Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Venus, astrul care guvernează zodia ta, nu uită niciodată să te răsplătească cu daruri. Sub influenţa ei, dragostea îşi dezvăluie toate tainele şi vei descoperi surprize noi. Profită de influența ei şi fă-ţi planuri de călătorie alături de persoana iubită. Este o perioadă excelentă să călătoriţi numai voi doi.

Leu

Iubirea poate să scrie un alt destin. Începutul primăverii va marca o schimbare profundă în viaţa ta intimă, iar nevoia de a împărtăşi totul persoanei iubite te va face vulnerabilă. Iubirea îţi poate deschide ochii spre ceea ce contează în viaţă, dacă eşti pregătită să accepţi schimbările și să lași în urmă dezamăgirile vechi.

Balanță

Marte pune accentul pe pasiune, iar atmosfera liniștită în care se complac Balanțele, la început de primăvară, ar putea fi complicată prin apariția unei aventuri neașteptate. Balanțele singure vor profita din plin, iar cele căsătorite se vor gândi la o modalitate de a revitaliza căsnicia, arată horoscopul lunii martie.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

Te străduiești de ceva vreme să faci o schimbare în carieră, să avansezi în cadrul companiei sau să găsești un loc de muncă mult mai potrivit cu nevoile tale și cu un salariu bun. În luna martie, vei avea mai multe șanse să îți împlinești această dorință și să găsești un post mult mai bun.

Gemeni

Eşti tentată să îţi asumi riscuri mai mari în carieră, ceea ce îţi poate aduce avantaje pe măsură, dar nu neapărat rezultatele pe care le aştepţi. Influenţa astrelor amplifică dorinţa de schimbare, dar trebuie să fii prudentă în toate alegerile care implică sume mari de bani, deoarece Mercur este retrograd.

Săgetător

Jupiter, patronul zodiei tale, se întoarce cu veşti bune după o perioadă lungă în care părea să fi uitat de tine. Şi-a încheiat războiul cu Saturn, iar influenţa lui benefică se va resimţi asupra planurilor personale. Incertitudinea şi situaţiile confuze legate de serviciu se vor lămuri și vei reuși să îți organizezi mai bine cariera.

Zodiile norocoase la bani

Capricorn

Câtă vreme o ai de partea ta pe Venus, astrul câștigurilor imediate, îți va merge bine luna aceasta, chiar dacă Mercur este retrograd. Vor fi favorizate investițiile și cumpărăturile și poți face o afacere bună cu o sumă mică de bani, arată horoscopul lunii martie.

Vărsător

Primăvara începe sub auspiciile unor astre generoase cu banii. Mercur şi Marte te sfătuiesc să restrângi cheltuielile şi să nu plăteşti nimic în avans, dar să aduni bani pentru că vei câștiga destul de bine la final de martie. În curând, situația ta materială va fi mult mai bună, arată horoscopul lunii martie.

Pești

O lună a contrastelor, martie începe cu distracţie şi cadouri, dar se încheie într-o atmosferă mai puţin fericită pentru dragoste. Profită de primele zile în care vei putea pleca în călătorie şi în care te vei distra cu prietenii. Și, chiar dacă iubirea nu va mai fi pe primul loc, astrele vor compensa prin câștiguri mai bune.

Zodiile mai puțin norocoase în horoscopul lunii martie

Rac

Construieşte-ţi o nouă imagine și ai mai multă grijă de tine. Lasă deoparte planurile de viitor şi ocupă-te de ceea ce este mai important în prezent. Venus îţi atrage atenţia asupra stării de sănătate şi asupra condiţiei fizice. Este timpul pentru o nouă dietă şi pentru sport.

Fecioara

Patronul zodiei tale, Mercur, are mers retrograd în mare parte din luna martie, ceea ce înseamnă că multe dintre planurile tale se vor amâna sau vor bate pasul pe loc. Așteaptă o perioadă mai bună, după data de 25 martie, când influențele astrelor vor fi mai favorabile și vei avea iar noroc.

Scorpion

Poate că dezamăgirile din ultima vreme te determină să închei o anumită etapă din viaţa ta şi să alegi un drum nou. Deciziile persoanei iubite te vor lua prin surprindere şi va fi o adevărată provocare pentru tine să ţii pasul cu ea. Cu toate acestea, situaţiile mai grele îți arată că trebuie să fiţi uniţi şi atenţi unul cu celălalt.

foto: 123rf.com