Horoscopul lunii mai. Zodia Berbec

Îţi construieşti visuri noi, pornind de la speranţe de care eşti convinsă că vor deveni realitate. Atenţie, însă, norocul în dragoste îţi va surâde abia la vară, aşa că nu face niciun pas, dacă nu eşti foarte sigură de sentimentele lui.

Problemele financiare vor persista pe tot parcursul lunii mai, dacă ai deja datorii mari. Se pare că vei avea sume mari de plătit în ultima decadă. Cu toate acestea, Marte te ajută să fii mai optimistă și va aduce și multe zile bune, chiar dacă te mai împiedici de obstacole pe care nu ştii cum să le depășești singură.

Zodia Taur

Luna mai este o lună echilibrată și vei avea mai mult timp liber. Vei petrece mai mult timp cu cei dragi, fie ei membri de familie sau prieteni foarte apropiaţi. Imediat după eclipsa de Lună din data de 5 mai vei avea de sărbătorit un eveniment important în familie, cu frații sau cu părinții tăi.

În ceea ce privește dragostea, capeţi mai multă încredere în tine după ce reuşeşti să rezolvi o problemă dificilă în plan sentimental. Este o experienţă care te va ajuta să te maturizezi și îți va arăta că trebuie să te preocupe mai mult interesele personale, decât ale celorlalţi. 

Zodia Gemeni

Prima jumătate a lunii mai este dominată de Mercur retrograd, astfel că te vei ocupa de mai mult de tine și de casă, de familie și de copii. Venus anunță mici schimbări și belșug, iar familia te încurajează să pui în aplicare planurile legate de spaţiul în care locuiți.

Este o perioadă bună să investeşti în confortul tău și al familiei, dar păstrează chitanţele obiectelor mai scumpe. Cu toate acestea, un eveniment sau o veste pe care o primeşti spre sfârșitul lunii te va face să te răzgândeşti în privinţa unui proiect costisitor. E bine să pui niște bani deoparte și pentru călătoriile din vară!

Zodia Rac

Fă planuri mari pe termen scurt şi bucură-te din plin de fiecare zi liberă. Ocupă-te numai de ceea ce ştii că poţi face pentru tine și pentru familia ta și lasă restul pentru mai târziu. O vreme, partenerul de viață va fi absorbit de probleme care îi vor ocupa tot timpul liber.

Dar vor veni zile mai bune după data de 7 mai când Venus va intra in zodia Racului și vei reuşi să duci la bun sfârşit majoritatea planurilor. În plus, îţi vei folosi timpul liber doar pentru ceea ce îţi place și poate fi o perioadă bună pentru a descoperi un nou hobby.

Horoscopul lunii mai. Zodia Leu

Profită din plin de orice șanseși de orice zi frumoasă! Trăieşte clipa prezentă! Nu îţi mai face planuri mari pentru vară. Bucură-te de ceea ce primești acum, deoarece luna mai poate fi o perioadă mai dificilă cu banii și cu serviciul.

Până la sfârșitul lunii, foloseşte toate resursele pe care le ai pentru a strânge o sumă de bani cât mai mare. Va veni o vreme când vei putea face schimbări, liniştită că ai o rezervă de bani pentru micile tale capricii. În ultima decadă a lunii, pleacă în excursii cu prietenii! 

Zodia Fecioară

Se anunță situații mai delicate acasă. Vei fi provocată să păstrezi echilibrul între dorinţele celor dragi, mai ales ale soţului sau ale iubitului tău şi propriile tale dorinţe. Relaţia intimă poate avea de suferit, dacă nu vă înțelegeți asupra modului în care vreți să vă organizați planurile de vacanță pentru vara aceasta.

Dar, cu multă diplomaţie, vei reuşi să treci peste această perioadă și să îți organizezi mai bine viața. Fii precaută în privinţa cheltuielilor. Dacă ai reuşit să faci economii frumoase până acum, nu înseamnă că trebuie să cheltuieşti dublu în luna mai.

Zodia Balanță

Luna mai va fi o perioadă mult mai frumoasă și optimistă, chiar dacă avem o eclipsă de Lună plină care ne poate da planurile peste cap. Venus poate aduce veşti bune mai ales după data de 7 mai, când intră în zodia Racului și amplifică lucrurile bune legate de familie, de copii, sănătate și relații profesionale.

Profită de şansele pe care ţi le oferă Venus și fii mai activă, ieși mai mult cu prietenii sau implică-te în proiecte noi. Ai mai multă grijă de sănătatea ta şi organizează-ţi programul astfel încât să stai mai mult timp cu familia. Copiii, în mod special, îți vor solicita toată atenția și vei avea ocazia să faci lucruri deosebite împreună cu ei.

Zodia Scorpion

Ultima lună de primăvară este o lună plină de dragoste, în care evenimentele de familie îți vor aduce multe clipe fericite, arată horoscopul lunii mai 2023. Vei avea parte de mai mult timp liber pe care îl vei petrece în compania soţului tău.

Dacă eşti singură, şanse mari să cunoşti pe cineva vei avea în jurul datei de 19 mai, când Luna nouă și Venus vor aduce ocazii noi pentru distracții și petreceri. Cu siguranţă, anul acesta nu vei mai petrece singură vacanțele de vară, dacă îi acorzi o şansă celui care încearcă să îţi facă curte.

Horoscopul lunii mai. Zodia Săgetător

Chiar de la începutul lunii mai vei avea de luat câteva decizii importante pentru tine și familia ta. Ele vor fi legate atât de starea ta de sănătate, cât şi de anumite schimbări pe care este bine să le faci pentru cei dragi. Dacă eşti logodită, este posibil să discuţi cu partenerul tău despre organizarea nunţii în cursul anului viitor.

În preajma eclipsei de Lună plină din data de 5 mai, vor fi momente în care presiunea familiei va fi destul de puternică şi, poate, îți vei face alte planuri. Pe de altă parte, știi că părinții te susțin financiar și poți realiza ceva deosebit, poate chiar să cumperi o locuință.  

Zodia Capricorn

Bugetul tău scade şi vei avea la îndemână o sumă mai mică pentru cheltuielile de zi cu zi. Dar veşti bune în plan financiar este posibil să apară în jurul datei de 12 mai când  primești o recompensă sau un bonus la care nu te aștepți.

În preajma eclipsei de Lună din data de 5 mai, este bine să păstrezi relații cordiale cu toate rudele și să găsești pentru fiecare un cuvânt bun, un dar și un sfat care să le încurajeze. Multe persoane apropiate depind de sprijinul tău în această perioadă. Vestea bună este că le vei putea ajuta pe toate și la rândul tău vei avea satisfacția de a rezolva probleme mai vechi din familie.  

Zodia Vărsător

Luna mai va fi o perioadă bună pentru zodia ta. Vei avea parte de câteva momente frumoase care te vor ajuta să treci mai uşor peste problemele financiare şi casnice. În primul rând, vei descoperi că ai prieteni sinceri şi devotaţi care îţi vor fi alături când le vei cere ajutorul, arată horoscopul lunii mai.

Se anunță mici evenimente, călătorii și întâlniri, mai ales în a doua jumătate a lunii, din care vei avea de profitat şi în plan personal, și în plan profesional. Venus arată că este bine să te ocupi mai mult de relația de cuplu și de planurile care pot aduce momente frumoase pentru voi doi.

Horoscopul lunii mai. Zodia Pești

Toate planurile frumoase pe care ți le faci pentru viitorul apropiat se pot împlini pentru a doua jumătate a lunii, pentru că vine o perioadă traversată de astre benefice.

Dacă primele două săptămâni ale lunii mai sunt marcate de o eclipsă de Lună plină dificilă și de Mercur retrograd, după data de 12 mai lucrurile se îndreaptă.

În primele zile, s-ar putea să fii mai obosită și nemulţumită de cei din jur care mai mult încurcă lucrurile. Dar vei rezolva problemele delicate și vei fi mult mai liniștită și mai bucuroase. Iar, dacă vei rămâne fără bani pentru o perioadă scurtă de timp, dar vei găsi pe cineva binevoitor să te ajute la timp.