tine luna în care multe planuri încep să capete contur, iar șansa de a câștiga mai bine devine tot mai reală. Este posibil să afli de un post pe care ți-l dorești de multă vreme și să mergi la un interviu care îți va schimba perspectiva asupra carierei tale. Întotdeauna e loc de mai bine și de ceva nou!

Balanță

Datorită astrelor generoase din octombrie, este o perioadă excelentă să îți sporești veniturile și să negociezi fie un salariu mai mare, fie un contract din care poți avea un bonus semnificativ. Dacă lucrezi în domeniul finanțelor, este timpul să te gândești la o afacere pe care o poți dezvolta pe viitor.

Capricorn

Este o lună dinamică și prolifică pentru zodia ta, iar latura financiară va fi o prioritate. Este posibil să primești o sumă mai mare de bani de la partenerul tău sau să găsești o afacere bună, pentru care merită să muncești, pentru că vor veni și recompensele cât de curând.

Horoscopul lunii octombrie. Zodiile norocoase în carieră

Taur

Luna aceasta trebuie să fii mai atentă la detalii și la proiectele care te pot propulsa. Profită de relațiile pe care le ai și de profesioniștii pe care îi cunoști pentru a-i aborda. Dacă tu vrei o schimbare în carieră, acum este momentul să insiști și să le arăți celor din jur de ce ești capabilă.

Fecioară

Folosește-ți șarmul să te apropii de oameni care pot avea o influență bună asupra carierei tale. Cu imaginația ta, vei găsi metode inedite și soluții atractive pentru a rezolva mai ușor problemele cu care te confrunți la birou. Munca ta va fi răsplătită și te vei simți apreciată de persoanele influente.

Pești

Comunicarea este foarte importantă la locul tău de muncă și trebuie să fii diplomată cu toate persoanele care se implică în proiectele tale. Chiar dacă unii greșesc, tu trebuie să corectezi greșelile din mers și să te adaptezi unor noi cerințe. Dar vei reuși să te faci remarcată!

Horoscopul lunii octombrie. Zodiile mai puțin norocoase

Gemeni

Ar trebui să fii mai atentă la vocea ta interioară și să te gândești la toate dorințele și speranțele care au rămas neîmplinite în ultima vreme. Dacă s-au adunat prea multe, este momentul să faci o schimbare drastică și să te gândești foarte bine la ceea ce te-ar face cu adevărat fericită. Încearcă să reînvii o pasiune veche și frumoasă!

Leu

Vei călători destul de mult luna aceasta sau, cel puțin, vei avea ocazia să o faci, chiar dacă nu vei da curs mereu invitațiilor. Vei întâlni și obstacole și poate vei intra în conflict cu anumite persoane, dar drumurile tale te vor conduce și spre o aventură interesantă și o șansă nouă.

Vărsător

Horoscopul lunii octombrie. Astrele te pun la încercare, principiile sau regulile tale de viață se pot schimba și vei avea ceva de învățat din experiențele prin care vei trece. Chiar dacă vor fi câteva momente mai dificile, îți vor prinde bine pentru că te vor obliga să fii mai ambițioasă și să lupți pentru ideile tale.

sursa foto: 123rf.com

 

Citește și: Horoscopul toamnei