Zodiile norocoase în dragoste

Fecioară

Dacă ai o căsnicie solidă, te vei bucura de realizări deosebite alături de partenerul de cuplu. Dacă eşti singură, primăvara este sezonul potrivit să cauţi o relaţie nouă, chiar dacă îţi este foarte greu să te hotărăşti. Este posibil ca primele alegeri să fie nepotrivite, dar vei descoperi luna aceasta un bărbat de încredere.

Balanță

Astrul guvernator al zodiei tale, Venus, va avea o influență benefică asupra vieții intime și asupra relației de cuplu, oricât de nouă sau veche ar fi aceasta. Tranzitul lui Venus în luna martie aduce mai multă armonie între voi și vă poate ajuta să rezolvați problemele vechi pentru care nu ați găsit soluții, arată horoscopul lunii martie 2020.

Pești

Luna nouă din zodia ta va avea o influență bună în prima decadă a lunii martie și poate marca o etapă nouă în viaţa personală, o relaţie nouă de dragoste sau mai multă stabilitate în relaţia pe care o ai deja. Se pare că vei fi protejată de astre, indiferent ce decizie iei pentru viața de cuplu.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

Vei avea multe de învăţat în luna martie, dacă te implici în proiecte noi, şi vei lucra într-un domeniu în care vei avea mai multe satisfacţii. Dacă vrei să faci un progres semnificativ în carieră, fă eforturi mai mari luna aceasta, când îl vei avea pe Marte de partea ta și vei fi apreciată.

Taur

Caută o nouă colaborare sau încearcă să te implici în proiectele unor prieteni pentru a beneficia de câștiguri suplimentare. Energia pe care o aduce Luna nouă din data de 9 martie poate schimba lucrurile în domeniul tău de activitate și poate apărea o șansă la care nu te gândeai.

Vărsător

Venus este cea care, alături de Jupiter, îţi arată cele mai bune momente să acţionezi pentru a obţine mai multe avantaje la serviciu. Martie poate fi o lună în care deciziile bune vor avea influențe benefice pe termen foarte lung în ceea ce privește cariera ta. Profită de şansele care se ivesc!

Zodiile norocoase la bani în horoscopul lunii martie 2020

Gemeni

Caută noi oferte de muncă sau ncearcă să pui pe picioare o afacere. Munca şi eforturile depuse acum vor fi răsplătite. În a doua jumătate a lunii martie, Mercur poate aduce veşti bune legate de bani. Până la sfârşitul anului, situaţia ta financiară va fi stabilă datorită deciziilor pe care le iei în martie.

Leu

Soarele, astrul zodiei tale, tranzitează semnul Berbecului în luna martie și poate aduce în viaţa ta noi şanse profesionale. Astrele deschid acum o perioadă lungă cu realizări şi câştiguri bune. Primii pași trebuie să îi faci în luna martie pentru succesul de mai târziu.

Capricorn

Ești o fire practică, tu ai întotdeauna bani puși deoparte, iar în luna martie ești hotărâtă să aduni cât mai mult pentru proiectele tale din viitorul apropiat. Vei avea șansa să recuperezi și o parte din banii pierduți la început de an, iar bugetul pe luna martie va fi mult mai consistent.

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

În carieră, ar fi bine să profiţi de schimbările propuse de şefii tăi sau să faci cursuri de specializare pentru a stăpâni mai bine tehnologia modernă. Ţine pasul cu tinerii care ies de pe băncile facultăţii şi nu lăsa garda jos! Este posibil să apară dificultăți și momente critice legate de serviciu, arată horoscopul lunii martie 2020.

Scorpion

Vei avea impresia că unele proiecte importante stagnează și te împiedici de voința rigidă a unor persoane care nu vor să schimbe nimic în viața lor. Chiar dacă tu aduci argumente solide pentru că sunt necesare alte planuri și priorități, vei găsi foarte greu susținere din partea acestor persoane.

Săgetător

Primăvara aduce prea multe schimbări pentru zodia ta și este posibil să nu le poți face față. Primele provocări apar în luna martie și îți pot da planurile peste cap. Încearcă să fii mai organizată și să îți faci o listă cu priorități, altfel îți vei risipi energia fără să realizezi mare lucru.

Citește și horoscopul anului 2020, realizat de Medeea!

foto: 123rf.com