Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Te bucuri de mai mult timp liber în compania persoanei iubite şi abordaţi subiectele mai delicate, pe care le ocoleaţi înainte. Vei descoperi că îți este tot mai ușor să discuți cu el și că te va sprijini în tot ceea ce vrei să faci. Poate că îi surâde și ideea de căsătorie…

Capricorn

Este cea mai bună perioadă a anului să cucereşti o nouă dragoste, dacă eşti singură. Venus îţi va scoate în cale un nou partener. Relaţia intimă nu poate fi decât excelentă. Te vei distra şi vei avea câteva seri romantice, cu totul speciale.

Vărsător

Începi pregătirile pentru nuntă sau aştepţi inelul de logodnă? Cu siguranţă, vei primi din partea celui drag o veste cu totul deosebită. El știe ce ai nevoie și îți va oferi stabilitatea și afecțiunea pe care o dorești, demonstrând încă o dată că merită iubirea ta.

Horoscopul lunii mai 2017

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Multă vreme, Gemenii au stat în tensiune în legătură cu veniturile și afacerile lor. Se pare că lucrurile se limpezesc și începe să le meargă mai bine financiar din această lună. Bugetul pare să fie stabil pe viitor, dar trebuie să fie atenți la cheltuielile fără rost.

Scorpion

Bugetul este destul de modest deocamdată, dar se va mări considerabil spre sfârşitul lunii mai. Deja poți face planuri noi pentru vacanța de vară, dacă te abţii de la cheltuieli exagerate și inutile. Folosește banii pentru prioritățile tale!

Pești

Ar fi bine să investeşti mai mult în tine, în activități relaxante, plimbări şi distracţii. Deocamdată, ai bani suficienţi ca să îţi permiţi aceste lucruri. Iar bugetul tău va crește luna aceasta după ce vei scăpa de niște datorii care te încurcau, se arată în horoscopul lunii mai.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Saturn este în zodia ta şi favorizează toate planurile pe termen lung, fie că sunt legate de familie sau de serviciu. Dacă ai avut probleme cu unii dintre colegi, vei găsi cele mai bune soluţii să le rezolvi definitiv.

Fecioară

Poţi cere o mărire de salariu, în această perioadă, sau avantaje de care se bucură și alți colegi. Jupiter din zodia Taurului îţi va purta noroc în negocieri şi va îndrepta situaţiile neplăcute în favoarea ta, punându-te într-o lumină bună.

Săgetător

Jupiter, planeta norocului, te va ajuta în aceste zile, dacă eşti în căutarea unui alt loc de muncă. Şansele cele mai mari le vei avea după ziua de 13 mai, când conjunctura astrală se schimbă, au loc anumite schimbări în domeniul tău și se caută oameni noi.

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

Apar cheltuieli neprevăzute, pentru sănătatea unui membru al familiei. Cu răbdare, vei trece şi peste acest moment şi vei recupera banii. Important este să îi vezi pe toți cei dragi sănătoși și să te simți și tu mai liniștită.

Leu

Pot apărea neînţelegeri şi discuţii neplăcute în cuplu, în preajma zilei de 10 mai, când aşteptăm Luna plină din Scorpion. Efectele lor se vor resimţi în timp și se pot amplifica, dacă nu reușești să fii mai diplomată și mai echilibrată, te sfătuiește horoscopul lunii mai.

Balanță

Jumătatea lunii mai poate fi o perioadă tensionată în cuplu, dacă nu reuşeşti să ajungi la un compromis cu persoana iubită. O cină romantică poate rezolva multe! Dar aceasta trebuie să vină la momentul potrivit, când amândoi veți dori să vă împăcați.

sursa foto: Shutterstock