Berbec

În luna mai, începând cu data de 10, Berbecii vor fi sub protecția lui Jupiter. Iar acest astru te ajută mai mult ca niciodată să îţi îndeplineşti dorinţele legate de viața ta intimă. La mijlocul lunii mai vei primi veşti bune despre un succes sau despre un câștig excepţional, care îți va permite să călătorești mai mult. În ultima decadă a lunii mai, vei avea parte de clipe romantice deosebite și, poate, chiar te vei logodi.

Taur

Merită să faci unele investiții în luna mai în calculatoare, telefoane sau în cursuri de specializare. Calitatea muncii tale stă şi în instrumentele pe care le foloseşti, aşa că investeşte în tehnologie de vârf. Nu te împiedica de problemele minore care apar luna aceasta la muncă. Vei avea mai multe ocazii să treci peste obstacole și să demonstrezi că te poți ocupa de proiecte noi, care îți vor aduce bani. 

Horoscopul lunii mai. Gemeni

Profită de orice zi bună de la începutul lunii mai. Ai parte de veşti mai bune la serviciu. Zodia ta este direct vizată de astre cu influenţe favorabile în carieră, iar ţie îţi vor aduce onoruri şi recunoaştere la locul de muncă. Nu este exclus să fii promovată în aceste zile sau să fii propusă pentru o promovare și pentru un bonus. În ultima decadă a lunii, când Mercur este retrograd, fii atentă cu actele și cu banii tăi.  

Rac

Se anunță iar cheltuieli mari. Situaţia financiară rămâne incertă în luna mai, pentru că astrele nu sunt deosebit de generoase cu zodia ta. Vei reuşi să rezolvi câteva probleme importante la mijlocul lunii, dar  proiectele cu adevărat profitabile pentru tine vor stagna. Cu greu vei ajunge la rezultatele dorite. Trebuie să ții cont și de faptul că Mercur va fi regtrograd toată luna mai și pot apărea probleme în ultima decadă.

Leu

Nativii lei se vor simți favorizați în luna mai datorită tranzitului lui Jupiter prin Berbec. Pentru tine, relaţia de cuplu se va îmbunătăţi substanţial, mai ales dacă au existat opinii divergente și nu ați reușit să ajungeți la o concluzie comună. În curând, pasiunea va învinge toate problemele dintre voi. Iar vestea cea mai bună este că vei reuși să ajungi la un numitor comun cu familia soțului și să realizați câteva lucruri deosebite.  

Fecioară

Cu Mercur și Venus alături de în zodia ta toată luna mai, este imposibil să nu primești o veste bună din punct de vedere profesional. Este o perioadă excelentă să faci o schimbare, să îți cauți alt loc de muncă, în condiții mai bune. Este posibil să apară oferte serioase după data de 10 mai, dar concurenţa va fi mare. Însă tu ești ambițioasă și, ori de câte ori găsești o oportunitate, nu lași lucrurile la voia întâmplării.

Balanță

Poate că în luna aprilie ai avut câştiguri modeste, dar situaţia se poate schimba în luna mai. Se pare că vei întâlni pe cineva dispus să investească în ideile tale şi să te plătească mai bine. Dacă ai șansa să te implici într-o activitate comercială, nu mai sta pe gânduri pentru că ești omul potrivit. De asemenea, dacă poți obține o colaborare la un proiect creativ, vei avea foarte multe de câștigat.

Horoscopul lunii mai. Scorpion

Vei încheia luna aprilie cu un buget destul de bun, dar, în luna mai te aşteaptă cheltuieli foarte mari. Dacă ai datorii, plăteşte-le cât mai repede şi ai grijă cum foloseşti banii pe viitor! Trebuie să fii atentă și la cheltuielile pe care le face partenerul de cuplu, deoarece alegerile lui nu sunt tocmai cele mai bune. Din data de 10 mai, Mercur va fi retrograd și este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, unele legate de sănătatea ta și a familiei.

Săgetător

Slăbiciunile şi greşelile care afectează viaţa de cuplu vor ieşi la iveală şi vor fi accentuate de tranzitul lui Venus prin Berbec. În luna mai, dacă simți că problemele de cuplu se adâncesc, încearcă să îți iei un concediu și să petreceți mai mult timp liber împreună, să vă deconectați de probleme și să descoperiți noi pasiuni. Pe de altă parte, în ultima decadă a lunii, trebuie să fii atentă la schimbările de carieră și la ocaziile care se pot ivi.

Capricorn

Începutul lunii mai poate fi o perioadă norocoasă din punct de vedere profesional. Mercur te îndeamnă să fii mai ambițioasă, să te implici în mai multe proiecte, să te afirmi sau să fii promovată. Lucrurile se schimbă în favoarea ta și trebuie să profiți de orice ocazie! În a doua jumătate a lunii, ar fi bine să te ocupi mai mult de tine, de starea ta de bine, de confortul tău de acasă sau, poate, de garderoba ta de vară.

Vărsător

Te bucuri de o perioadă prosperă în prima jumpătate a lunii mai, recuperezi niște bani împrumutați și poți vinde ceva în câștig. Cert este că în luna mai vei avea un buget mai mare pe care îl poți folosi pentru modernizarea locuinței sau, poate, pentru o vacanţă. Planurile pe care ți le faci acum în legătură cu banii vor fi de bun augur și pentru planurile de cuplu, mai ales dacă sunt probleme între voi. O vacanță te poate ajuta să le rezolvi mai ușor.  

Pești

Luna mai este o perioadă a planurile pentru tine și pentru relația de cuplu. Partenerul de viaţă are idei noi și îşi pune toate speranţele în tine. Fiecare dintre voi doriți să realizați ceva deosebit, dar mai ales să vă căutați locuri de muncă mai bune. Luna mai poate fi o perioadă tensionată pentru zodia ta și vei resimți presiunea unor evenimente care vor aduce schimbări îngrijorătoare. Dacă ai copii, trebuie să te ocupi mai mult de educația lor, înainte de vacanța de vară.