Horoscopul lunii martie 2021  – zodia Berbec

Primăvara începe cu zodia ta, plină de energie şi optimism, cu o mulţime de veşti surprinzătoare. Ritmul vieţii se schimbă, devine mai alert şi mai solicitant. În jurul tău, toată lumea îşi face planuri noi şi vei fi tentată să te implici în activităţi pe care altădată le ignorai. Astrele te sfătuiesc să te distrezi mai mult şi să profiţi de clipele de dragoste pe care ți le vor aduce astrele în luna martie.

Horoscopul lunii martie 2021– zodia Taur

Alege cum îţi dictează inima, uită o clipă de reguli şi bucură-te din plin de libertatea pe care ţi-o aduce primăvara. Martie este luna pasiunii şi a descoperirilor. Îţi umple sufletul cu dorinţe noi şi aduce schimbări benefice în viaţa ta. Venus, astrul care îţi guvernează zodia, traversează semnul Peştilor şi te ajută să regăseşti dragostea aşa cum o visai.    

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Gemeni

Martie promite să fie o lună bogată în experienţe noi şi proiecte îndrăzneţe. Firea ta aventurieră şi iubitoare de călătorii se va simţi în largul ei, sub influenţa lui Mercur aflat în semnul Peştilor. Nu sta acasă, când ai o zi sau două libere. Te aşteaptă multe locuri frumoase de vizitat, care vor aduce un strop de culoare în viaţa ta.  

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Rac

Începutul lunii martie promite evenimente inedite, distracţie şi multe veşti frumoase. Te vei îndrăgosti din nou sau vei reaprinde pasiunea în sufletul unui partener încăpăţânat. Luna nouă din semnul Peştilor, din data de 11 martie, deschide uşa unor noi posibilităţi în carieră. Este cel mai frumos moment astral al perioadei şi merită să profiţi din plin!

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Leu

Nativii zodiilor de Foc sunt mai puţin favorizaţi în luna semnelor de Apă, așa cum este cunoscută luna martie în zodiac. Conjunctura astrală poate fi defavorabilă pentru situaţia ta materială, dar acest lucru nu trebuie să te descurajeze. Din contră, ar fi bine să cauţi alte resurse financiare, să te gândeşti la colaborări sau activități pe care nu le-ai abordat încă. Posibilităţile sunt numeroase!

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Fecioară

Te bucuri de o perioadă armonioasă, plină de dragoste şi de încredere în luna martie. Proiectele de carieră vor rămâne o vreme în planul secund, deşi vei avea şansa să lucrezi la proiecte noi, dar fără să finalizezi vreunul dintre ele. Pune accentul pe relaţii şi adu-ţi aminte de prietenele care aşteaptă un semn de la tine. Distrează-te cât mai mult în timpul liber! 

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Balanță

Martie se anunţă o perioadă dificilă pentru relaţiile tale profesionale. Decizii pripite şi ambiţii de neînţeles vor complica situaţiile dificile de la birou. Vei fi nevoită să faci compromisuri mari să împaci pe toată lumea. În viaţa personală, astrele sunt mai generoase şi îţi rezervă zile minunate, în compania celui care te iubește necondiționat.     

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Scorpion

Vei avea parte de o lună plină de realizări, de vreme ce marile astre traversează semnul Peştilor, o zodie de Apă ca şi a ta. Conjunctura astrală este favorabilă tuturor proiectelor pe termen lung. Poţi realiza lucruri deosebite, poţi crea ceva nou, iar ideile tale vor declanşa schimbări de lungă durată în viaţa ta şi a copiilor tăi. 

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Săgetător

Luna martie anunţă noi evenimente sociale și schimbări pe care, poate, nu ești pregătită să le faci, dar cu care trebuie să te obișnuiești. În orice situație mai dificilă, trebuie să te bucuri de partea plină a paharului şi să petreci mai mult timp cu cine îți este drag. Spre sfârşitul lunii, se întrevăd probleme în relaţia cu persoanele care au o anumită autoritate în viaţa ta. 

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Capricorn

Influenţa astrelor care traversează semnul Peştilor în martie va fi de bun augur pentru multe din proiectele şi visurile tale. Martie este luna Apei, iar acest element va îmbunătăţi relaţiile pe care le ai cu diverse persoane din mediul tău profesional sau din viaţa personală. Vei avea şansa să îți găsești ceva mai bun de lucru sau să începi o activitate profitabilă.

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Vărsător

Profită de şansele pe care le primeşti la început de martie. Primele zile sunt excelente pentru cumpărături şi distracţie. Înnoieşte-ţi abonamentul la salonul de înfrumuseţare sau ia lecţii de dans. Ai nevoie de un tonus ridicat şi de multă mişcare, să fii energică. Ultima decadă a lunii martie poate fi dificilă din punct de vedere financiar, dacă nu ești prudentă.

Horoscopul lunii martie 2021 – zodia Pești

În fiecare an, luna martie este o perioadă deosebită pentru zodia ta. Şi în 2021, vei avea parte de aceleaşi beneficii, dar astrele vor fi mai generoase în cea de a doua parte a lunii. În prima decadă, Mercur arată că este bine să amâni planurile importante. Din 17 martie, lucrurile se precipită, iar situaţiile şi întâmplările norocoase se înmulţesc. Vor veni și bani și te vei simți împlinită.